[REPLY]
den såkaldte importør af Boom Trikes i dk Jan Giese yder ingen former for garanti på hans solgte produkter ... han forsøger sig med at lyve sig fra alle forpligtelser... en trike der er solgt med en tank der skulle indeholde 38 liter... den kan imidlertid kun indeholde 22 liter inden den kører tør... men han siger det er en fejl fra fabrikkens side så den kun skulle kunne indeholde 21 liter... han gider slet ik forsøge at løse problemet... det burde bare ik kunne lade sig gøre at han kan drive forretning her i dk uden at overholde garantien på alle de solgte varer/maskiner. han er blot en gemen svindler med store armbevægelser... gerkassen sprang i luften og jeg stod med en defekt trike til 500000 kr... og hvor var garantien henne ?? det var en by i rusland... så jeg måtte selv stå for reparationerne under garantien... så han skylder mig 10000 kr indtil videre på garantireparationerne... hold jer langt væk fra ham, da han er en gemen svindler med store armbevægelser og kun tomme ord... en rigtig sælger af format der svælger sig i andres ulykke.