We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Born2beaprincess anmeldelser

Born2beaprincess Logo
Kunderne om Born2beaprincess : »Total dårlig service/håndværk!!!« »Få ALDRIG lavet negle hos dem!« 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Born2beaprincess

Total dårlig service/håndværk!!!

Jeg var inde på just half price go de så ud til af have en fin forretning, med nogle gode priser, og reklamerede også med deres personale havde den fulde uddannelse. Men helt ærligt når de ikke engang kan fatte at når siden hedder "just half price" betyder det at prisen nok er det halve. Men nej vi betalte 175 kr. men kunne se i deres katalog at en normal dame klip kostede 299. men det er knap det værste, efter jeg var færdig stod mit pandehår ud i luften, hvor hun bare siger at det falder ned efter en dag, det kan man sgu ikke tilbyde kunderne, bare at lade det falde ned. foruden det var jeg nødt til selv at klippe håret færdig da jeg kom hjem da det åbenbart ikke var muligt at forklare hvordan jeg er blevet klippen de sidste 5 år! det var den i støvring.. ALDRIG mere!

Born2beaprincess

Få ALDRIG lavet negle hos dem!

Jeg fik lavet gelenegle, for det første lavede negledamen fileskader på mine naturnegle og neglebånd. Dagen efter løsnede alle neglene sig og hang kun fast i tipperne, det gjorde helt urimeligt ondt, så måtte tage dem af. Jeg gik så ned i butikken for at klage, men hun ville ikke gøre noget og jeg kunne bestemt ikke få nogen penge igen. Hun stak mig en shampoo og en negleolie til en værdi af ca. 100kr..fandeme dårligt når jeg havde betalt 400kr for de negle og nu sidder tilbage med total ødelagte negle!Er fuldstændig grædefærdig! Gå ALDRIG derned, mage til dårlig oplevelse og service skal man lede længe efter!!

Camilla og Rikke Bisgård fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk