[REPLY]
Har bestilt nemt, og fået hurtig levering efter kontakt med jtm.
DCC energi kom efterfølgende og leverede og udleverede en udskrift af tæller.
Så langt godt nok.
Men forinden havde jeg pejlet min tank og ført det i mit forbrugsskema. Hvilket jeg har gjort i nogen år. Så leveringstidspunkt og mængde kom ikke bag på mig.
Men efter levering tog jeg en pejling af tanken, og iflg. min overbevisning så manglede der 200 L. Jeg rettede straks henvendelse til jtm, og der blev også svaret hurtigt, men DCC energi derimod, har trukket det hele lidt ud.
2 mdr. har det taget dem at komme med en endelig løsning, som ikke gør andet end at sige at de har leveret korrekt. Hvilket de måske også har, idet jeg jo kan have aflæst forkert inden bestilling. Det jeg egentlig vil frem til, er at man, hvis man har mulighed for det, tager en pejling af sin tank sammen med leverandør ved levering.
I mit tilfælde er det de 200 L. der springer mig i øjnene, der har gjort mig mistænksom.
Så dette er hverken for eller imod jtm, men den lange sagsbehandlingstid fra DCC.
Jeg bestilte 1000 l fyringsolie til hurtigst mulig levering.2 min. efter blev jeg ringet op og spurgt hvor meget det hastede. 3-4 dage, svarede jeg.Dagen efter, her til morgen fik jeg leveret. Tak.
Firmaet tilbyder markedets laveste priser, men betaling kan ikke ske via dankort - men kun forudbetaling direkte til bankkonto.
Da jeg modtog faktura samt vejledning om forudbetaling, skrev jeg retur om at det kunne jeg ikke acceptere, og om vi kunne finde en anden betalingsløsning.
Jeg fik hurtigt svar om, at jeg kunne betale samme dag som olien blev leveret. Det accepterede jeg samme dag, men efterfølgende har jeg intet hørt fra firmaet.
23-10-2010 - Opdatering
Fire dage efter min mail til firmaet sendte jeg en ny mail og annullerede ordren, da jeg havde købt olie hos en anden leverandør. Umiddelbart herefter oprettede jeg denne anmeldelse.
Senere samme dag blev jeg ringet op af Jesper T Madsen fra firmaet, da han havde læst min mail om annullering af orden.
I telefonen blev vi enige om, at vi havde misforstået hinanden, og at jeg næste gang jeg skulle købe olie kunne besøge deres hjemmeside igen, for så havde de måske fået oprettet betaling via dankort.