We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Brugthifi anmeldelser

Brugthifi Logo
Kunderne om Brugthifi : »Super kundeservice« »Super god support!« »Super god handel...« 7
Godt
8.1 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Super god support!

Vi var nogle drenge der skulle have hjælp til en roskilde vogn og manglede virkelig en billig forstærker.
Det fik vi også, endda med svar efter nogle minutter og levering efter 1-2 dage.
Vi var så glad for hjælpen at vi valgte at bestille derfra igen efter nogle dage!

Udvalgt anmeldelse om Brugthifi

Super kundeservice

Enormt personlig og hjælpsom kundeservice. Mig og fire andre havde gang i et projekt, vi ikke kunne klare på egen hånd. Ejeren af virksomheden tilbød at komme forbi og hjælpe os med inspiration, arbejde og planlægning. Vi kunne ikke have fået bedre service, og projektet stod færdigt nogle uger efter besøget.

Super god handel...

Jeg havde spørgsmål vedr. produktet jeg skulle bruge. Alt blev besvaret personligt og jeg havde en ret stram leveringsbetingelse... men det blevet klaret og Festivallen blev reddet. Tak for det.

5 stjerner:-)

Rigtig god kundeservice!

Jeg skrev en simpel besked til dem, hvor jeg beskrev hvad jeg gerne ville købe. Desværre havde de ikke den forstærker jeg ønskede på lager, hvilket er hvorfor jeg kun giver 4 stjerner.
Efter at have skrevet frem og tilbage med en rigtig sympatisk og hjælpsom person, kom han med et tilsvarende tilbud. Jeg valgte at vente på at produktet kom på lager igen, hvilket kun tog 2 dage.

En seriøs netbutik, med et personligt præg.

god og hurtig handel

jeg haved en god nem og hurtig handel med webshoppen og er villig til at handle der igen hvis jeg får brug for det.
Bjørn

Suuuper personligkundeservice

Havde en masse spørgsmål til produkterne jeg var interesseret i så derfor skrev jeg en mail og der gik maks 30 min. før jeg fik svar. derefter havde vi nærmest en samtale kørende over mail, så stærkt gik det :D

Grunden til 4 stjerner istedet for 5 er at pakken først blev sendt da jeg skrev igen. Men det blev så kompenseret med nogle goder :D

God service!

Jeg købte en ta2020 forstærker igennem brugthifi, som spillede - men pludselig døde. Jeg fik kontakt til brugthifi, og uden problemer tilsendt en ny. Kanon service, og god brugbar information på hjemmesiden.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk