[REPLY]
Jeg købte en Scotte med Opop kedel i et sæt i efteråret 2010 og fik et godt tilbud på montage, men valgte dog selv at montere. Til trods for dette har alle medarbejdere været mere end velvillige til at hjælpe og give gode råd både tidligt og sent. Da jeg efter ca 13 måneder, havde en defekt blæser, fik jeg tilbudt en ny og jeg kunne bare afhente den når jeg havde tid. Det blev en fredag aften kl. 18.45 - de ventede så jeg kunne få varen udleveret - har ikke set dette niveau af service tidligere.
Jeg anbefaler Andresen Bioenergi til alle jeg kender - de fortjerner det!!
Jeg fik demonteret oliefyr, flyttet fastbrænselfyr og herefter monteret pillefyr og solvarme, alt blev udført som aftalt og ikke mindst til de aftalte priser.
I forbindelse med min efterfølgende finjustering af anlægget har jeg flere gange, uden beregning, fået kyndig vejledning fra dem, og det er jo langt fra en selvfølge.
Jeg skulle have sat et pillefyr op og henvendte mig til Andersens-bioenergi i foråret 2011 for at få et tilbud på en ikke standard installation.
Vi aftalte at tidspunkt hvor Andersens-bioenergi skulle komme forbi for at se på forholdende for at beregne en pris. Jeg justerede min arbejdstid for at være hjemme til dette møde - men intet skete da Andersens-bioenergi ikke mødte op ej heller ringede for at fortælle at de var forhindret.
Et par dage efter blev jeg ringet op fra Andersens-bioenergi at de havde været forhindret (den opringning ville jeg gerne have haft samme dag/tid hvor jeg ventede forgæves).
Vi aftalte et nyt møde og jeg justerede igen min arbejdstid for at være hjemme for møde med Andersens-Bioenergi.
Til dette møde udeblev Andersens-bioenergi også og jeg har ikke siden hørt fra dem.
Sammenfatning: Jeg har spildt 2 arbejdsdage med at vente på at Andersens-bioenergi kom til de møder vi havde aftalt kun et par dage forinden.
Jeg har nu et velfungerende fyr opsat men dette er IKKE købt eller opsat af Andersens-bioenergi men af en forhandler der har holdt sine løfter/møder.