[REPLY]
Flere gange.
Han holder sin del aftalen.
Hilsner her fra
Jeg bestilte 2 stk sommerdæk til min bil over nettet hos alu 24 i min middagspause og da jeg havde gennemført bestillingen ringe de til mig lige efter og fortalte at der desværre ville gå 14 dage inden at jeg kunne få dem jeg havde bestilt men de tilbød mig så istede får nogen andre til mig som de havde på lager også til sammen pris super godt gået Mvh Henrik Fjelde
Overskuelig hjemmeside, bredt udvalgt og god service. Det hele er tilbudt til lave priser. Jeg er ikke meget for at handle over nettet, men jeg må sige jeg er positivt overrasket og meget tilfreds med mine nye vinterdæk, som jeg fik billigst hos jer. Så tak for en super service og en god oplevelse.
Mvh
Claus Holmen
Meget nemt at bestille hos jer må jeg sige, fandt nye vinterdæk og stålfælge til min Opel Astra selvom jeg ikke er nogen ørn til det med dæk og fælge. En meget nem og brugervenlig side i har.
Modtog igår aftes mine bestilte vinterdæk, i var bedst med prisen, hjemmesiden var lige til at gå til og dækkene kom allerede dagen efter jeg havde bestilt dem. Nemmere bliver det altså ikke. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Mvh
Lars
Jeg har idag modtaget mine bestilte vinterhjul som jeg bestilte online for 3 dage siden. Jeg kan kun sige at jeg har været yderst tilfreds med at handle hos jer, det bliver ikke nemmere! Og tak for kyndig og venlig vejledning pr. telefon inden bestilling.
Jeg bestilte nye hjul til min bil, og fandt dem jeg søgte på alu24's hjemmeside, dejlig nemt, og så nogle rigtig gode priser. Havde et spørgsmål som jeg hurtigt fik svar på via telefonen, kompetent medarbejder, det sætter jeg pris på! Ydermere blev varerne leveret hurtigt og til tiden, så alt i alt en super positiv oplevelse. Kan kun anbefale andre at købe der, jeg skal da i hvert fald forbi og se her til vinter.
mvh
Casper