We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Azehosting anmeldelser

Azehosting Logo
Kunderne om Azehosting : »Bedst til prisen!« »Det bedste og billigste i Danmark !« »Det kører som det skal« 6
Godt
8.3 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Azehosting

Kjempe fornøyd!

Jeg har prøvd mange forskjellige hosting selskap gjennom tidene, og Azehosting.net kommer soleklart på 1. plass.
Her får billige webhotell og domener, rask nettverk i tillegg til et SUPERT kundesenter. Man får utrolig fort svar, de forklarer deg grundig og hjelper til med det du trenger! Dette er jo akkurat det vi er på jakt etter! :)

Anbefaler Azehosting.net for deg som er på jakt etter en super leverandør som tilbyr gode priser og kvalitet sikre webhost-pakker! Man kan også enkelt kontrollere og oppgradere selv hvordan man ønsker.

Utrolig fornøyd

Jeg var for et år siden på jakt etter det billigste webhotellet på markedet, men som samtidig skulle levere stabile oppetider og en god performance. Dette utfyller Azehosting helt ypperlig. Selv har jeg hatt domener hos fire andre store leverandører, men basert på pris, service og performance er dette ledende på topp og klart favoritt.

Jeg vil anbefale deg å gå for Azehosting om du er usikker på hvilken leverandør du skal velge. Her får du gode priser og varierte webhost-pakker som du selv kan oppgradere om ønskelig.

hurtigt kundeservice

altid hurtigt svar.

Bedst til prisen!

Da jeg for et år siden oprettede mit første domæne på AzeHosting, var jeg selvfølgelig begynder, men alt kørte glat og hvor det var nødvendigt, var der kyndig vejledning at hente hos deres support.

Opsætning af domæne og webhotel, går hurtigt og smertefrit.
Mit første login viste så en masse, 1-click-installs som jeg har kunne gøre brug af, samt en e-mail når disse skulle opdateres.

Alt i alt, 5 velfortjente stjerne, og en tilbagevendende kunde

Haiko Schürer fandt anmeldelsen nyttig

Det kører som det skal

Jeg har bestilt en hjemmeside hos dem den var sat op efter små 10 minutter (valg af hotel, skrive mine info, betaling inkluderet i tiden) 2 min efter betaling kunne jeg logge på med det samme.
få timer efter var det domæne jeg havde bestilt oppe og køre.

der er mange muligheder i deres valg og de har mange billige løsninger efter behov, de har også en del 1-klik-installationer.

er man nybegynder skal man give sig lidt tid til at lære det at kende.
men alt i at er det et meget godt valg.

Azehosting vi lander på 4 stjerner med pil op af.

Begrundelsen:
det der trækker lidt ned er at jeg bestilte med et .dk domæne og fik for få dage siden en bekræftelse af dkhostmaster i brevet beder de om at man logger på med det medfølgende login og aktivere det, dog bliver man ikke oplyst om at azehosting gør, så jeg måtte ringe og be om et nyt brev med login info så jeg kan sætte de sidste oplysninger ind.

dette er entlig kundens opgave, det er nok en ubevidst service fra deres side men det trækker ned når man ikke bliver oplyst om det.

Besvarelse fra Azehosting

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse. Vi elsker konstruktiv kritik.

Jeg har rettet i info brevet som man får når man registrerer et nyt domæne, så alle nye kunder fremover vil blive informeret om at vi aktivere domænet som en ekstra service.

Forsat god hosting!

Azehosting

Det bedste og billigste i Danmark !

Har været kunde snart 1½ år hos AzeHosting.dk, og har aldrig været ude for nogle problemer. Hvis jeg har haft et spøgsmål har jeg oprettet et tricket, som er blevet besvaret lyn hurtigt!

Klas Møller Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk