We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bookcase anmeldelser

Bookcase Logo
Kunderne om Bookcase : »Ganske godt....« »Meget dårlig service.« »Nem at finde rundt på trods den er nyopstartet« 4
Middel
5.6 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Bookcase

Ganske godt....

Jeg har solgt bøger via siden, og synes konceptet er ganske godt - der var dog lidt ventetid på at jeg fik mine penge, men jeg skrev til deres e-mail og fik lynhurtigt svar tilbage. Anbefaler klart denne side :-)

Meget dårlig service.

Jeg bestilte d. 26. januar 2012 3 bøger fra bookcase.dk.
Jeg d. 31. januar fik jeg den første bog.
Men de andre kom ikke.
d. 7. januar skrev jeg en mail, og spurgte hvor længe jeg kunne regne med at skulle før jeg fik de næste to..
Da jeg ikke hørte fra dem igen, gik jeg for to dage siden ind på linket i den mail jeg modtog da jeg bestilte bøgerne.
De to bøger jeg ikke havde modtaget var blevet slettet fra min bestillingsliste. Hvilket jeg på intet tidspunkt var blevet informeret om.
Derud over.
Den bog jeg har modtaget stod på siden til at koste 90 kroner, da jeg gik igennem priserne, stod den til 195 kroner, jeg gik ud fra at det var portoen for de 3 bøger der stod der.
Men efter jeg har fået den ene bog, og de to andre er blevet slettet, står den stadig til 195. Og i går blev der trukket 236 kroner fra min konto. De 195 + 41 kroner porto..
Jeg har kunnet få kontakt til dem. Telefonen bliver ikke taget, og mails bliver der ikke svaret tilbage på.

Meget dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte 3 brugte bøger på Bookcase den 26-01-2012. Ifølge betingelser på http://www.bookcase.dk/terms kunne jeg forvente levering i løbet af 1-6 dage, da sælger har pligt til at afsende ordren indenfor 3 dage.

Den 07-02-2012 havde jeg modtaget 1 bog, så jeg mailede derfor til Bookcase og bad om en hurtig status, og meddelte samtidig at jeg ville ophæve handlen, hvis jeg ikke modtog de sidste 2 bøger i samme uge.

Da jeg ikke fik svar på min mail eller på den besked jeg havde indtalt på deres telefonsvarer, skrev jeg ny mail den 10-02-2012, hvor jeg meddelte dem, at jeg anså handlen for ophævet, da de ikke havde overholdt betingelserne for leveringstid.

Først derefter modtog jeg mail med svar. Bookcase ville ikke annullere handlen, selvom de ikke havde leveret til tiden.

Efterfølgende har de tillige trukket penge på mit dankort for i alt to bøger, selvom jeg kun har modtaget en bog.

De har på intet tidspunkt svaret på deres telefon, eller på beskeder indtalt på telefonsvarer.

Bookcase

Nem at finde rundt på trods den er nyopstartet

Bookcase.dk er en skide fed hjemmeside der gør det billigt for studerende at få brugte studiebøger. Den er enormt nem at finde rundt på, og den virker fremragende.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk