[REPLY]
Har tit bestilt fra Blåkilde pizza via Just-eat, og det har altid været rigtig godt, og de har altid været rigtig venlige. Engang gav de os en ekstra sodavand med efter en god anmeldelse på just-eat.
Nu har de så fået deres egen hjemmeside www.blakilde-pizza.dk og 23. januar bestilte jeg derfra første gang.
Som altid kom de ud med maden tidligere end lovet, og som stort set altid har der ikke været det mindste galt med maden :)
De laver stadig til dato den bedste burger og de bedste pomfritter jeg, som tidligere storforbruger af fastfood, har smagt.
Deres nye hjemmeside er virkelig overskuelig. Du kan vælge det produkt du ønsker; f.eks. en Big Burger. Og under titlen Big Burger, står der ALT der er i, og så kan du bare fjerne fluebenet ud fra de ting du ikke ønsker i, eks. salat, mayonnaise etc.
Det eneste der mangler derindefra er de menuer man kan få på Just-eat. f.eks. coca cola menu med big burger pomfritter 0,5 L cola og dyppelse, det kan man altid købe på just-eat (i pizzariaets åbningstid), og på deres egen hjemmeside kan man kun købe det som frokosttilbud.