We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
AK COMPUTERS

dårlig service

haavde købt er headset til pc i september - her i april er der pludselig dårlig forbindelse og vi henvender os hos AK -computers for at klage over det. Hos AK computeres proklamere de at det ene stik har været i klemme og at der ikke kan reklameres - vie er meget uforstående , for stikket har siddet i pcén siden vi købte det og har aldrig været i klemme og vi oplevede selv fejlen kom fra "lydreguleringen" som sidder midt på ledningen - dette fortæller vi, hvorefter at vi får at vide at folk (underforstået os) ikke ved hvordan man isætte og udtager et headset og derfor ødelægger stikkene. Efter nogen diskution indviliger butiukken i at sende headsetettet retur så vi kan høre hvad produkcenten siger, men er noget i tvivl om hvad vi får ud af det, da vi ikke ved hvad butikken har skrevet i reklamationen - men absolut sidste gang vi køber noget som helst der.

AK COMPUTERS

Trist kundeservice

Jeg skulle bruge en digitalantenne til vores fjernsyn. Jeg fortalte hvad jeg vidste om vores fjernsyn. Herefter blev jeg udstyret med en digitalantenne uden strømforsyning. Derhjemme vidste det sig at den desværre ikke virkede, hvorefter jeg så gerne ville have den byttet til en anden med strømforsyning. De ville ikke bytte varen, da embalagen var brudt. Jeg synes jo de burde gøre det, da jeg havde fået deres vejledning.

Hvis du er usikker på om din vare er den rigtige, så vælg en anden butik som bytter. Fx. Bilka.

Er AK COMPUTERS din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk