[REPLY]
Jeg var på jagt efter en lidt ældre mobil og faldt over altimobiler.dk ved en søgning på google.
Jeg bestilte en Nokia 3310, betalte og modtog den prompte med posten to dage senere.
Jeg satte mit simkort i og fik en fejl. Kortet var afvist!
Jeg prøvede med simkort fra TDC og det virkede uden problemer, med med simkort fra 3 (to forskellige) ville den bare ikke virke :(
Jeg skrev til altimobiler.dk og fik hurtigt svar tilbage med den ikke skulle være låst, men hvis den var ville den selvfølgelig blive låst op uden beregning.
Jeg sendte mobilen afsted i samme pakke som jeg havde modtaget den i og 3 dage senere fik jeg den retur.
Prøvede igen med 3's simkort, men uden held.
Altimobiler prøvede på alle måder at få det til at virke, men til sidst måtte jeg ringe til 3 for at få deres hjælp.
Det viser sig så at man ikke kan bruge en mobil der ikke har 3g på deres (3s) net!
Løsningen er så at bruge noget andet en 3 eller Oister i de gamle mobiler!
Kort fortalt var der super kundeservice fra altimobiler, der blev gjort alt for at få det til at virke og pengene retur, skulle vi ikke få det til at virke til sidst :)
Skal jeg en anden gang bruge en ikke-smartphone, ved jeg præcis hvor den skal købes!
Servicen var bare i top, og da jeg først bestilte opdagede jeg at jeg havde bestilt en forkert mobil.
Jeg så, så at han havde 2 af den model, og i 2 farver. Jeg skrev hurtigt en besked til ham, og fik svar dagen efter, skrev om aftenen. Da jeg heller ville købe begge 2, hvad vi så gjorde?
Fik en mail om at jeg bare skulle bestille den anden, også vil han overføre resterende porto, som blev gjort dagen før jeg modtog mobilerne.
Så en super service.
Men da jeg modtog mobilerne, var den ene smurt ind i mudder, som jeg syntes man godt lige kunne have gjort rent, inden den blev sendt afsted. Men fred være med det, jeg har fået den renset. Mobilerne skulle bruges til en samling, som kan ses her: http://www.cultweb.dk/mobilfans/mobilfans.htm
Absolut et sted jeg vil handle igen.
Super service, både før, under og efter handlen! Kan varmt anbefales, hvis du skal have fixet en Nokia eller SonyE. mobil... sendte mobilen tirsdag, modtog den fredag med posten, klar til brug!! Jeg vender helt sikkert tilbage!!!
Overførte penge uden tøven. Ingen brok. Ren fornøjelse. :)