We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Billig Flyt anmeldelser

Billig Flyt Logo
Kunderne om Billig Flyt : »Dårlig vejledning« »Behagelig, effektiv og billig flytning« »God oplevelse« 12
Godt
7.1 af 10

12 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (12)

Udvalgt anmeldelse om Billig Flyt

jamie

jeg valgte billig-flyt, da prisen var helt top, god service med kasser de kom næste dag efter min flytte bestilling.god flytning 2 mand flyttede min 3værelses på 5timer. behagelige mennesker kan varmt anbefales.

Billig Flyt

Tak for en god oplevelse

Jeg valgte at bruge billig-flyt.dk til billige penge. Det viste sig at de var effektive og hurtige og nåede at flytte indenfor den aftalte tid. Medarbejderne svedte og pustede, men de gjorde godt og jeg er fuldt ud tilfreds.

Skal jeg flytte igen, vil jeg helt klart bruge dem.

Kan kun anbefales.

• Lise
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Dårlig vejledning

Flyttefolkene var ok og gjorde hvad de kunne. De kunne bogstaveligt talt vrides ved endt arbejde. Men den vejledning der blev givet forinden (bl.a. at hele flytningen ville kunne nås på 3 timer - formentlig 2) viste sig ikke at holde stik. Overhovedet. Endte med at en kammerat og jeg selv måtte løbe op og ned af trapperne med ting, og det kunne alligevel ikke helt nåes indenfor den fastsatte tid. Flyttemændene havde et nyt job lige bagefter, så vidste ikke hvad jeg skulle stille op.
Fik chefen i telefonen for at høre, hvad man så skulle gøre, hvilket resulterede i at jeg nærmest fik "skæld ud" med beskeden om, at jeg ALDRIG var blevet lovet at flytningen kunne nås på 3 timer.

Tja... den taler jo for sig selv. Hvis jeg var blevet vejledt til at flytningen ville vare 4 timer, havde jeg købt 4 (men så er navnet billig-flyt i øvrigt ret misvisende....). Jeg blev vejledt til at flytningen ville tage under 3 timer og købte derfor 3. Det er dårlig vejledning og dårlig service både overfor kunden og overfor egne flyttefolk.

Billig Flyt

Behagelig, effektiv og billig flytning

De to flyttemænd som mødte op fra Billig-Flyt var meget høflige og kom med godt humør. De flyttede omkring 70 flyttekasser, senge og vores møbler ned fra anden sal og kørte dem sikkert til vores nye hjem på 4. sal. Selvom sveden drev af de to flyttemænd fortsatte det gode humør og den imødekommende tone hele vejen igennem.
Prisen har jeg ikke kunne finde bedre, så jeg kan varmt anbefale Billig-flyt.dk

• signe
  • københavn, DK
  • 2 Anmeldelser

God oplevelse

Jeg kan kun anbefale Billig Flyt. Gode priser og god service, ikke mindst i forhold til tomme flyttekasser, som de både kommer med inden flytningen og afhenter igen bagefter - så mange man ønsker, hvornår man ønsker det. Kvit og frit. Det er virkelig en stor hjælp.

• Meka
  • københavn, DK
  • 1 Anmeldelse

Tak for godt arbejde

jeg brugte billig-flyt for et par dage siden, og jeg må sige at det gik glimrende. de kom til tiden, og de gutter der kom var meget rare hjalp endda med at pakke nogle kasser, da jeg glemte at pakke det hele. super oplevelse.

Super billigt

Jeg brugte billig-flyt til at flytte, og jeg må sige at det gik som aftalt. de kom til tiden, og flyttede uden problemer. jeg var lidt skeptisk over firmaet, grundet prisen ( som er billig ), og heldigvis gik det uden problemer. bruger dem igen og anbefaler dem

Billig Flyt

Dårlig atityde fra starten af og ikke til aftalt fast pris, falsk reklame

Vi havde aftalt en fast pris på 3000,- for en 2v'er. Flyttemændene kommer om formiddagen, 30 min for sent i forholdet til aftalt og brokker sig over der er for meget og efter de har flyttet nogle kasser, så siger de at de vil have 1500,- oveni fordi vores loftrum på 2 kvm tæller som et ekstra værelse. På deres hjemmeside står der under regler at :

Fast pris modellen: Har du 2 værelser som du flytter sammen i 1 værelse - tæller det stadig som 2 værelser. Et mindre bryggers/mindre kammer til opbevaring tæller dog ikke som et ekstra værelse.

Vi sagde dog nej til at skulle betale ekstra og tog 14 flyttekasser selv. Da vi var ved at være færdige, var der nogle ting tilbage, pludselig siger flyttemand 1 at der ikke er mere plads og flyttemand 2 er syg, så der kommer en afløser.. Så kører han uden med at aftale hvad der sker med det sidste..

Hledigvis er den nye afløser dog sindsyg effektiv og smilende og venlig, så han redder dagen for de to andre flyttemænd, men med den holdning som de andre havde for dagen, så kan jeg ABSOLUT ikke anbefale billig-flyt.dk.. Tænk hvis jeg ikke havde en stor bil selv og blev tvunget til at betale 1500 ekstra for 14 flyttekasser??

Besvarelse fra Billig Flyt

Hej Skipper. Jeg kan forstå din frustration, men som jeg forklarede dig over tlf så tæller loft/kælder IKKE med. Du blev tilbudt timepris eller 3v fast pris. Du havde ualmindelig mange ting og vognen var fyldt til randen. Hvis du nu havde oplyst fra starten at du også ville ha´ flyttet loft/kælder, så var prisen noget andet. Går den så går den princippet holder ikke her. Kommunakations fejl fra din side.

Mvh Mike

God service til prisen

Kommunikationen på mail inden flytningen var med hurtige tilbagemeldinger og optimal.
De to meget flinke flyttefolk kom som aftalt og flytningen gik som den skulle. Der blev passet godt på de ting, som flyttefolkene blev gjort opmærksomme på, skulle behandles ekstra forsigtigt.
Jeg har absolut intet at klage over og forventer da at bruge samme firma igen, næste gang jeg flytter.

Professionel Flyttefirma

Flinke danske flyttefolk og billige.

Kan bestemt anbefales.

Billig Flyt

Ingen anerkendelse af transportskade på møbler

Billig-flyt.dk flyttede vores møbler. Da vi opdagede at der var lavet nogle dybe ridser i vores egetræsbordplade, rettede vi henvendelse til Billig-flyt.dk med billeder af skaderne. Deres svar var at de havde brugt tæpper under flytningen og skaderne derfor ikke kunne være lavet af dem. Da de var de eneste der havde flyttet bordet er der for mig ingen tvivl om at de har lavet skaden. Ydermere havde de stillet bordet bag andre møbler så vi ikke opdage det med det samme.

Billig Flyt

Flinke flyttefolk, der kan tage fat

Billig Flyt klarede vores flytning flot. De to flyttefolk i 20'erne kloklede og lavede et flot arbejde til aftalt tid og pris. Også bonus til firmaet for at skaffe alternativ transport, da deres egen flyttebil brød sammen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk