[REPLY]
Det bedste jeg nogensinde har gjort!... Vidste ikke helt hvad jeg gik ind til da jeg købte billetten, men blev positiv overrasket på de 3 uger, som opholdet tog. Fik helt sikkert også en masse viden med mig af de utrolige rare instruktører vi havde:) Det var en oplevelse for livet for mig og gav mig stort indblik i hvad det ville sige at være bartender og lige siden skole opholdet og min tid på DGV i Sunny har det givet mig blod på tanden hvad angår at blive bartender....
Alt i alt for de sku 6/6! :D
Havde gået og været "weekend bartender" i nogle år, men manglede lige det ekstra. Anede ikke hvad de forskellige ting bestod af, kunne huske 2-3 drinks og min service viden bestod i at huske at smile til gæsten. Efter Utopia har jeg fået meget større insigt i hvad det vil sige at være en god bartender, at kunne præstere bag baren, forklare hvad jeg lavede og hvorfor.
Utopia kan varmt anbefales både som ny og som lettere erfaren i faget
De 3 uger som UTOPIA gav mig, var de fedeste og vildeste 3 uger af mit liv. De gav mig sjov, spas og hygge, men også en fantastisk undervisning (stor ros til instruktørene), men der ud over også et helt andet syn på nattelivet og det at gå i byen. Det gav mig indblik i en bartenders hverdag og arbejde, samt skabt kontakter og venner, som jeg ikke troede var muligt. Alle unge der elsker sig selv og sin ungdom burde give sig selv den oplevelse at tage på UTOPIA.
Jeg var i tvivl om hvad jeg skulle efter gymnasiet. Valget faldt på Utopia bartenderskole, hvor jeg forventede at møde en masse mennesker og få en fed oplevelse. Mine forventning blev bestemt indfriet X 10!!!
Jeg mødte en masse fantastiske personer, samtidig med at jeg fik en rigtig god uddannelse. Uddannelsen var meget seriøs i forhold til at det foregår i Sunny Beach. Instruktørene var ekstremt professionelle og havde en genial måde at undervise på, som virkelig gjorde at man gad høre efter og lære. Kan bestemt anbefales til andre :D
Jeg er virkelig glad for jeg valgte den skole. Udover dygtige og professionelle instruktører og den gode undervisning, har det givet mig et super godt netværk inde for branchen, som åbner rigtig mange muligheder! Derudover var det en adgangsbillet til at arbejde på DGV i Sunny Beach, hvilket var noget jeg altid gerne ville prøve
De skal have topkarakter da det var et meget seriøst og lærerigt kursus, det eneste minus er at det ikke varede længere!
100% den fedeste oplevelse i mit liv, og den viden man indtager på de 3 uger er enorm... UTOPIA <3
Jeg startede på utopia med den forhåbning om at jeg ville kunne blive forberedt på at komme bag baren og arbejde som bartender. Jeg fandt hurtigt ud af at skolen var mere seriøs end jeg nogensinde havde forestillet mig! Forstået på den måde, at instruktørerne var yderst professionelle, gode til at lære fra sig og havde tid til at forberede end til at arbejde hurtigt og effektivt. Der var til gengæld også masser af tid til at feste og hygge sig med sine medstuderende. Man får rig mulighed for at skabe sig nye bekendtskaber, heriblandt havde jeg den usigelige ærer af at møde ingen anden end dette års største stjerne JACOB FARMER RASMUSSEN!
Dennis Flexer Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
I maj 2011 tog jeg på Utopia Barschool. Jeg valgte at tage på Utopia Barschool, fordi jeg ville lære nogle nye mennesker at kende og prøve noget nyt.
Jeg har lært så meget på kun 3 uger, og det var udelukkende fordi vores instruktøre var meget dygtige og gode til at lære fra sig. Dette betød meget for dem af os, som aldrig havde stået bag baren før, du får nemlig alt den hjælp, du har brug for gennem hele kurset, så du til sidst føler dig klar til at gå til eksamen.
På Utopia Barschool lærer du alt fra, hvordan du bygger en cocktail op, til hvordan du skaber en god fest. Du får en masse redskaber, du kan bruge i dit job som bartender.
Utopia Barschool er et godt springbræt, hvadenten du vil gøre karriere inden for bartender branchen eller om du "bare" vil have et fedt studiejob.
Det var den bedste oplevelse, lærte virkelig meget.
Da jeg købte opholdet på Utopia Barschool var jeg ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Det viste sig hurtigt at være end af de bedste beslutninger jeg har taget!
Kurset er utroligt godt bygget op med gode undervisningstider, velkvalificerede undervisere og god underholdning hele vejen igennem.
Kurset giver så meget både fagligt og personligt. Man får en god viden inden for de forskellige aspekter af bartending samtidig med at man kommer ind i et kæmpe netværk, der giver mange muligheder for dig som bartender i fremtiden.
På den baggrund giver jeg kurset topkarakter!
det har helt klart været en opblevelse for livet, lærene er så kvalifiserede at man bare sætter sig ind også får man viden som vil tage mange år at opnå. vil aldrig glemme opholdet på utupia barschool.
Dette er ikke et useriøst kursus, som mange nok tror. Her lærer du en hele masse ting på virklig kort tid, ned til mindste detalje.
Der er mange ting man tror man aldrig lærer, så går der 5 min og så er man allerede godt på vej.
Instuktørene er VIRKELIG dygtige, de forstår allesammen at lære fra sig på hver sin måde, med humor ind over alle timerne. Så selv om det er seriøst så har man det stadig godt med hinanden.
Jeg har fået nogle fantastiske venner og veninder på mega kort tid. Man kan ikke forklare hvilket forhold det er man får. Det er helt unik.
Kæmpe ros til Utopia Barschool
Så mange kontakter på en gang, på så kort tid, nye venskaber, godt job, fantastisk sommer start!
Det er ikke kun et kursus man køber, man får også en oplevelse som man aldrig vil glemme..
De oplevelser og det sammenhold man kan nå at få på 3 uger er det -hele værd.
Instruktørerne virkelig kvalificerede til deres job, og gør helt sikkert deres til at man får en fed oplevelse og kommer ud med en god eksamen.
I august 2009 tog jeg til Sunny Beach og deltog i et 3 ugers bartenderkursus på Utopia Barschool. Jeg fandt skolen på www.barschool.dk. Bartenderskolen bestod af 5 meget kompetente instruktører som havde hvert sit felt, hvor de var ekstraordinær eminente.
I løbet af de tre uger tilegnede jeg mig en masse fantastiske værktøjer og har helt sikkert været et vigtigt springbræt til den bartenderkarriere jeg har haft siden. Vi blev undervist i bl.a. cocktails, spiritussens historie, flair, adfærd bag baren, service og konflikthåndtering.
Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale Utopia Barschool i Sunny Beach, Bulgarien. Efter endt ophold er der samtidig store muligheder for at få job i Danmark, da instruktørerne besidder et enormt netværk inden for bartenderbranchen - eller hvis lysten er der - begynde sin karriere hos Den Glade Viking i Sunny Beach. Socialt formåede instruktørerne ligeledes at skabe et godt sammenhold blandt eleverne på holdet.
Mette Viuff Schjødt fandt anmeldelsen nyttig
Det hele startede med jeg ville prøve noget nyt, ud og opleve noget, møde nyt menneske. Jeg havde hørt en masse om Den Glade Viking som er en af Utopias mange samarbejdspartnere. Men for at komme der ned og arbejde skulle man gemmenføre Utopia, så jeg melde mig til et kursus i 2009 og det kommer jeg nok aldrig til at fortryde.
Jeg fik en masse faglig viden omkring bartending i de forskellige områder, der blev undervist i. Man bliver undervist af nogle af skandinviens bedste instruktører! Utopia gav mig en masse værktøjer, som jeg har brugt som bartender. Desuden mødte jeg en masse mennesker på bartenderskolen, fik rigtig gode venner, og oplevede et tæt og socialt samvær med andre barglade mennesker. Udover alt det for du også en masse job muligheder efter dit ophold.
Jeg kan varmt anbefale Utopia barskole, det bliver en oplevelse for livet.
jeg tog på Utopia barschool, da jeg gerne vil have en karriere inde for bar branchen, det får du helt sikkert lært på den skole vis du virkelig går ind for det fordi der er nogle som lære dig op i det, så du virkelig får forståelse for det.
man får også en masse venner, for livet man får også et socialt venskab med andre personer rundt omkring i Danmark. man kommer også hjem med de fedeste oplevelser man kan komme på pupcrowl og opleve nogle musiker live, og får gratis entre på den glade viking i sunny beach. man får også et hotel værelse med pool til.
timerne er gjort sådan så de er sjove så man ikke bare falder af på den på halv vejen, lærene fortæller også om deres egen oplevelser bag baren.
så det er helt sikkert en skole man kan anbefale for andre mennesker som har lyst til at få en fed oplevelse og som gerne vil være bartender.
UTOPIA Bartender skole er noget der er meget meget værdi fuldt, ikke kun fordi man betaler nogle penge og får et udbytte omkring hvad det vil sige at være bartender, man får meget meget mere.
Ikke mindst får man så meget information lærdom og viden omkring hvad det vil sige at være bartender! Du får liden skaben, erfaringen, historien og ikke mindst passionen for hvad det indebære at være bartender! Oven i hatten får du ikke bare et network af forbindelse men også et socialt network lidt udover det sædvarnlige, du får venner for livet oplevelse omgivelse og ikke mindst uddanelse der ikke er til at drumme om.
Barscoolen Utopia tager undervisning til et helt nyt niveau hvor det er sjovt at være med uanset om du er erfaren eller ej, deres sans for humor evne til at fange og ikke mindst lære fra sig, gør det hele til en unik oplevelse! Jeg må nøjes med 5 stjerner men "skolen*" "oplevelsen* "rejsen*" "sammenholdet*" "undervisnigen*" får en stjerne hver især, det der gør jeg vil gå så langt som at give UTOPIA-Bartenderskole 6 af 5 stjerner er den sidste stjerne til de fantastiske Instruktører!
Jeg var elev på Utopia Barschool i sommeren 2009. Jeg valgte skolen da jeg ville prøve noget nyt, rejse og få en oplevelse ud over det sædvanlige - og dét fik jeg! De 3 uger jeg var på skolen lærte jeg meget mere om at være bartender end jeg havde forventet. Alle lærere var super kompetente og man er ikke i tvivl om at de virkelig ved hvad de snakker om. Som elev lærer man ikke bare at mixe en cocktail, man får virkelig en bred viden omkring alt der vedrører bartenderjobbet. Selvom skolen foregår i Sunny Beach er skolen meget seriøs og det forventes at man yder sit bedste til alle timer. Jeg var så heldig at jeg kunne blive i Sunny Beach og arbejde på Den Glade Viking efterfølgende. Jeg vil aldrig have været foruden mit ophold på bartenderskolen, jeg har fået en masse venner fra hele Scandinavien og fællesskabet man også får opbygget dernede er helt fantastisk! Utopia Barschool sender også stadig mails ud til gamle elever om jobs i udlandet og er altid behjælpelige med at finde job hvis man ønsker dette efter man er kommet hjem. Jeg ville ikke tøve et sekund med at anbefale dette til alle jeg kender, for det er en gave til sig selv man aldrig kommer til at fortryde!
Jeg har deltaget i et kursus i Sunny Beach med Utopia Barschool og det har været en oplevelse jeg sent vil glemme! Forholdene var optimale, da det var på et 3 stjernet hotel og forholdsvis kort distance til undervisningen. Instruktørerne var professionelle, engagerede, velforberedte, autoritære, forbilledlige, hjælpsomme, underholdende og ikke mindst nysgerrige i hvordan det gik den individuelle elev.
Jeg har ikke en finger at sætte på Utopia Barschool. Det har for mig, som for mange af mine medstuderende været et selvtillidsboost til fremtidige bartenderjobs og til ens egen person.
Når man, efter kursets afslutning, kommer hjem og tænker tilbage, vil man helt absolut ikke fortryde af man deltog i Utopia's kursus.
For godt 1 år siden, valgte jeg at investere i det 3 ugers skole forløb, på bartender skolen Utopia Barschool. Jeg valgte opholdet af flere årsager. For det første, havde jeg tidligere været i ferie og fest paradiset Sunny beach, som almindelig gæst. Stedet var over alle forventninger, og rent sagt helt genialt, de folk og de sammenhold der blev knyttet i Bulgarien var utrolige. Da jeg kom hjem var jeg klar over at jeg ville tilbage til Sunny. Da jeg arbejde hjemme i danmark som bartender, og hørte om skolen, var jeg ikke i tvil om at det var det jeg skulle. Men da jeg så i sommers rejste ned til Sunny Beach for at udvikle mine færdigheder inden for branchen, havde jeg aldrig regnet med at kurset ville være så seriøst og lærerigt. Udover en masse ny viden og udvikling af talenter, bød skolen på også på utrolig mange sociale events og en masse fantastisk underholdning, for ikke at nævne nye venskaber. Det var en fantastisk tid i nogle geniale omgivelser og jeg kunne ikke have forestillet noget andet valg. Helt sikkert en anbefaling herfra, Utopia for sku 6 af 6 :)
Jeg købte et ophold på Utopia Barschool, til en rigtig fornuftig pris. Der inkluderede 3 uger i Sunny Beach. På de 3 uger for du ophold på et 3-stjernede hotel , med diverse tilbud - På fx Den Glade Viking, valhalla og mange andre restuaranter i Sunny Beach. På Utopia Barschool, for du proffesionelle Instruktører , med en seriøs undervisning, der kommer ud på alle aspekter af bartender miljøet. Du for selvfølgelig også et kanont sammenhold, til de andre studerende, instruktører og de ansatte som arbejder de fx steder dernede. Men det jeg bedst kunne lide ved Utopia Barschool, var den hjælp man fik efterfølgende da man kom hjem til Danmark, med at finde et job. Eller bare hvis man havde spørgsmål osv. kunne man altid tage fat i ens instruktører. Når alt kommer til alt, kan jeg kun give det 5-stjerner og sige de var alle pengene værd