We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Banknordik anmeldelser

Banknordik Logo
Kunderne om Banknordik : »Rodet, dyr og dårlig« »Rod og inkompetence« »Jeg vil anbefale at kikke på alle andre banker før denne« 8
Lavt
3.6 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Udvalgt anmeldelse om Banknordik

Rodet, dyr og dårlig

Sjældent har jeg følt mig så dårligt behandlet som efter AmagerBankens "sunde"del blev overtaget af BankNordik - på nuværende tidspunkt ville jeg ønske jeg havde været en dårlig kunde så jeg ikke var blevet kunde hos BankNordik....

Der kan ikke tilbydes mobilbank til Erhverv, til gengæld er prisen stedet fra kr. 600/år til 14.000/år for tilgangen til netbank.

Deres nye IT systems betaler mine regninger som det passer dem, servicen er helt i bund, medarbejderene kan ikke svare på hvordan deres systemer fungerer og er generelt ikke specielt hjælpsomme.

Jeg har gennem årende haft meget stor tålmodighed med banken da jeg ikke altid har været den bedste kunde, men situationen er nu en anden. Jeg skylder ingen penge væk, står ikke ikke i RKI eller andet, men kan alligevel ikke få et almindeligt Dankort - årsag: De kan ikke gennemskue mine forretninger og de ønsker ikke at sætte sig ind i dem og kan derfor ikke hjælpe... Nu er det jo ikke ligefrem fordi jeg har en virksomhed af Mærsk størrelsen, så det burde nok være til at gennemskue...

Alt I alt en håbløs bank som på ingen måde kan anbefales - skulle en fra ledelsen i banken ønske denne udtagelse uddybet er de altid velkommen til at kontakte mig for en forklaring på mobil 4211 0066 - i modsætning til dem er jeg til at få kontakt til når som helst

Rod og inkompetence

Jeg har de sidste par dage forsøgt at komme igennem til en kyndig medarbejder/rådgiver, da flere fejl i Banknordiks netbank gør det umuligt for mig at håndtere ekstrabetalinger til mit lån, jeg kan ikke rette i personlige oplysninger (tilføje min email) og min såkaldte rådgiver er kun angivet ved navn - telefonnummeret er udeladt.

Jeg forsøger at komme igennem pr. telefon omkring dette, men forbindelsen bliver afbrudt adskillige gange inden det lykkedes mig at komme til at tale med andre en omstillingen (forfra i køen), men fortsat ryger fra den ene afdeling til den anden.

Herefter taler jeg med en relevant medarbejder, der dog ikke kan oplyse mig, om der er tale om en fejl i systemet og slet ikke ved hvordan deres egen netbank fungerer.

Ingen hjælp at hente overhovedet - ingen svar på de mange spørgsmål, jeg havde.
Men jeg kunne da bestille tid til en samtale, siger kvinden i den anden ende af røret.
Ellers tak, jeg har nu bestilt tid til en samtale hos en anden bank.

Banknordik

Jeg vil anbefale at kikke på alle andre banker før denne

Jeg har i januar 2011 lukket mit firma og fordi jeg selv havde gjort det skulle jeg i karantæne i nogle uger pga reglerne i a-kassen. Jeg ville få udbetalt 18.000 kr d. 1 marts.

Jeg fik et job igen i februar. Efter jeg fik mit job med fastløn + de 18.000 måtte jeg ikke låne 5000 kroner til at klare mig for med mad og de basale ting i hverdage, (ren overlevelse)

Jeg havde en stor gæld da jeg kom til Amagerbanken som den hed dengang og siden de skiftede navn og generelt i slutningen af Amagerbanken, så begyndte alt at gå ned af.

Jeg sultede og pga at jeg ikke havde job i Januar ville andre banker ikke tage imod mig :) Jeg fik afbetalt 111.000 kroner på 1½ år i Amagerbankens tid.

Så uden at få en anmeldelse så vil jeg gerne anbefale at kikke omkring og de små linier før I siger ja til banken

Banknordik

Der er plads til forbedring.

Uhøflig, arrogant og nedladende medarbejdere som Simon Mertins (finanselev i Lyngby afdeling), nedriver serviceniveau drastisk. Ikke noget jeg har oplevet før, da det stadig var Amagerbanken. Meget skuffende.

Service lig nul

Jeg har som Kaj Olsen også haft en skidt oplevelse. Det var dog ikke hos min faste rådgiver. Den person jeg fik "service" af kunne godt bruge et simpelt kommunikations kursus og service kursus ville nok heller ikke tag skade.
Har dog intet at sætte på min faste rådgiver, som altid er servicerende og smilende i røret.
Men må indrømme at hele det med udskiftning af DK/VISA fra amagerbanken til Banknordik virker som noget rod.. Finder det omsonst at sku ha et debet kort i en mdr, for så at få mit "nye" DK/VISA... Miljøspild og omsonst...

Håbløs service

Efter mange år som kunde i den nu hedengangne Amagerbank, er jeg dybt skuffet over den behandling man får, når man blot er små- kunde.
Bankens priser på ydelser er røget i vejret, rentesatser stiger osv osv.

Har man ikke penge på kistebunden, så banken vist helst at man opsagde sit engagement med dem

Dumpet

Jeg har, haft Amagerbanken gennem flere år. De er som bekendt gået ned og Bank Nordic har overtaget. Jeg beder normalt ikke om overtræk lån osv. Da jeg på trods af få penge, har styr på økonomien. Jeg har været på a-kasse og fået fast mdl udbetaling. Sidste måned har jeg tjent en god slat penge som vikar, men pengene bliver først udbetalt pr. 0102-2012, jeg havde derfor behov for et overtræk til at betale faste udgifter. Jeg ringede til min rådgiver, svaret var at fordi jeg havde privatlån andre steder, kunne de ikke hjælpe:) Jeg står ikke i Ribers og har ingen problemer økonomisk ellers, Bank Nordic er ikke en bank, bare en konto og ikke andet.
Tak for ingenting.
Kaj Olsen

Mille fandt anmeldelsen nyttig

Lang ventetid ved kassen

Min bank, Amagerbanken, har skiftet navn til Banknordik.

Jeg kommer sjældent i banken, da jeg vanligt ordner mine bankforretninger via netbank. Min nye bank ligger også langt væk; det tager ca. 45 minutter hver vej med bussen.

Men jeg besøgte banken i går, og jeg må indrømme, at 10-15 minutter mener jeg er for lang tid at vente ved kassen, også set i lyset af at der var rigeligt med andre medarbejdere, som kunne have taget kasse to.

Som tidligere bemærket så er det især ældre, som ikke har computer, som fylder op ved kasserne i banker, og med ældre mennesker så er tempoet sat ned til et minimal. Øv....

Min nye bank dumpede i går. Man kan håbe, det bliver bedre.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk