We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bilistbutikken.dk anmeldelser

Bilistbutikken.dk  Logo
Kunderne om Bilistbutikken.dk : »God Service!« »Hurtigt og effektivt« »Super hurtig« 3
Godt
7.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Bilistbutikken.dk

Bilistbutikken.dk

God pris og lækker kvalitet!

Jeg har bestilt et sæt måtter og et sædebetræk hos bilistbutikken.
Begge dele var i super kvalitet og blev leveret forholdsvis hurtigt.

Pasning på både måtter og sædebetræk er helt suverænt :)

God Service!

Jeg bestilte et sæt automåtter. Firmaet informerede mig om at der var en del ugers leveringstid, så jeg måtte selv om, om jeg ville anullere ordren eller lad den blive.
Da jeg fandt mine måtter et andet sted på nettet, hvor netop de måtter kunne leveres hurtigere valgte jeg at handle der, og anullere min ordre hos bilistbutikken. Det var heldigvis ikke noget problem.
5 stjerner for en god service, selvom jeg ikke nåede at handle hos dem. Det vil jeg sagtens vove at gøre en anden gang, nu hvor jeg ved at der er styr på deres kundeservice.

Hurtigt og effektivt

Kan kun sige, at det fungerer 100%, og kvaliteten på det, som jeg har fået leveret er helt i orden. Det må jo kvitteres med fem stjerner.

Jannik fandt anmeldelsen nyttig

Super hurtig

Købt Recaro Young Sport til spot pris ! Super nem hjemmeside, hurtig levering ingen problemer !

Jannik fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk