[REPLY]
Købte en sød bamse med navn broderet på - og så ved man jo den ikke kan byttes hvis ikke den er som man forventer
Men den var stor og blød og kvaliteten af navnebroderiet var rigtig godt, så det var rigtig dejligt at handle hos en virksomhed hvor de produkter de reklamerer med rent faktisk også er det man står med i hænderne et par dage senere :)
At bestillingsprocessen og leveringen var nemt og gnidningsfrit gør kun oplevelsen bedre
Slet ikke sidste gang jeg handler der :)
handler altid ved Babysutten når børnene skal have nye sutter :) altid super hurtig levering, og et på alle måder upåklageligt produkt. Har ALDRIG oplevet at skriften på sutterne på nogen måde bliver falmet eller går af... de her sutter er bare super :)
sidst købte jeg også et sæt regntøj med, og det var desværre forkert str (min egen skyld, da jeg havde bestilt for stort). Fik straks ombyttet til den rigtige størrelse - uden bøvl overhovedet... :)
fantastisk service - helt som det skal være
Jeg glemte at skrive mellemnavnet, sendte en mail straks om det og fik retursvar med det samme om at de havde rettet til det rigtige navn.
Super fedt at de går op i at besvare mails, så føler man virkelig at her arbejdes der seriøst.
bestilte anatomiske sutter og en babyklud til min engel. Alt gik som det skulle. Fik leveret varen hurtigt og uden nogle problemmer. der var ingen fejler i navnet og alt var bare perfekt. :)
Vi har altid købt sutter hos navnesutten, men efter at have fået leveret skæve sutter op til flere gange, bestemte vi os at finde et alternativ. Vi fandt frem til Babysutten via. Google, og bestilte 15 sutter 8 sutter med 1 navn og 7 sutter med et andet navn. Sutterne kom hurtigt, var fejlfrie og alt var bare helt i TOP! Og så har vi endda sparet penge :D Vi kan kun anbefale Babysutten.dk til andre :-)
Bestilte rabatpakken m 15 sutter tirsdag aften. Sutterne blev leveret fredag.
Smart at man selv kan sammensætte farverne, men måden man skal gøre det på, er en anelse bøvlet.
Et stort minus er, at der ikke fremgår en mailadresse på websitet, så man kan ikke komme i kontakt m dem, før man har handlet.
Kort sagt: Websitet kunne godt være mere brugervenligt, men produkt og levering er helt OK.