[REPLY]
Jeg havde booket tid, men blev afvist, fordi de ikke kunne finde mig, synes simpelthen at det er for dårligt. De virker meget forvirrede!
Jeg havde booket 2 behandlinger samtidigt til min mor og mig. Vi blev smidt af bookingen, dog fik vi en ny og meget senere tid, fordi Aquafeet dagen før fik kunder til alle deres 4 pladser. De sendte ganske vist sms til mig herom, men først sent aftenen i forvejen og først efter, at de havde bekræftet min ønskede bestilling 5 gange: 1 gang telefonisk, 2 gange e-mail og 2 gange sms. Hendes eneste svar var: "Det beklager jeg". Jeg synes, at det er topmålet af grådighed! Hun tilbød en ny booking, men den kan vi jo heller ikke regne med vil holde vand.
Jeg er en meget utilfreds forhenværende kunde. Jeg ville gerne have givet 5 røde stjerner, men når jeg prøver at øge antallet af røde stjerner, så bliver de grønne og det er jo helt forkert.
Hos Aquafeet i København kan du få en behandling med de såkaldte doktorfisk eller Garra Rufa-fisk. Min kæreste forærede mig et besøg med 30 minutters behandling til os hver, til fuld pris: 498 kr. Men vi fik kun omkring 20 minutters behandling, og det var nemt at se, vi blev genet videre, fordi dem, der skulle til efter os, var kommet meget for tidligt. Det gør mig i sig selv til en utilfreds kunde.
Jeg skriver derfor om min oplevelse på Aquafeets Facebook-side og giver dem en chance for at gøre skaden god igen ved fx at skrive: "Ring til os, så finder vi ud af, at du og din kæreste får et kvarters behandling uden betaling en dag". Men mit indlæg, som var holdt i en nøgtern tone, lige som denne anmeldelse, blev bare slettet, og jeg fik en besked om, at jeg bare kunne skrive en email til info@aquafeet.dk! Det gør kun min oplevelse med Aquafeet værre: Jeg giver dem chancen for at rette op på skaden og vise potentielle kunder, at virksomheden tager feedback alvorligt. Men de sletter indlægget og henviser til, jeg kan have ulejlighed med at kontante dem igen. (For det var jo dét, jeg lige havde gjort, bare på Facebook).
Jeg er nu en endnu mere utilfreds kunde, som har spildt mine penge OG er blevet dårlig behandlet - og som derfor ikke vil anbefale andre en behandling med Garra Rufa-fisk hos Aquafeet. Desværre.