[REPLY]
Fantastisk at handle igennem. Lækre varer og en personlig betjening.
Jeg har efterhånden handlet en del forskellige ting hos BLACKOLIVE.DK og hver gang har været en fornøjelse. Der er altid hurtig levering og en SUPER service. F.eks. var jeg den ene gang i tvivl om størrelse og pasform, og jeg fik en hurtig og yderst kompetent rådgivning. Og det er bare SÅ vigtigt når man handler på nettet.
Mine varmeste anbefalinger!!
Godt udvalg, god hjemmeside og hurtig levering.
Super :-)
Kan varmt anbefales til aktive piger
Jeg har handlet flere fede ting fra BLACKOLIVE.DK. God service, hurtig levering til tiden og varen lever op til forventningen udfra billede-materialet. Jeg giver min bedste anbefaling til nethandel hos BLACKOLIVE.DK
Bente, Rødovre
Super lækre varer og hurtig forsendelse -alt tip top klasse..
Bliver ikke sidste gang jeg handler med blackolive <3
Black Olive..
Super god og hurtig service.
Fremragende produkter
Jeg har kun handlet en enkelt gang ved Blackolive.dk, men det bliver ikke den sidste. Spændende koncept og meget indbydende lækker webshop. Hurtig levering, personlig service i top og varen levede op til alle forventningner.
Jeg spår Blackolive.dk en meget lys fremtid :)
En rigtig god oplevelse at handle hos Black Olive. God service og hurtig levering...Sød personlig hilsen med i hver pakke.
Kan varmt anbefales.
Købte Yogabukser, T-shirt, hætte trøje og heldragt. Leveringen var super hurtig. Dejligt at man får et håndskrevet kort med sin leverance.
Jeg returnerede heldragten, og der var straks en mail med at dragten var modtaget retur og pengene ført tilbage.
Bedste Webshop jeg har prøvet til dato
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og varen levede op til mine forventninger. Kan anbefales.
Har købt bukser og hættetrøje fra Blue Sportswear, afgav bestilling og dagen efter havde jeg varerne med posten. Det er den hurtigste levering jeg har oplevet fra en webshop.
Endvidere er hjemmesiden lys og brugervenlig, varerne svarer til billederne og det er et rigtigt lækkert udvalg man meget nemt kan blive fristet af igen :o)
Kan kun tilslutte mig alle de fine rosende ord om blackolive.dk ...såsom:
Hurtig levering, utrolig søde at tale med i telefonen, varen svarer fuldt ud til billederne på hjemmesiden, og sidst men ikke mindst ...en sød lille personlig hilsen fra Lene som også var rigtig god til at beskrive varen. Alt ialt en meget positiv oplevelse ;-) Tak for det !
Nem bestilling, hurtig betjening, og ved levering lille personlig hilsen. kan kun anbefales.
God hjemmeside, der er nem at navigere rundt i.
Interessante nyhedsbreve der har personlighed fra den der skriver. Hurtig ekspedition og levering af ordre.
God sammensætning af sortiment
Alt var bare helt i top. Hurtig og korrekt levering samt en sød personlig hilsen fra sælger til køber :0) Er meget tilfreds
Sød personlig hilsen i pakken. Lækkert udvalg til gode priser. Hurtig levering!
Handler meget gerne igen.
Er yderst tilfreds med mit seneste indkøb hos blackolive.dk. Nem side at finde rundt i, lækre nyhedsbreve og dejlige tilbud. Bestemt ikke sidste gang jeg køber ind fra denne side og vil da helt klart anbefale det til familie og venner.
Jeg er meget tilfreds med mit seneste indkøb hos blackolive.dk. Varen var lige præcis, som jeg havde forestillet mig den (god overensstemmelse mellem billeder på hjemmesiden og den ægte vare). Min pakke blev leveret hurtigere end lovet, og så var der en dejlig personlig hilsen med i pakken, som gjorde hele købsoplevelsen endnu bedre.
Hurtig svar på forespørgsel og hurtig levering. Bytteservice i top. Varmeste anbefalinger. MVh Rikke
Super hurtig levering medfulgt af en personlig hilsen - dejligt. Har aldrig før oplevet en så unik oplevelse ved nethandel - tusind tak for det! Vil varmt anbefale Black Olive til alle.
Tøjet er en virkelig god kvalitet og str. passer perfekt.
Jeg fik min ordre leveret i løbet af 2 hverdage. Prisen var billigere end hos andre netbutikker. Der var et fint pynte hjerte i kassen og et kort stilet til mig med ønsket om at jeg måtte blive glad for jakken. Det kan ikke gøres meget bedre. Mvh Charlotte
Jeg har købt skønne vare og fået en helt fantastisk betjening af Lene.
Leveringen af vare er altid hurtig.
Kvalitet af de købte produkter lever fuldt op til mine forventninger.
Blackolive er en butik jeg ønsker at handle med fremadrettet.
Blackolive er en butik jeg gerne anbefaler til andre.