[REPLY]
Mine varer kom hurtigt, men med en mangel i den ene æske. Ringede til Babys Verden og fik venlig betjening og to dage senere lå den mangelfulde del i postkassen. Ingen problemer og super service. Jeg anbefaler meget gerne til andre.
Jeg bestilte en vare efter jul 2011(d.26.12), fik en odrebekræftelse lige efter, og hørte så intet før jeg selv så på min konto, at pengene var trukket d. 28.12. Jeg forsøgte at kontakte dem på det oplyste telefonnummer, men fik intet svar trods mange forsøg og lagte beskeder på telefonsvareren. Så til min store forbavselse, kom GLS med pakken idag d. 2.1, for jeg modtog aldrig en mail om, at ordren var afsendt fra babysverden.dks lager. Hvis dette var blevet gjort, ville jeg nok have taget den mere med ro, og afventet varen, i stedet for at tro jeg blev snydt. Det er normal kutyme, at andre sider sender en mail, når varen er afsendt fra deres lager, så man ved, at det evt. er GLS/Post Danmark man skal kontakte, i tilfælde af tvivl herefter. Og så tag dog at svare på telefon, eller sørg for telefonsvarern fortæller, hvorfor der ikke svares,evt. ifbm. jul/nytår!
Købte bl.a. sparkedragt - og da teksten ikke lige sagde som det viste foto, ringede jeg og fik en meget fin service. Levering var kun et par dage. Kan kun anbefales!