We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Butik Mood anmeldelser

Butik Mood Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Butik Mood før du handler og giv selv din bedømmelse af Butik Mood 1
Godt
7.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Butik Mood

Butik-Mood.dk

Nu er butikken lige igang med at åbne en netbutik, det er IKKE der jeg har handlet, men det vil jeg uden tvivl komme til hvis de har samme høje service som forretningen som ligger på Vestergade i Odense. For knap et år siden købte jeg en lækker lækker skindnederdel. Desværre gik den i stykker i en "flettet" pyntesøm. Jeg kom ind i forretningen og fik den straks byttet, med beskeden om at hvis det skete igen måtte jeg bare komme igen. Nu bor jeg i Fredericia og har ikke mulighed for at køre til Odense, men da jeg skulle have min nederdel på igen, (sommertøjet er lagt væk) kom jeg til at se den var gået opigen. Jeg kontaktede Mood og ejeren sagde at jeg narturligvis ikke kunne få pengene retur men jeg kunne få en anden vare eller en tilgode seddel. Jeg vil lige tilføje at jeg desværre ikke havde gemt kvitteringen, men alligevel fik jeg den udsøgte service. Kan anbefale forretningen på det varmeste. Og yderligere har de en super lækker udvalg af modetøj.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk