[REPLY]
Jeg bestilte en kompatibel (dvs. ikke original) toner til min HP laserprinter, og jeg skal være ærlig at sige, at jeg udelukkende kiggede på prisen, så billigtoner blev sammenlignet med en række andre butikker, inklusive engelske og tyske Ebay-shops. Billigtoner.dk var billigst, når fragten er medregnet hos de andre.
Bestillingen var tryg, hurtig og effektiv, lige som e-shoppens tilbagemeldinger var prompte og præcise. Jeg valgte en GLS-pakkeshop tæt på hjemmet, og kunne allerede to dage senere hente min toner.
Jeg blev lidt forskrækket over den lidt usolide papkasse, toneren var sendt i, og vurderede, at den var ALT for stor til sådan en lille tonerkassette. Derfor blev jeg også både overrasket og glad, da jeg åbnede kassen.
Indpakningen er ganske enkelt i topklasse. Toneren ligger i en stiv boble-kuvert af typen med "boblepølser" frem for runde bobler (se billede). Udenom er den pakket i en forsejlet og ret kraftig plasticpose, der er monteret med en lille pose silicakugler til at fjerne evt. fugt. Toneren var bedre beskyttet ene en småtyk og talentforladt dansk skiturist på vej hjem med knogleekspressen. Framragende!
Inde i kassen fandt jeg desuden fire stykker slik, og ikke mindt en brugsvejledning, ganske vist på engelsk, men rigt illustreret - og vigtigst af alt: vejledningen er til min specifikke printermodel!
Toneren var udstyret med alle de sædvanlige stykker plastik, der skal fjernes inden brug, hvilket vejledningen fin illustrerede. Og efter en hurtig test af printkvaliteten, kan jeg ikke se den mindste forskel på print med denne kassette ift. den gamle og originale kassette.
Billigtoner.dk kunne godt gå hen og blive min nye faste leverandør!
Det er rart med et firma der holder hvad de lover, det gør billigtoner fuldt ud er glad og tilfreds!
jeg kan udelukkende vurdere på fragt og service, da jeg endnu ikke har taget produktet i brug. Jeg synes, det er fantastisk, at man pakken afsendes samme dag, som den er bestilt. Hjemmesiden er endvidere let at finde rundt på, og man får klar besked, når pakken er fremme på den destination, hvor man uden problemer eller gebyr kan hente sin pakke. Overordnet set - super god service!
Kan varmt anbefales, hvis alle forsendelser er som min.
Jeg handlede ved billig toner, og har endnu ikke fundet toneren billigere nogen andre steder.
Det virker bare som et lækkert produkt, og printeren godtog toneren med det samme.
Det er helt sikkert, at jeg handler hos billigtoner.dk en gang til.
Vi var løbet tør for toner til vores kopi/fax-maskine. En medarbejder havde opdaget BilligToner.dk og vi bestilte der som et forsøg. Bestillingen blev gjort en eftermiddag. Allerede dagen efter modtog vi den nye toner. Det er super effektivt og klart noget vi vil benytte igen i vores travle hverdag.
Fejl i distrubution betød at pakken havnede på Bornholm og den skulle til Jylland, hvilket betød leveringstid på 1 uge er bare ikke godt nok. Talte flere gange med GLS og her var der ikke megen hjælp at hente. Afsender var heller ikke meget for at påtage sig noget ansvar, så alt i alt et uheldig første gangs køb.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Gode og informative meldinger via mail.
Hurtig ekspedition og levering dagen efter.
Jeg kan sagtens anbefale BilligToner.dk til dig, da de er hurtige og meget billige!
Printerpatronen blev bestilt dagen i forvejen og ankom dagen efter. Pris udmiddelbart den billigste jeg kunne finde på nettet og produktet som det skulle være. Dermed en perfekt handel. :)
Det største plus er at de leverer så hurtigt som lovet. Især i eksamensperioden er det vigtigt at man kan stole på at produktet leveres til tiden og hertil kan jeg kun anbefale BilligToner.dk. Synes samtidig det var lidt hyggeligt at de havde lagt et lille stykke chokolade i pakken. Smilede da jeg åbnede den.
Alt i alt en levering der levede op til forventningen ;-)
Billig pris !
Hurtig levering !
Virker perfekt !
- vil handle igen..
Stedet fungerer bare. Har købt over 20 tonerpatroner derinde. Dejligt med fragtfri levering. En enkelt patron har været defekt (duede ikke, ingen farve kom ud), det er også prøvet med originale patroner fra HP. Forskellen er at der fra billigtoner.dk kom en ny patron dagen efter med fragtmand, og en returseddel til den "dumme".
Anbefaler dem kraftigt til alle!!!
Jeg bestilte og fik varen dagen efter, havde klikket forkert og modtog ikke hvad jeg havde regnet med, men et hurtig tlf opkald og jeg sendte varen tilbage og modtog dagen efter det jeg skulle bruge.
kanon!
Upåklagelig og god service. Firmaet virker altid imødekommende og leveringstiderne overholdes.
Præcis levering. Ved endnu ikke, hvordan toner-produktet er, da jeg ikke har prøvet det endnu.
Nemt at finde min toner, hurtig og nem ekspedition - og slutteligt en kvik og fejlfri levering.
Min ordre blev behandlet hurtigt og effektivt. Jeg modtog min toner dagen efter bestillingen. Supertjekket.
De lever super hurtigt, og der er en rigtig god service.
Købet forløb fuldstændigt smertefrit og varen blev leveret dagen efter
jeg er fuldt ud tilfrede med billigtoner´s kundeservice. der er aldrig bøvl med noget og hurtig leverin
De leverede næste formiddag, det var perfekt. Det er hurtig billig og nemt. Der er ingen grund til ikke, at benytte Billigtoner.dk. Det gør jeg helt sikkert igen.
hurtig leviring, god ambalage og alle best
kompetibel toner virker.
Bestilte 4 toner lørdag, som blev leveret tirsdag. Reklamerede over defekt toner onsdag, og havde ny torsdag. De behøvede kun en indscannet side, som kunne vise fejlen, for at godkende ombytningen. Super god service, som jeg bestemt kun kan anbefale.
Virkelig hurtig levering, de holder hvad de lover
Har handlet her flere gange. Er meget tilfreds. Hurtigt, gode priser og god service.
det er helt igennem et fint forløb nemt og hurtigt
Virkelig god og billig hjemmeside. Klart en jeg vil anbefale til alle andre. Hurtig Service og med garanti de billigeste priser. Mvh Mark
god service og hurtig levering. kan klart anbefales.
god hurtig levering - vil klart anbefale til andre
Rigtig gode blækpatroner, og meget hurtig levering. Prisen er rigtig god, når vi som en frivillig forening der yder anonym rådgivning til voldsramte kvinder. Så betyder det meget at prisen er god, og der er til mange print. Dem skulle du tage og prøve
Hos Billig Toner, sparer du mange kroner
Hurtig levering, billig pris og godt produkt
God pris og levering dagen efter. Vi købte uoriginale tonere men de fungerer perfekt!