We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bodystore.dk anmeldelser

Bodystore.dk Logo
Kunderne om Bodystore.dk : »Perfekt online biks til træning freaks« »Ingen problemer.« »outstanding performance siger alt:)« 529
Godt
8.6 af 10

529 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (529)
Bodystore.dk

Godt og stort udvalg og gode priser

Min overskrift siger det meste..
Jeg havde min pakke 3 dage efter bestilling, så meget fint..
Jeg køber helt sikkert igen der!
Håber på større udvalg for træningstøj af div mærker.

Udvalgt anmeldelse om Bodystore.dk

Bodystore.dk

Perfekt online biks til træning freaks

Har altid købt hos getbig, loaded eller bodylab i gennem flere år indtil sidste år (2011), hvor jeg skulle ha noget fra muscletech, som kun bodystore havde på lager. Siden den dag har jeg kun brugt bodystore til mine indkøb af kosttilskud.
Helt igennem perfekt butik, super levering og virkelig god kundeservice!

Michael

Ingen problemer.

Man får hvad man bestiller og til tiden som de lover.

Bodystore.dk

outstanding performance siger alt:)

de har tracking nummer så du kan følge pakken men savner som hos alle andre dog at man kan vælge hvad tidsrum pakken kan leveres i enten før 12.00 eller efter::::

Manglende info

Jeg bestilte et par bukser, et par hotpants og 2 toppe. Jeg modtog ikke de hotpants, jeg havde bestilt, men jeg havde dog heller ikke betalt for dem. Jeg kunne måske godt have tænkt mig at Bodystore havde kontaktet mig for at fortælle, at de ikke havde de bestilte hotpants på lager og jeg derfor ikke modtog dem.
Ellers er jeg ganske tilfreds med varerne, som er de rigtige farver samt størrelser.

Fint udvalg af Produkter.. men

Fint udvalg af træningsprodukter og trænings-udstyr, men alt for lang leveringstid!..

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse. Vi oplyser på hjemmesiden at vores leveringstid er på mellem 2-4 arbejdsdage. Jeg kan se at du bestilte d. 22/5 kl. 18.20 og at pakken blev sendt fra os d. 24/5 kl. 10.52 - så jeg håber at du snart har den og at den kommer frem inden for leveringstiden som vi oplyste.

Stor hilsen

• jelle

super

perfekt som alle andre gange

Bodystore.dk

Stort og lækkert udvalg - hurtig levering

Super fed netbutik med alt hvad man skal bruge. Fantastisk kundeservice med hurtig respons på spørgsmål mv.

• Claus

Fantastisk!

En fantastisk net-butik, som er nem og overskuelig at bruge. Kan klart anbefales.

Bodystore.dk

God service og hurtig levering

Ordren blev leveret hurtigt efter bestilling og ankom godt indpakket. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Bodystore.dk

super fed butik og super god betjening

når man bestiller varer kommer de hurtigt og uden forsinkelser eller problemer, de har ifølge mine erfaringer som regel alting på lager så man ikke skal vente lang tid på sine ting. Det er super tilbud på fede ting og varedeklarationerne er omfattende, man er ikke i tvivl om hvad man skal og hvad tingene er til.

Hurtigt og enkelt

Det gik rigtig hurtigt og helt uden problem overhovedet.

• Morten
  • Verificeret køber

Nemt køb og hurtig levering

Det gik som jeg forventet. Nemt og hurtigt.

Dog har jeg ingen erfaring med deres service i tilfælde af ombytning.

Bar' Lækker

Det gik hurtigt og smertefrit, super service! 5 stjerner her fra ! Skål <3 hihihihi

• Peter

Glimrende produktudvalg og priser

Jeg er ganske tilfreds med Bodystore, de har et rigtig godt udvalg og priserne er absolut rimelige - især på månedstilbud.

Jeg er dog lidt ked af, at det tager næsten en uge at få sin pakke...det er trods alt kun Sverige det bliver sendt fra.

• Lina Nodal
  • Nørresundby, DK
  • 3 Anmeldelser

Kun Anbefalelsesværdig!

Jeg har nu handlet et par gange igennem Bodystore.dk, og der har på intet tidspunkt været nogen form for komplikationer, hverken i forhold til bestillingen eller leveringen.
Mine varer er altid nået frem inden for det angivne tidsrum, så jeg kunne ikke være andet og mere end tilfreds!
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler på den side, det er sikkert ;)

hurtig levering

Super fin side og hurtig levering :).. Handler her igen

Levering og service halter

Jeg bestilte d. 05-02-12 et par Casell håndbind. Af deres hjemme side står der 2-4 dage (ikke arbejdsdage) og der gik 9 dage før jeg modtog ordren. Af odrebekræftelsen står der endda: "LEVERINGSDAG: 4 maj 2012 - 8 maj 2012" . Jeg modtager brevet om at pakken er på posthuset den 12 og kan derfor først hente den d. 14. Det trækker ned.

Efter 5 dage ringede jeg til deres kundeservice (hvilket i øvrigt har åbent fra 09-11 - 2 timer - det er alt for lidt) Personen jeg snakkede med havde ingen anelese om hvad der foregik. For at han bedre kan hjælpe mig, giver jeg personen et odrenummer og kundenummer, men det har han åbenbart ikke den fjerneste anelese om hvad han skal gøre med.

Hej Christian,

Det er rigtig ærgerligt at at alt er gået skævt med din ordre, og jeg håber ikke at dette kommer til at ske igen. Jeg har bedt vores kundeservice om at kontakte dig, for at se om vi kan give et lille plaster på såret.

For at ret skal være ret vil jeg dog gøre opmærksom på at der på vores produktside står: "Leveringstid 2-4 arbejdsdage". Det er mærkeligt at du har fået et brev om at pakken var på posthuset d. 12/5 når den allerede var fremme d. 9/5. Husk at du altid kan følge din pakke via trackinglinket i mailen fra os, eller på "min side" på Bodystore.dk

8. maj 2012 16:25 Ankommet til 704 Københavns Pakkecenter
9. maj 2012 07:19 Ankommet til omdeling 2920 Charlottenlund distrib.
9. maj 2012 14:09 Henligger til næste omdeling
10. maj 2012 12:45 Forsøgt leveret. Afhent senere på 2900 Hellerup Posthus
10. maj 2012 15:37 Ankommet til postfilial 2900 Hellerup Posthus

Jeg beklager!

• BeeZee

Lige efter bogen

nemt at finde rundt på hjemmesiden og varerne kom som forventet

Super Service!

Et sted jeg ved jeg kommer til at handle igen!!

GOD!

God service, både ved levering og modtagelse.
Varen tog ikke langtid om at komme i betragtning af det kom fra Sverige.
God virksomhed, anbefaling her fra!

Super godt!!!

Bodystore er super fedt og det er hurtig handel !

Super Service + bredt udvalg

Jeg købte lidt forskelligt. Udbudet er ret stort på hjemmesiden.
En bøtte med proteinpulver, 2 bøtter med energidrik og så nogle forskellige protein-barre... Jeg fik 2 drikkedunke med - den første GRATIS og nr. 2 til 15 kr. (kunne også have valgt en shaker - det gør jeg næste gang).
Da pakken kom - ca 4 dage efter bestillingen, ganske som lovet - havde den ene bøtte med energidrik fået smadret låget, så der var gået hul. med det resultat at der var energidrik-pulver ud i hele kassen. Det var ret træls at åbne op til... MEN
Her er det så de 5 stjerner kommer ind i billedet...
Jeg lavede (ganske nemt ovenikøbet) en reklamation over den ituslåede varer via hjemmesiden. Jeg fik meget hurtigt svar. Desværre var produktet blevet udsolgt imellemtiden - men jeg måtte gerne finde en anden varer til samme pris eller få refunderet prisen på den ene energidrik. Jeg valgte en anden varer som blev sendt til mig i løbet af ganske få dag fragtfrit selvfølgelig!
Jeg kan varmt anbefale at handle hos bodystore.dk - og man skal bare spørge dem hvis der er noget man er i tvivl om.

Bodystore.dk

I kunne havde fået 5 hvis...

Jeg har fået det jeg skulle have, i den skønneste orden.

DET ER BARE ÆRGERLIGT at de bruger POST DANMERK da de ikke leverer pakkerne ordenligt ellers havde jeg været 100% tilfreds.

Da leverigen ihvertfald er havdelen af servicen, får der 3 stjerner.

• Morten

Okay levering.

Jeg vil først og fremmest sige, at jeg er glad for at have fået mine varer og at alt er ved jeg har bestilt.

Jeg er en smule skuffet over leveringstiden. Jeg bestilte mine varer 30 april 2012 og fik hurtigt en ordrebekræftigelse på mail at jeg ville modtage min pakke imellem 2-4 maj. Jeg er godt klar over at det er helligdag den 4 maj. Jeg modtager først pakken 7 maj. Min skuffelse opstår fordi Bodystore skriver en leveringsdag, men at den først kommer 3 dage efter deres sidste skrevet leveringsdag.
Jeg vil helt klart bestille hos dem igen og så håber jeg, at de holder den leveringsdag de skriver.

Bodystore.dk

God hjemmeside, gode priser - langsom levering..

Bodystore.dk er en fin hjemmeside, det er let at finde rundt, og betaling foregår uden problemer - og man får endda belønning for at handle mere - nice! :)
Priserne er yderst gode og (iflg. mig) yderst konkurrencedygtige.
Jeg var dog ikke helt tilfreds med leveringstiden. Bestilte onsdag, så forventede modtagelse senest fredag, men måtte vente til mandag, og det er mange dage, når man står og mangler produktet..
Men udover det, er jeg meget tilfreds med oplevelsen hos bodystore.dk

Fuldendelse

Nem og tilgængelig webside, stort udvalg af produkter, sikker betaling og hurtig levering.
Ved bestilling hos bodystore.dk er man aldrig utilfreds.

Perfekt

Bestiller altid herinde fra, der er aldrig problemer og billige produkter :)

billigt og hurtigt

Når man handler hos Bodystore opdager man hurtigt at de har et meget stort udvalg af mange forskellige produkter og til gode priser. Hver uge er der mange gode tilbud. Desuden får man en god service, hvis der skulle opstå en fejl eller lign. så kan man hurtigt og nemt skrive ind til dem og man får hurtigt svar tilbage, og fejlen er rettet med det samme (efter hvad jeg selv har oplevet).
Det er dejligt nemt at navigere rundt på hjemmesiden, og man finder hurtigt det man søger, samtidig er hvert produkt beskrevet godt så man let kan læse sig til hvor stor dosis osv man skal tage af produktet, og hvornår det skal indtages og hvad det indeholder.

Perfekt

Gode priser og leveringer.

• MS
  • Viborg, DK
  • 17 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Bedste hjemmeside til køb af kosttilskud!

Fantastisk hjemmeside!

Hej Mesud,

Tak for din anmeldelse! Normalt sender vi altid vores varer samme dag som de bliver bestilt, men din bestilling var d. 1. maj som er helligdag og hvor posthusene er lukket. Derfor er den kommet lidt senere end normalt.

Det er som forventet :)

Bodystore.dk er uden tvivl den side, hvor man får de bedste priser :)
Ofte er der ikke noget at klage over, men dog sker der lidt svipsere en gang i mellem :)
Men ingen tvivl om at Bodystore.dk er en troværdig hjemmeside, og man bliver bestemt ikke snydt :)

for lang leveringstid

Jeg synes at der går alt for lang tid fra man bestiller til man får varen og så synes jeg det er for dårligt at de trækker flere penge end fakturaen lyder på. Jeg vil ikke handle der igen.

Hej Jenni,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se at du bestilte d. 1 maj, som er helligdag og derfor har det taget lidt længere for din pakke at komme frem. Vi har normalt levering på mellem 2-4 dage.

Mht. at du skulle havde betalt mere end der står på din bestilling lyder meget mærkeligt! Jeg har derfor bedt vores kundeservice om at kontakte dig så vi kan finde ud af om der er sket en fejl.

Langsommeligt

Der gik over et døgn fra jeg havde afgivet ordre, til ordren faktisk blev ekspederet, hvilket har betydet at jeg grundet helligdagen fredag, endnu ikke har fået min ordre - Dybt kritisabelt.

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse! Jeg har tjekket hvorfor den først blev sendt dagen efter, og jeg kan se at vi har haft utroligt mange pakker som havde hobet sig op efter d. 1. maj som var helligdag, og derfor blev din desværre påvirket af dette. Jeg beklager dette. Normalt har vi en levering på mellem 2-4 dage.

• ssehic
  • ssehic
  • Vallensbæk, DK
  • Verificeret køber

Hurtigt levering til fornuftige priser

Bestilte proteinpulver fra Dymatize. Var klart billigere end andre steder på nettet og pakken blev leveret 3-4 dage efter. Fik en shaker med købet gratis.

Bodystore.dk

Glimrende produkter til en god pris

Altid været meget tilfreds med hvad jeg har bestilt på Bodystore.dk. Leveringen sker i løbet af nogle dage, hvilket ser super når det sendes fra Sverige.

PRÆMIEN JAA

Jeg har hørt der er præmie! :D har ikke modtaget mit produkt endnu, men det er sikkert rigtigt fint :D

Bodystore.dk

Jeg får altid det jeg bestiller....

God service, men skal i op på 5, skal leveringen være e´n dag hurtigere, men det kan måske også skyldes at jeg bor på Larstyndskids marker..

Super service!

Hej, jeg har bestilt fra Bodystore for første gang, og jeg fik hvad jeg betalte for! - Endda til tiden!, det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det.. Kan kun anbefales! :-)

Billigt og hurtig levering

Alt forløb hurtigt og gnidningsfrit.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk