[REPLY]
Sparede 4.000,-, i forhold til tilbud fra forhandler.
På billedet kan i se hvor stor forskel der er på tilbudene, dog kunne jeg godt tænke mig at de max 5 tilbud ikke bliver spildt af personer der tilbyder arbejdet udført, for en urimeligt høj pris, så man også kan se et eksempel på.
Ellers en glimrende hjemmeside, som jeg vil bruge igen.
Super velgennemført koncept, sparede ca. 3000 kr på service ifht det autoriserede værksted - Perfekt!
Autobutler er bare super - fik 6 tilbud samme dag jeg oprettede min sag, og kunne så vælge en anden Peugeot forhandler end den jeg plejer at bruge og spare 2.300 kr. på udskiftning af en tandrem. Det er næsten 40% besparelse :-) Tak herfra
Jeg er meget tilfreds med autobutler.dk. Jeg er ny bilist og vidste ikke hvor jeg skulle finde en mekaniker. Det virkede uoverskueligt at ringe rundt og indhente priser. Jeg fik hurtigt tilbud, fik lavet en aftale og nu er reparationen udført tilfredsstillende til en rigtig god pris.
Har ikke noget at klage over, sætter autobutler igang og fik 6 tilbud inden for 2 dage, de først 3 tilbud kom inden for et par timer... hvis jeg selv skulle til at ringe rundt ville jeg skulle bruge meget mere tid. Priserne var tilmed 20-50 % billigere end forventet.
Sådan skal internettet bruges.
Simpelt og genialt
fungerer, og gør det det er blevet sat til, er det ikke det det hele handler om?? :0)
Jeg bruger denne side som yderligere tilbud og sammenligninger. Et er at kunne søge på nettet efter værksteder, men det tager tid at indhente tilbud og med denne side er det meste af arbejdet gjort for een.
Når et værsted er fundet, er der kun tilbage at læse andre brugeres oplevelse af værkstedet, sammenligne priser og bestille tid hos det valgte værksted :-)
Nemt at bestille et tilbud - og vi sparede 700kr (17%) på montering af træk på vores bil.
Bad om tilbud på dækopbevaring og fik 3 gode tilbud. Det billigste vandt.
Super for os, der ikke har tid til at fare landet rundt, for at få den bedste pris på en opgave.
Har på under 48timer modtaget 6 tilbud, og kan spare ca. 3.000kr hvis man sammenligner det dyreste tilbud med det billigste.
STOR ros til autobutler...
Usædvanlig god ide. Jeg fik fremragende service og fik lavet hvad jeg skulle til en overkommelig pris. Jeg kommer igen.
Kirsten Widding
Jeg skulle have bilen til 1 års eftersyn. Havde fået at vide at det ville koste omkring 3000kr. ved Peugeot forhandlerens værksted, så ville prøve at søge andre veje. Jeg ville finde et værksted som kunne give mig det gyldne stempel, så min garanti blev bibeholdt. Men syntes ikke google kunne hjælpe mig særlig meget indtil jeg spottede autobutler.dk. Jeg er så positiv overrasket. Virkelig smart! Man skal ikke røre en finger, og så kommer tilbudene bare flyvene ind på ens autobutlerprofil. Jeg fandt et værksted og skulle af med 1386kr. for et eftersyn. Hurra for Autobutler.dk!
Selvom man bor ude på landet, var der nogen tilbud, og nogen værksteder der bruger autobutler....
autoutler er god og men at anvende og giver hurtig resultat af tilbud til ok priser
Henrik
Havde fået 2 tilbud fra authoriserede værksteder på kr. 4.800 og 5.500, hvilket jeg synes var dyrt.
Søgte derfor på nettet og fandt Autobutler. 5 dage senere havde jeg 5 tilbud i et prisleje fra 1.300-2.500.
Efter at have skrevet frem og tilbage med et par af værkstederne for at sikre mig mht. hvad de lavede, så var valget nemt.
Fik bedste pris, super service på mail/telefon/personligt (viste sig at de havde 5 stjerne i rating på Turstpilot på næsten 100 anmeldelser), bilen lavet i henhold til servicebogens 2-års eftersyn.
Autobutler muliggjorde dette og var super enkelt at benytte. Jeg kommer til at benytte Autobutler fremover.
På et ganske almindeligt aftageligt træk på en Peugeot 308 i forhold til montering hos en forhandler.
Autobutler virker godt de fleste gange har dog prøvet en gang hvor jeg ikke fik nogle bud da opgaven nok var for lille, men ellers fin side og service
Hvorfor skal værkstederne kun kunne betjene lokale kunder.
Mange mennesker pendler hver dag, f.eks. til København, så ville måske være nærliggende at man tog bilen med ind og afleverede om morgenen og hentede igen til fyraften.
Jeg fik kun "et" eneste tilbud fra autobutler, så er det jo så som så med udvalget.
Hej Ken,
Først og fremmest tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på at få konstruktiv feedback.
Men der er tilsyneladende tale om et kommunikationsbrist. For faktisk forholder det sig således, at du godt kan få tilbud fra værksteder, der ikke er lokale.
Vi har blot lavet en algoritme, der opprioriterer lokale tilbud fra lokale værksteder, da dette - alt andet lige - er dét de fleste bilejere efterspørger. Forholder det sig således, at man, som du, ønsker tilbud fra værksteder, der ligger længere væk, så kan man "bare" genaktivere den pågældende forespørgsel - kvit og frit.
Men det indser vi nu, at vi måske ikke har været gode nok til at kommunikere. Så derfor vil vi gøre mere ud af dette fremadrettet og takker derfor for, at du har hjulpet os til at få øjnene op for dette.
Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig direkte.
Med venlig hilsen,
Peter Michael Oxholm Zigler,
Partner
Dir. tlf.: 31751212
Email: pmo@autobutler.dk
Jeg har tidligere med tilfredshed benyttet Autobutler, og sparet ialt ca.3000 kr. ved 2 gange at køre fra Ballerup til Køge. Sidste gang for et halvt år siden.
Nu har man saboteret hele ideen ved dels at begrænse antallet af tilbud, og dels ved at give lokale værksteder fortrinsret.
For en uge siden bad jeg om tilbud på udskiftning af en ABS-føler.
Der skete intet!
Først efter opringning til kontoret fik jeg et enkelt "tilbud", som bare var en ca.pris, som man ikke kan bruge til meget.
Endnu en opringning til kontoret førte til et løfte om tilbud udenfor mit eget postnummer.
Det førte heller ikke til noget, og nu har jeg spildt en uge.
Man har fuldstændig trukket tænderne ud på Autobutler, og nu gider jeg ikke spilde mere tid på dem. Færdig.
Hej Kai,
Jeg har forgæves forsøgt at fange dig både per mail og telefon, men uden held. Jeg kan forstå, at du har haft en mindre god oplevelse med vores service. Og det er vi selvfølgelig kede af. I sær set i lyset af, at du tidl. har været meget tilfreds.
Vi tager denne slags henvendelser særdeles seriøst og derfor tager jeg personlig henvendelse til dig.
Hos autobutler.dk gør vi hvad vi kan for at formidle fair og relevante værkstedsregninger. Dog er der tilfælde, hvor vi af den ene eller den anden grund ikke formidler det antal tilbud vi ønsker. Dét er tilfældet her. Jeg har forhørt mig i baglandet vedr. din case og det står klart for os, at grunden til, at du ikke har modtaget flere relevante tilbud primært skyldes, at dén forespørgsel du har lavet, ikke er konkret nok. Desværre.
Vi vil meget gerne hjælpe dig videre i processen med at finde frem til det bedste tilbud. Derfor må du meget gerne kontakte mig, så skal jeg personligt sørge for at vi får defineret din opgave tilfredsstillende og den vej igennem får indhentet flere relevante tilbud til dig.
Med venlig hilsen,
Peter Michael Oxholm Zigler,
Partner
Dir. tlf.: 31751212
Email: pmo@autobutler.dk
I mit professionelle virke er jeg vant til at udbyde kontrakter vedr. tjenesteydelser for at få den bedste pris til min arbejdsgiver, hvorved der kan spares betragtelige beløb.
Som privatperson har det imidlertid været svært at foretage lignende udbud af sine mindre bilreparationsarbejder, og man er derfor normalt hensat til at ringe rundt til et par udvalgte mekanikere, hvilket kan være både tidskrævende og besværligt hvis man efterfølgende skulle ønske tilbuddet på skrift.
Autobutler.dk gør processen med tilbudsindhentning meget meget let.
Jeg har nu prøvet Autobutler.dk, og efter mit udbud af reparationen fik jeg 3 tilbud indenfor et døgn, og sparede ca. 30% ved at vælge det billigste tilbud fremfor det dyreste. Det billigste lød på kr. 2.500,- overfor det dyreste på kr. 3.500,-.
Anbefales på det varmeste!
Et perfekt værktøj til at finde bedste pris på udført autorep. i dit lokalområde..
Autobutler er super nemt at bruge, og ikke mindst er der penge at spare på værksteds regningen uden noget besvær, man skal bare læne sig tilbage i sofaen og vente på det gode tilbud. Jeg kommer afgjort til at bruge autobutler igen og igen ´´´´
Det virkede effektivt og hurtigt at få indhentet tilbud. Giver et godt grundlag for at vurdere hvad der lyder fornuftigt og hvad der er skudt ved siden af. Vil helt sikkert bruge det igen en anden gang og anbefale til mine venner.
Jeg fandt et, for mig, nyt værksted - sparede 50% og fik lynhurtig service. Tak Tak Tak.
Sådan Sune! :D
Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på din feedback.
Casper, autobutler.dk
Rigtig god side, som virkelig har sparet os for mange penge. Ville dog gerne at man fik lidt mere end 5 tilbud på en opgave.
Hej Kamilla,
Tak fordi du tog dig til at skrive en anmeldelse, det er et af de vigtigste grundlag til at forbedre vores service.
Har du lyst til at uddybe lidt omkring hvorfor du gerne ville have mere end 5 tilbud?
Som udgangspunkt, finder systemet de bedste tilbud til dig, men der kan være mange gode grunde til at indhente flere.
Derfor har vi også supportere siddende der kan hjælpe med netop dette, når udbuds-runden slutter.
Hvis du ikke har lyst til at skrive her, er du meget velkommen til at skrive til mig på casper@autobutler.dk
Tak, og hav en god dag :)
Casper, autobutler.dk
Meget effektivt! Det gav mange forskellige muligheder for at vælge det rette værksted og spare en pæn portion penge! Meget lettere end hvis jeg slev skulle ringe rundt og indhente tilbud!
Hej Søren,
Vi sender 20 tommelfingre tilbage (2 fra hver butler) – mange tak for din anmeldelse :)
Casper, autobutler.dk
Jeg fik hurtigt tre tilbud på skift af kobling. Alle tre var billigere end de tilbud jeg havde fået fra mit sædvanlige værksted og det billigste var fra et mærkeværksted, som havde tid dagen efter. Så jeg er meget tilfreds og bruger autobutler fremover når bilen skal til rep eller service.
Det glæder os at høre, Niels!
Vi siger tak for din tid, og håber besparelsen luner lidt her op til sommerferien :)
Mvh,
Casper, autobutler.dk
Autobutler gør, at man kan lægge reparationer på sin bil i udbud, og få tilbud på det der skal laves, med en fast pris fra starten. Det gør, at man (næsten) altid kan sikre sig at få sin bil repareret til en fair pris via Autobutler. Kan varmt anbefales, også fordi man kan se, hvad andre har haft af oplevelse med de værksteder, som giver et bud på reparation.
Hej Dan,
Tak for stjernerne.
Det er anmeldelser som denne der giver os rank ryg og et stort smil på læben :)
Casper, autobutler.dk
Jeg har haft en super oplevelse med autobutler.dk. Jeg vil aldrig have haft mulighed for selv at indhente sådan et godt tilbud og slet ikke på så kort tid. Autobutler.dk har sparet mig en masse tid, besvær og ikke mindst penge (ca. 3000 kr).
Autobutler.dk kan anbefales til alle, der sætter pris på at spare penge og tid.
Hej Maria,
Fantastisk dejligt at høre din tilbagemelding :)
Det glæder os at vide at vi kunne spare dig for noget besvær, og ikke mindst penge.
Håber de 3000,- luner et andet sted i budgettet.
Casper, autobutler.dk
Det er et super koncept,
Sparede 3300 kr på udskiftning af koblingen på min bil....
Hej Lars,
Tak for roserne!
Det er denne slags feedback der giver os blod på tanden og et smil på læben hver dag :D
Casper, autobutler.dk
Hvar blevet træt af mit tidligere værksted, hvorfor jeg lagde en forespørgelse autobutler. Modtog hurtigt en udspeciferet tilbud, under de halve af værkstedet, (Triobiler) bød ind med. Hurtig ekspeditionstid.
Det er hurtigt og let at benytte Autobutler.
Fik 3 tilbud på en konkret opgave indenfor 2 døgn. Alle 3 værksteder var i en radius af 10 km med OEM dele. Ca. 45% forskel på billigste og dyreste.
Fantastisk at høre - tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden :)
Mvh,
Casper, autobutler.dk
Ik så mange svar og der gik noget. Men en super god service der har ført frem til min fremtidige automekaniker.
Hej Lene,
Det glæder os at du fik fundet et godt værksted, og beklager at du føler der gik lidt tid med at få svar.
Lad os endelig vide hvis der er noget du synes vi kan gøre bedre!
Tak og god dag :)
Casper, autobutler.dk
Indenfor en time fik jeg et godt tilbud væsentligt under hvad jeg har fået tilbudt på mærkevareværksted
Dejlig overskuelig og fik masse af gode tilbud og kunne derefter vælge ud fra pris og beliggenhed.
Kun positivt herfra.
Nem måde at opnå gode besparelser. Sparede 1200 kr på 4 nye dæk.....