We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bautaforsikring anmeldelser

Bautaforsikring Logo
Kunderne om Bautaforsikring : »Thomas gaarde« »Bauta forsikring vil ikke udbetale erstatning (ulykkesforsikring)« 3
Godt
7.1 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

problemfrit

Har været kunde i mange år, og har altid fået den behandling jeg har forventet.

Udvalgt anmeldelse om Bautaforsikring

Thomas gaarde

Hej

Min formilie og jeg har nu igennem 5-6 år haft bauta forsikring. og der har aldrig været problemer.
Og jeg har desvære haft mogle skader.

Glemte engang min tlf. i mine bukser, Det er ikke så godt når man skal vaske tøj. Jeg ringede til dem og en meget flink mand, spurgte til hvordan tlf. var købt, model osv. vi gik sammen ind på hver vores computer fandt hvad den kostede der, og han satte pengene ind på min konto med det samme. ingen papir arbejde eller noget. FEDT

skade på bil har heller aldirg været noget problem. Har selv lavet en, og er blevet påkørt to gange. Det samme gælder stenslag i rude, Kører til værksted får den limet, værkstedet melder det til forsikringen. Ingen betaling, det er gratis og ingen papirarbejde. SKØNT.

Har haft lynnedslag i huset. Alle elektriske aperater brandt af. Har her lavet et godt forarbejde, jeg har fundet den oprindelige købssum, alder, og har så fundet ud af hvad et tilsvarende produkt ville koste i dag.
Han gik simpelthend ud fra min sedel, tingrnr blrv dækket helt som jeg havde regnet med, pengene kom ind på min konto og jeg kunne købe nyt. 5 dage efter.

Alt dette her gør at jeg kun kan anbefale dette selskab RIGTIG meget.
Tusind tak for den gode servis og behandling.

Bautaforsikring

Bauta forsikring vil ikke udbetale erstatning (ulykkesforsikring)

Bauta forsikring mener, at jeg i en alder af 19 år og snart student burde have vidst at mit håndled, som af lægene var blevet diagnosticeret som værende forstuvet, i virkeligheden var brækket. Det burde jeg have vidst og derfor anmeldt til dem. Jeg gik flere gange til lægen fordi det gjorde ondt men fik at vide at det var helt normalt og kunne tage lang tid. Det vidste jeg ikke og havde travlt med mine eksamener og efterfølgende start på Bachelor uddannelse tog mit fokus væk. Efter et par år hvor det ikke var blevet bedre anmeldte jeg det. Kort efter fik jeg en røgtenundersøgelse der viste at det havde været brækket og nu var vokset forkert sammen. Efter vedvarende begrænsning i mobiliteten fik jeg opereret det på foranledning af Bauta der jo ikke ellers kunne vurdere om skaden rent faktisk var kronisk. De ville derefter tage stilling til om skaden var anmeldt rettidigt. Jeg spurgte om ikke de kunne starte med det da operationen kunne risikere at forværre håndleddes mobiliteten. Det ville de ikke! Jeg gennemgik operation og resultatet er som frygtet væsentlig værre end før operationen. I mellemtiden har Bauta dækkes sig ind under at jeg burde have vidst tidligere at skaden ville kunne føre til min nuværende situation og derfor skulle jeg have anmeldt det tidligere. Jeg mener ikke at jeg kunne have vidst noget om et brud som selv lægerne ikke kunne se og at det ville blive kronisk havde jeg da ikke fantasi til at forestille mig før der var gået et par år. Jeg ville have fået 80.000 kr. hvis de ville anerkende min ret til erstatning, da det er højre håndled og min men-grad er 8%. Jeg har anket sagen men fået afslag. Jeg har talt med en advokat, men hun vurdere at omkostningerne vil overstige hvad jeg vil kunne få i erstatning, da det er meget tidskrævende at føre den slags sager. Skaden skete i 2001 og afslaget er først kommet nu. Bauta beklager den lange sagsbehandlings tid, men det er længe for en ung kvinde at skulle gå med en sag hængende og et langt liv at leve med et håndled der faktisk var dækket af en forsikring, men et kynisk selskab som Bauta afviser at betale.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk