13. august 2010
bodyman skuffer aldrig!
Er ret sikker på at bodyman websitet så anderledes ud da jeg i sin tid handlede der, men kan da se at servicen stadig er helt i top.
Har lige modtaget min pakke xl proteinbars, yderst forsvarligt pakket ind.
Hurtig levering og kundeservice i top.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om E-handel Danmark ApS
3. august 2010
Altid godt
Købte vare fra Bodyman.dk - 3/8-2010.
Pakken bliver først sendt i morgen, med GLS pakkepost.
Men ved jeg har den i denne her uge.
Har gode erfaringer med deres anden shop "www.streetman.dk"
Så kan kun være godtroende, til disse mennesker.
*Opdatering* Så fik jeg mine vare, desværre var GLS lidt forsinket. Men ikke Bodyman's skyld.
Her er der nogle billedere af Bodyman's flotte indpakning!
Mike
9. august 2010
Perfekt
Købte 2 par bukser og en drikke dunke, bestilt torsdag kl 15.00 ca, og afhentet i bodyman shoppen i Aalborg næste dag kl 12.00. Bedre service hvis ikke fåes...! ++++++
5. august 2010
Super!
Jeg køber altid proteinbarer hos Bodyman, og jeg er aldrig blevet skuffet. Hurtig levering og professionel service. Og så smager barerne godt. :-)
Niko
30. juli 2010
Ikke godt nok,
Vi fik det vi troede var tøj der passede, men fik noget der var for småt, men ellers passede efter deres skabelon.
11. juli 2010
Kan jeg kun anbefale.
Efter tidligere køb på streetman.dk - valgte jeg forleden at bestille et par dele fra bodyman.dk, da jeg kunne se det var samme firma der ejede begge webshops.
Jeg vil bare lige bekræfte, at varen var af samme høje kvalitet, hurtig levering - derudover der designet på siden rigtig cool!!
Lækker webshop.
7. juli 2010
En shop med stor fremgang
Har tit handlet hos bodyman og har altid været tilfreds. Hurtig levering og super fedt udvalg.
Det bedste sted at få alt sit træningsgrej :)
4. juli 2010
Superfed shop
Det kan ikke blive bedre end bodyman. Altid stor hjælp hvis man er i tvivl om en vare, hurtig levering samt fedt udvalg på shoppen. Bare shop løs!!!
Kenni
20 point
4 Anmeldelser
4. juli 2010
Har handlet der mange gange uden problemer
Har købt hos bodyman.dk mange gange, og har aldrig oplevet det mindste problem. Super kundeservice.
21. juni 2010
Levering i særklasse
bestilte om torsdagen og fik varen fredag. Det er god service og ikke sidste gang jeg har handlet her. Købte et par træningsbukser til 99,- kr, det er billigere end den lokale sportsbutik og kvaliteten er i top...
20. juni 2010
Go service
Fik en ordre afsted kl 12.55 og den var der dagen efter. Hvad kan man mere ønske! Og svar på en email efter 1 time.
10. juni 2010
Gode produkter
Jeg købte 500 g kreatin og derudover bestilte jeg en gratis vareprøve med. Men da det var sidst på måneden blev pakken først sendt dagen efter bestilling, som jeg jeg allerede bestilte 10.45. Én fejl fra deres side, som jeg kan se igennem fingre med. :-)
Trolle
Odense, DK
100 point
27 Anmeldelser
30. maj 2010
Høj kvalitet, hurtig levering, masser af forkælelse.
Har handlet i butikken flere gange. Jeg oplever hver gang at der er dag-til-dag levering på produkterne.
Kvaliteten er i top, der er hurtigt svar på kundeservice og køber man for mere end 1000 kr. og husker at skrive at man skal have en Bodyman pakke og hvilken str. t-shirt man bruger, bliver man overdænget med treats og gaver. Det er god stil - fortsæt det gode arbejde gutter !
Thomas
86 point
31 Anmeldelser
23. maj 2010
Gode priser
Har handlet der et par gange, det virker upåklageligt...
29. marts 2010
Fint
Jeg købte noget på deres hjemmeside, og dette kunne jeg hente i butikken. Jeg havde dog ikke læst at jeg kunne dagen efter først, men kom derned samme dag, så efter noget tid fandt vi ud af det var meig der havde taget fejl, så jeg fik varen alligevel. Det er service.
AHN3
50 point
5 Anmeldelser
23. marts 2010
Super hurtig levering og god betjening, bestilte mine varer mandag og modtog dem tirsdag eftermiddag. Dog mangler de at opgive forsendelsestid, altså hvornår virksomheden sender ordrene ud.
jens
10 point
2 Anmeldelser
15. marts 2010
Super side..
Bodyman skal have ros for deres produkter. Købte et par træningsbukser til kun 50 kr - perfekt fit og kvalitet. Endvidere er levering hurtig og pakken godt indpakket. Ikke sidste gang jeg har handlet her.
Frank
17 point
3 Anmeldelser
14. marts 2010
Dårlig betjening
Jeg bestilte et produkt som jeg selv skulle afhente i butikken, men personalet virkede utrolig forvirret og havde ikke styr på noget, og jeg måtte bruge 5 min. på at skære det ud i pap, før jeg fik min bestilte og betalte varer.
johnsn
København S, DK
46 point
16 Anmeldelser
6. februar 2010
Intet der knirkede
Godt udvalg i butikken, Nemt at finde rundt.
Bekræftelsesmail med track and trace.
Hurtig levering - med GLS pakkeshop, det er smart.
Det er 5 stjerner.
26. januar 2010
DK's bedste fitness butik
De levrer næsten altid varen til næste dag, og super service også over telefonen. Skulle der opstå et problem bliver det hurtigt løst.
bodyman.dk kan helt sikkert anbefales!
Henrik
59 point
12 Anmeldelser
20. januar 2010
Hurtig levering - top kvalitet
Hvad kan man sige? Super firma at handle med...
Kan kun varmt anbefales!!!
4. november 2009
Super ..
side, hurtig levering.
Kan klart anbefales
29. maj 2009
Rigtig godt :)
Det var en god oplevelse - pakket fint og det hele - eneste ting er at der står dag til dag levering - hvilket endte ud i 3 dage :) - bestilte kl 12:00 dag 1 - dag 2 får jeg en email om den er afsendt - dag 3 modtager jeg pakke.
Udemærket - bare ikke dag til dag - da jeg skulle bruge pakken dag 2
5. maj 2009
Det kan ikke blive bedre
Har handlet her nogle gange, både på nettet og i deres butik, de har nogle rigtig gode produkter, til gode priser ... har prøvet at en lynlås gik i stykker på en jakke jeg gav min søn i julegave, en opringning og en ny jakke var på vej ..Og en gang det gik galt med postvæsnet, sendte de med det samme en ny varer, og sagde at skulle den anden komme skulle jeg bare beholde den, så det endte med 2 prøver på proteinpulver som også er et rigtig godt ..
Så mine bedste anbefalinger til Bodyman.dk
25. februar 2009
Den absolutte elite inden for fitnessprodukter
Jeg synes at bodyman fortjener alt respekt. De har simpelt hen overgået alle mine forventninger med hensyn til service, support, levering, produkter og udvalg. Vi har endda lavet en bodyman-fangruppe på min skole fordi vi synes den butik er så cool :) At både fitnesstøj såvel som deres fremragende kosttilskud bliver solgt til virkelig overkommelige priser er bare en stor bonus oveni det hele!
Perfekt og hurtig kundeservice
Bodyman.dk har altid ydet en kanon hurtig og god service de, efterhånden mange gange, jeg har handlet hos dem. Pakken er altid kommet senest to dage efter jeg har bestilt den, og kvaliteten af deres produkter er helt i top. Især deres fede kollektioner af træningtøj og streetwear samt deres bodylab proteinpulver er helt i top.
Bodyman.dk kan kun anbefales herfra!
23. februar 2009
Service og produkter i topklasse
Bodyman service er den bedste jeg har oplevet blandt de butikker jeg har handlet på hos nettet. En oplevelse af den fine service vil jeg gerne dele med jer andre var da en af mine månedelige bestillinger ikke dukkede op. Jeg ringede til firmaet og forklarede situationen. Det viste sig at postdanmark havde smidt pakken væk. Bodyman sendte straks en ny pakke hvilket jeg var yderst tilfreds med. Andre netfirmaer jeg har handlet med har overladt mig til at jeg selv skulle stå for reklamationen over for postdanmark hvilket har været godt træls. Disse firmaer har sagt til mig at når de har sendt pakken så har de intet ansvar overfor den mere, hvilket så vidt også er rigtigt, men her vil jeg gerne rose bodyman fordi de virkelig forstår hvad god service er og hvordan man beholder på kunder som mig som er lidt skeptisk overfor at handle med fremmede over nettet...
23. februar 2009
Super god service på alle fronter.
Jeg har handlet med bodyman.dk igennem 6 år ligefra de startede deres webshop op. Idag forstår jeg godt at de er blevet så dominerede på kosttilkskudsområdet. De har en supergod service, pakkerne kommer hurtigt frem og produkterne er særdeles gode til fornuftige priser. Ud af de 50 ordre jeg har lagt hos firmaet har der været problemer med en enkelt, men efter en hurtig mail korrespondance blev dette hurtigt og effektivt løst. Derfor får de fem stjerner fra mig - thumps up fra mig.
Varer ikke kommet endnu!
Bestite for 7 dage siden, og varerne endnu ikke kommet!
Ingen information om forsinkelse eller noget, og pengene er trukket på mit dankort.
13. februar 2009
God hurtig levering. Gode produkter og alt er i tip top stand!
8. januar 2009
Hurtig levering og fin service
Har altid modtaget varerne dagen efter bestilling, ingen probs. der :)
Nicki
15. december 2008
Bodyman Thumps up!
Ingen dikkedar her. Varerne kommer til tiden hver gang og kvaliten altid i top. Servicen er noget i sær klasse man skal lede længe efter. Aldrig haft problemer med at handle med Bodyman.dk
Emil
22 point
4 Anmeldelser
11. december 2008
Gode produkter
5. december 2008
Superservice og hurtig levering
Har handlet hos Bodyman.dk flere gange og kan kun anbefale dem. De er hjælpsomme hvis man ringer/skriver til dem i tilfælde af at man er i tvivl om noget - specielt når det kommer til tøj kan det godt være svært at købe på nettet. men de rådgiver en og hvis det så alligevel hænder at det ikke passer, kan man sagtens bytte eller få pengene retur. De er også rigtig kompetente når det kommer til hjælp ved køb af kosttilskud.
Varerne kommer normalt efter én eller to dage, og man kan følge sin pakke via PostDanmark.
Kan kraftigt anbefale Bodyman.dk.
kurt
3. december 2008
supergod service:=)
Bestilte kl10.00 og fik varen dagen efter. Det er hvad jeg kalder god service.
28. oktober 2008
Leveringen gik rigtig hurtig. Det eneste negative er at der ikke var så meget kommunikation. Jeg var i tvivl om de overhoved havde sendt min ordre.
Men ellers er det ikke sidste gang jeg handler med BODYMAN.DK
27. august 2007
God netbutik hvor telefonsupporten er god og du har som regel varerne næste dag. Jeg har handlet hos butikken i flere år og de få gange jeg har haft problemer er de blevet løst meget hurtigt og uden gené.
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster