[REPLY]
Vi har købt en bil hos Bilforum. Det viste sig at være en stor fejl. Der bliver fra Bilforum givet 1 års garanti på købet, men da det kommer til stykket, så kræver forhandleren at det bliver lavet i Tyskland. Vi har nu 6 måneder senere haft bilen i Tyskland 2 gange, den har ikke været køredygtig i 2 måneder og den er nu for 3 gang konstateret med samme fejl på gearkassen, som hele tiden har skullet være lavet. Man kan ikke bruge garantien til noget. Sidste gang de havde den i Tyskland lavede de en ridse i bilen, som vi nu skal bevise ikke var der da den blev hentet. Da vi så gjorde det sagde Bilforum alligevel at det måtte være vores problem. Pas på med flex-leasing fra denne forhandler, det bliver dyrere end du regner med og dine garantier holder ikke. Der er ingen service overhovedet. En reparation som kunnet være klaret på eget værksted for 6 måneder siden til en moderat udgift er fortsat ikke lavet fordi Bilforum kun tænker på deres fortjeneste og ikke på kundens problemer. Vi har nu en muligvis beskadiget gearkasse i en bil som stadig ikke kører. Bilforum trækkker tiden og håber på at man til sidst bliver så frustreret at man selv ordner problemerne udenom deres garanti. Flere gange har vi også fanget forhandleren i løgne og at han ligefrem har nægtet at svare opkald fra os, men med det samme har gjort det fra et nummer han ikke kender. SÅ PAS PÅ MED BILFORUM! For mere info se: www.bilforum-as.dk, hvor vi snart beskriver vores problematiske køb.