We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

1godhandel anmeldelser

1godhandel Logo
Kunderne om 1godhandel : »Fantastisk Iphone holder til cykel« »Fantastisk pris på iPhone 4 Bumper« 3
Middel
6.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Fantastisk Iphone holder til cykel

Købte for nylig to stk. Iphone holdere til cykel til brug på cykelferie på Bornholm, og må sige jeg er virkelig imponeret over kvalitet og funktionalitet.
Jeg har til tider kørt over 50 km/t. ned a brostensbelagte veje og i naturen uden Iphonen på noget tidspunkt faldt af, eller på anden måde blev generet af kørslen.
Muligheden for at bruge sin GPS funktion / eller træningsapp med Iphonen monteret på styret er virkelig godt!

• Heidi
  • Svenstrup, DK
  • 2 Anmeldelser

Fantastisk pris på iPhone 4 Bumper

Jeg bestilte 2stk. Bumpers til min iPhone 4 mandag eftermiddag allerede 2 timer senere modtog jeg mail om, at ordre var pakket og overdraget til Post Danmark. Jeg fik pakken tirsdag morgen med posten - super hurtig service ;-)
Produktet lever fuldstændig op til mine forventninger og kvaliteten er rigtig god, faktisk bedre end den bumper jeg tidligere har købt i eplehuset for 199.-
på www.1godhandel.dk fik jeg 2 stk. bumpers for kun 79.-
Jeg kan kun anbefale andre at handle hos den lille webshop med den personlige og meget hjælpsomme service!

1godhandel

32 Gb MicroSD kort sindsygt billigt :)

Jeg købte et microsd kort, samt et par stereo øre telefoner, samt en adapter fra 12 Volt til usb.
Sjældent har jeg oplevet en så hurtig levering. Man skulle faktisk tro at de selv havde kørt ud med den. Bestilte sent eftermiddag og var her dagen efter.
Fint pakket ind og alt fungerer.
Manglen på den sidste stjerne er fordi, at da jeg skulle til at overføre noget til mit nye hukommelseskort, viste det sig at der lå noget derpå i forvejen :( så jeg måtte formatere den først.
Men ellers kan jeg varmt anbefale denne lille biks :)

11/9-11
Ændring til 1 stjerne.nu for anden gang er der fejl på kortet. Ser ud som om de har sendt det samme kort som jeg sendte dem. Jeg vil igen rette denne anmeldelse hvis der kommer noget positivt ud af det her, men problemet var at da jeg bestilte det, var det for at have kortet med på ferie og da der var fejl på det, ja så blev det ikke til noget og så når man kommer hjem kan man starte forfra og det er ikke godt nok.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk