We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Billy's Billing anmeldelser

Billy's Billing Logo
Kunderne om Billy's Billing : »Aggresiv Support« »Fantastisk regnskabsprogram!« 3
Middel
6.6 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Aggresiv Support

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Billys Billing, efter at have købt adgang til Billys Billing. Finder jeg ud af at programmet er så fast låst i sin opbygning at jeg ikke ville kunne bruge det til mit arbejde
Jeg kontakter herefter telefon supporten, og får en meget aggressiv support medarbejder, hvor jeg giver udtryk for mine frustrationer. Og siger jeg gerne vil benytte mig at mine 14 dages retur ret.
Supporteren bliver herefter meget mere aggressiv og fortæller mig at det også er min skyld. Herefter stiller han urimelige spørgsmål
Jeg har senere været i kontakt med en fra ledelsen som også er enormt aggressiv og afviser de har lavet en fejl.
De har også slettet min rating på siden pga. at den ikke er 5 stjerner. Det er derfor at Billys billing har så gode rating fordi de fjerner de dårlige

Besvarelse fra Billy's Billing

Hej Mads Engstrøm

Tak for endnu en bedømmelse af vores support. Billy’s Billing er udviklet til mindre virksomheder, som ønsker et let bogførings- og faktureringsprogram – dermed vælger vi også nogle funktioner fra, så alle brugere – uanset baggrund, kan benytte programmet. Så den specialfunktion, som du mangler, er desværre ikke med. Dog kommer vi med noget smart, hvor alle brugere kan stemme, hvad de mangler og på den måde kan vi let afveje, hvilke funktioner brugerne ønsker i fællesskab.

Vi lever af at gøre folk glade og gøre deres hverdag lettere – vi gør alt for at tilfredsstille vores brugere i vores relativt unge program. Vi har ingen interesse i noget andet, så jeg tror, at der er tale om en mindre misforståelse. Personligt er jeg ærgerlig over, at du ikke bare har grebet telefonen og fået det hele ud af verden – det er trods nemmere at finde en løsning, når kommunikationen er 2-vejs.

Som du kan se, så sletter vi ikke ratings med mindre de selvfølgelig krænker os eller er dybt useriøse. Hvis du ser på www.billysbilling.dk/feedback vil du også hurtigt finde ud af, at brugerne faktisk ER glade for vores program. Og hvis du scroller langt nok ned, finder du den samme rating, som du har lagt her på Trustpilot :-)

Nå men anyway – det er jo ikke forbudt at have sine egne meninger – også selvom de ikke stemmer overens med andre af vores brugeres henvendelser; Vi er alle meget positive, glade og hjælpsomme på Billy’s Billing, så jeg kan ikke genkende ovenstående situation. MEN jeg håber, at du tager kontakt til os telefonisk, så vi kan få vendt det hele til en mere positiv stemning.
Ellers håber jeg, at du finder lykke et andet sted derude.

Mange hilsner
Toke

Ps. undskyld hvis ovenstående svar bærer præg af lidt humor – det er blot min opfattelse, at der er tale om en meget ensidig subjektiv beskrivelse af dit forløb med vores yderst hjælpsomme supportere. Prøv en gang at tjekke medarbejderne ud på www.billysbilling.dk/om/ledelsen - vi gør i hvert fald vores bedste for at smile :-)

Fantastisk regnskabsprogram!

Det kan beskrives med et ord: Fremragende!
Ganske enkelt Danmarks bedste og enkleste regnskabsprogram!

Fantastisk

De holder hvad de lover, det er virkelig danmarks nemmeste og mest brugervenlige regneskabsprogram, uden det går ud over kvaliteten og så er det endda billigt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk