We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bellalys anmeldelser

Bellalys Logo
Kunderne om Bellalys : »ELSKER Bellalys« »Det bedste sted med Yankee Candles« »Min allerbedste anbefaling« 14
Perfekt
9 af 10

14 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (14)

Det bedste sted med Yankee Candles

Endelig har jeg fundet stedet hvor at man kan skaffe Yankee Candles i Danmark!
Bellalys har alle de bedste dufte fra mærket, og jeg har aldrig oplevet så hurtig forsendelse!
5 stjerner med pil op!

Udvalgt anmeldelse om Bellalys

ELSKER Bellalys

Jeg kan huske da jeg fandt Bellalys på nettet og endelig kunne få Yankee Candle lys i DK - før købte jeg dem fra USA og det var som regel noget være rod sådan rent toldmæssigt.
Jeg bestilte spændt lys og dagen efter var mine lys hjemme hos mig og sådan er det altid med vare fra Bellalys!
Dorthe gør ALT hvad der står i hendes magt for at varene er fremme dagen efter de er bestilt.
Bellalys har også mange andre utrolig lækre lys/ting/nips end Yankee Candle - altid et besøg værd!
Hjemmesiden er altid opdateret og der kommer jævnligt nyhedsbreve via mail.
Alt i alt kan jeg kun give Bellalys FEM stjerner!

• Pia
  • 7000, DK
  • 1 Anmeldelse

Min allerbedste anbefaling

Jeg har handlet rigtig mange med Bella lys gennem en årrække. Det er altid hyggeligt at komme hos Dorte, og man kommer aldrig kommet tomhændet derfra. Jeg bruger Bella lys privat og som gave til andre, så de også kan få indblik i disse skønne ting hun har i sin hyggelige butik

Et godt valg af lys

Jeg har handlet en del gange over nettet med Bella Lys.Altid en sikker , hurtig levering.Produkterne er helt i top & mange gode ting på hjemmesiden.Har anbefalet siden til mange af mine venner/veninder , der hygger sig med lys.Flot sortiment.Glæder mig til at besøge Dorthe`s forretning.

super god online butik

Jeg har mange gange handlet hos Bella Lys, det har hver gang levet helt op til min tilfredshed.
Når man ønsker at få bestillingen pakket til gave gøres det flot.
Altid hurtig og professionel betjening.

Bellalys

Min allerbedste anbefaling :-)

Har handlet rigtig mange gange hos Bellalys siden starten og har hver eneste gang været MEGET tilfreds. Altid lynhurtig levering i supergod indpakning, så også de mere skrøbelige ting kommer sikkert frem. Og så er Yankie Candle duftlys bare de bedste, jeg har prøvet!!!!

Bellalys

Super service "Gotta love Bellalys"

Super service, bliver altid mødt med et smil :-)
Duftlys for enhver smag - lys uden dufte, lysestager, værtindegaver ja her er som sagt lidt for enhver smag.
Både butik og webshop er helt sikkert mange besøg værd :-)

Hurtig og prof. netbutik

Nu købte jeg ikke lys hos bellalys, men derfor var der nu stadig styr på det. Fornuftige priser og hurtig ekspedition. Kan kun anbefales herfra.

Dejlig butik

Jeg kan godt anbefale Bella Lys fordi der er en venlig og kompetent service, rar atmosfære og så er gaver fra Bella nemme at give og rare at få.

Bellalys

verdens bedste lysbutik og verdens bedste betjening

Jeg har handlet i Bellalys siden Dorthe startede den og man får verdens bedste betjening Jeg har flere gange ringet lige før lukketid og bestilt og så er det blevet leveret ved min dør kort efter og jeg har købt alm kvalitets lys og diode lys og duftlys og mange håndlavede lys og mange fade og brugskunst Dorthe har så mange flotte ting og jeg kan ikke undvære Dorthes butik der er smil og rigtigt god betjening

Hurtig betjening

Meget venlig betjening som jeg varmt kan anbefale, og hurtig levering, og alt er i tip top Stan og forsvarligt pakket ind..
Der er et stort udvalg af skønne duftlys og andre skønne tig..

Super butik

Denne online butik kan varmt anbefales. Stort udvalg, skønne varer, lynhurtig levering, rabatkoder samt en altid gratis vare, som indehaveren sjovt nok altid rammer plet med.

Fantastisk lysbutik

Bellalys er en lysbutik som rummer lys der vækker alle ens sanser :-) Her er simpelthen alt hvad hjertet begærer, og hvis man kender Yankee Candle så er dette butikken i Danmark :-)

Butikkens indehaver Dorthe får mine varmeste anbefalinger, hun har sans for hvad kunden ønsker, er eminent til at finde spændende varer til butikken, yder så super flot service og hurtig levering.

Webshoppen er kræs at gå igennem, men snyd ikke dig selv for et besøg i den fysiske butik i Fredericia. Den er en oplevelse som man gerne kører over broen for så tit det er muligt og man spender gerne en time eller to inde i butikken for at bare at indsnuse hele herligheden.

Hanne Poulsen fandt anmeldelsen nyttig

Varm anbefaling

Jeg har nu handlet flere gange hos Bellalys, og jeg har kun rosende ord at sige om Dorte og hendes butik. Der er god service, fine varer og hurtig levering at hente her. Mine varmeste anbefalinger :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk