We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bulldesign anmeldelser

Bulldesign Logo
Kunderne om Bulldesign : »Hurtig service og fin levering« »Godt gået!« »Rigtig god service« 10
Godt
8.8 af 10

10 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (10)
Bulldesign

Super service og fuld tilfredshed

Bulldesign.dk er hurtige og levere det aftalte til en meget god pris, jeg kan anbefale dem, hvis du ønsker et flot logo uden dyre mellemled.

Udvalgt anmeldelse om Bulldesign

Bulldesign

Hurtig service og fin levering

Jeg benyttede Bulldesign i forbindelse med en ny webshop. Samarbejdet forløb fuldstændig problemfrit - og virksomhedens ansatte strakte sig særdeles langt for at tilfredsstille mine krav.

De varmeste anbefalinger.

Golfboldeshop.dk

Godt gået!

Har brugt Bulldesign over flere gange i forbindelse med design af logo og bannerreklame til min virksomhed, Bulldesign har med stor tilfredshed løst vores designopgaver og vi tøver ikke med at bruge dem en anden gang. Alt i alt en god service til tiden. Mvh Frank Rasmussen www.northregion.dk

Rigtig god service

Vi benyttede Bulldesign.dk, da vi skulle have ny hjemmeside. Vi var meget tilfredse med resultatet. Vi vil meget gerne anbefalde Bulldesign.dk til andre der gerne vil lave en professionel hjemmeside.

De varmeste anbefalinger.

connectchina.dk

Bulldesign

Jeg fik bulldesign til at lave mit logo som jeg personligt selv ikke havde nogle forventinger til hvordan det skulle se ud.
Efter én dag havde jeg mit drømme logo!

Bulldesign

Hurtigt, de rettelser der skal til og gode priser!

Jeg laver hjemmesider, men ikke nogen form for design. Kunden ønskede et logo af en figur han selv havde tegnet i hånden og det tog Bulldesign sig af!

Fik de nødvendige rettelser, hurtigt service og gode priser!

Fremragende service!

Fremragende service, Fremragene produkt, Fremragende PRISER!!

Hvad mere skal der til?

Super

Hurtig med udkast og god service

• Emil
  • Herning, DK
  • 1 Anmeldelse

Professionel service

Rigtig god service af bulldesign.dk - Jeg var så heldig at bulldesign.dk vil donere en hjemmeside + logo til mit projekt. Jeg kan klart anbefale bulldesign til de som søger en hjemmeside, eller et logo der skal klares for en fordelagtig pris.

Mvh, Emil Nielsen
www.eanslikautomater.dk

Bulldesign

Super og engageret service :-)

Hermed de varmeste anbefalinger af firmaet Bulldesign som hjalp os professionelt i gang med Prestashop til en favorabel pris.

Jeg vil afgjort bruge Bulldesign igen når mine hjemmeside opgaver bliver mere komplicerede.

Mange hilsner

muchu.dk - Henrik Wyke

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk