[REPLY]
Jeg har lige købt madopskriftkortene, 52nemme. Indtil nu har jeg kun prøvet to af opskrifterne, men de var rigtig fine. Vi har selvfølgelig bladret lidt i kortene og generelt synes jeg det er nogle rigtig gode og varierede opskrifter. Der var både noget for mig og min mand.
Opskrifterne er måske lidt smagsneutrale, men det er med til at gøre dem børnevenlige - og så er det jo bare at tilsætte lidt krydderier selv.
Min mand og mine børn er ikke vilde med grøntsager og har altid nægtet at spise f.eks. spinat, men som den er tilberedt i den fantastisk lækre opskrift på "Ruder es", spiser de nu spinat med stor velbehag - det har jeg ellers kæmpet for i mange år ;-)
Takket være 52nemme har vi nu indledt en meget sundere og mere varieret livsstil, hvor vi får spist en masse forskellige grøntsager, og tilmed er vi enige om, at maden smager meget bedre, end den hverdagsmad, vi plejede at spise. Så absolut pengene værd her hos os.
Endelig et madkoncept som gør det muligt at lave et hurtigt måltid, som er nemt og velsmagende - og hvor indkøb og inspiration er samlet på kortet.
Jeg har altid kortene i min taske og lader mig typisk inspirere af de tilbud, der er i køledisken - herefter er det nemt ud fra opskriften at købe de øvrige ingredienser (typisk kun 3 til 4).
Nu får jeg dejlig mad til hverdag - til en pris som er meget rimelig.
Utroligt smart at det er lavet som et spil. De skal helt sikkert med på vores campingferie - så har vi både spillekort og opskrifter ved hånden.... fantastisk.
SYNTES DE ER SUPER, DET ENESTE NEGATIVE ER AT DER IKKE ER FLERER... DET ER SKØNT AT LAVE MAD, DER IKKE ER 20 FORSKELLIGE INGRIDIENSER I.
DET ER NEMT, BILLGIT OG SÅ FÅR MIN FAMILIE FORSKELLIGT OG NYT OG SPÆNDENDE MAD HVER DAG :-)
Det er virkelig smart fundet på, at man for det første kan tage opskriften med sig på det lille kort, men derudover også dét, at man skal bruge en hel af hver af de ting, der står opskriften og derved ikke står tilbage med en masse rester, som man måske ikke lige ved, hvad man skal bruge til.
Jeg kan bestemt godt se vores familie komme til at bruge dem meget.
Dejlige, nemme retter til en travl hverdag - dog ikke så slankevenlige, så jeg ser frem til den fedtfattige udgave.
Det er en nem løsning med 52 nemme.
Man skal dog være glad for madlavningsfløde, som indgår i mange opskrifter :0)
Vigtigt er dog at børnene også kan lide maden.
Rigtig lækker mad lavet på omkring ½ time - det kan ikke være nemmere. Når det så samtidig smager dejligt, så kan jeg absolut kun anbefale 52nemme til mine venner.
Jeg kan nu købe ind efter kortene til et nemt og dejligt måltid - væk er impulskøb til mad og ensformige måltider.
SÅÅÅÅ lækre opskrifter. Bruger dem både til hverdag og gæster, hvor jeg får stor ros, og normalt er jeg ellers ikke en ørn til at lave mad. Så jeg EEELSKER simpelthen de opskrifter, og håber at der kommer flere.
vi er 2 som kan handle ind for ca 60 kr med de 52 nemme og vi har til 2 dage så det er bare nice, så kan da kun anfalde 52nemme hvis pengene er små og i ikke gider at stå i køkkenet hele dagen :-)
Det er let at gå tid samt en sjov og anderledes måde at tænke aftensmad på. God ide at lave 52 nemme opskrifter som alle kan lave og som smager fantastisk.
Jeg glæder mig til at der forhåbentlig kommer flere kort og måske med andre temaer???
Let hverdagsmad.
Synes dog at der de er lidt til den fede side. Mange af opskrifterne er med fløde!
Tusind tak for anmeldelsen. Det er altid dejligt at høre, hvordan kunderne vurderer produktet, og vi bruger det til løbende forbedring, så vi bedst muligt rammer det, der efterspørges.
Det er korrekt, at der er fløde i ca. 1/3 af retterne, men der er dog anbefalet mager madlavningsfløde i langt de fleste retter, og der kan man jo vælge at bruge f.eks. den nye Milda 4%, som ikke indeholder så mange kalorier, men alligevel er ret cremet.
Iøvrigt er der anvendt 2½ dl fløde i alt i langt de fleste retter, og da opskrifterne er til 4 pers., er det heldigvis ikke så meget fløde til hver person.
Der arbejdes lige nu på en fedtfattig udgave til de, der har brug for at slanke sig eller bare gerne vil leve sundt. Den forventes at udkomme i jan. 2012. Indtil da må I bruge nogle af wokretterne eller nogle af de fedtfattige retter med kylling eller fisk.
Mvh. 52nemme
Jeg vil varmt anbefale de madkort. Vi er 2 voksne og 2 børn og vi laver et utrolig lækkert varmt måltid mad til ca. 60 kr. handlet i discountbutikker, så det er billigt, mætter godt og bedst af alt: børnene spiser det med velbehag selv grøntsagerne, som de normalt ikke rører.
super nemt både at handle ind til og at lave. jeg har en datter på 1 år, og ved aftensmadstid vil hun bare hænge på armen. så derfor er det vigtigt for mig at jeg ikke skal bruge særlig meget tid på aftensmaden.
Lige til at gå til, nemt at få inspiration.
Genialt koncept når man hellere vil bruge sin tid på mere spændende ting end indkøb og madlavning.
Det fungerer bare. Lækker mad. Nemt at købe ind efter kortene.
52nemme er bare en super nem løsning for travle mennesker, der gerne vil have hurtig og samtidig hjemmelavet og lækker mad. En hjælp til planlægning, indkøb og tilberedning.