We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bonbonland anmeldelser

Bonbonland Logo
Kunderne om Bonbonland : »Sjovt land!« »Var i Bonbonland i april« »de må oppe sig« 15
Middel
5.4 af 10

15 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (15)

BONBONLAAAAAAAAAAAAAND!! :-D

Har man humøret med sig, er bonbonland min foretrukne forslystelsespark i Danmark. Jeg bliver altid i så fantastisk humør!! :-D
betal ved indgangen også er der fri adgang til det fedeste jeg har prøvet længe. Bonbonland har til fordel fra de andre parker nogle super fede og gode rutsjebaner for hele familien! :-)
Jeg anbefaler det varmt til alle, det er sådan en hyggelig tur, også er der jo muligheder or at snuppe lækre madpakker med og spise på nogle af bænkene hvis det kan friste ;-)

Udvalgt anmeldelse om Bonbonland

Liiidt for dyrt..

Trods min alder på 23, var jeg og nogle veninder i Bonbon sidste sommer. Det var faktisk hyldende morsomt og det er noget vi vil gøre fremover - det er SLET ikke kun for børn, der er mange vilde ting.

Det er godt kan være lidt skeptisk over er at prisen er meget høj. Det jo lige før det er billigere at ta i tivoli og på bakken.
Jeg tror de ville begå sig meget bedre hvis de satte prisen lidt ned, det er trods alt børnefamilier som er deres primære målgruppe og mange skal også køre langt for at besøge forlystelsesparken.

Og lige en sidste ting, nu har jeg været i Bonbon-land fra barnsben, da jeg er opvokset syd på og i sommers kunne jeg se de havde fjernet den bod hvor de lavede bolsjer, -få den lige ind igen, det var jo det optimale højdepunkt at man kunne gå hen med sine 2 pinde og få sat et bolsje på :)

Bonbonland

Det er kun gået ned af bakke efter opkøbet.

Det er har ikke været godt for Bon Bon land at blive overtaget af Spanierne.

• Emma
  • Kastrup, DK
  • 14 Anmeldelser

Sjovt land!

Bonbonland er et super sjovt sted!
Jeg vil gætte på, at alle har været der, og dem der ikke har.. - Burde prøve det!

Var i Bonbonland i april

Jeg synes godt nok det er blevet ringe!

Jeg er kommet i Bonbonland stort set hvert år fra jeg var 3 til jeg blev 18 år og har altid elsket det, men må sige da jeg vente tilbage i år, som 22-årig synes jeg det var MEGET tamt... det er som om de ikke har bevaret noget af det "gamle" Bonbonland og det hele bare drejer sig om at tjene flest muligt penge... ville ønske Bonbonlands "far" ALDRIG havde solgt! I så fald havde det nok været en ganske anden oplevelse!

de må oppe sig

I de gode gamle dage var Bon Bonland bare det bedste. Nu er det slidt og de fine karruseller og mange andre gode forlystelser for de helt små er væk. Servicen i 2010 var enorm ringe, det er dog blevet lidt bedre i 2011.

Bonbonland

Pas på indbrud i bilerne.

Besøgte en noget slidt park, flere af animationerne stod stille og mange figurerne trængte til en opmaling. Men alle forlystelserne kørte og ungerne morede sig. Da vi skulle hjem, havde vi haft indbrud i bilen, der holdt på en overvåget p-plads. Overvågningen er sidenhen fjernet fra hjemmesiden, så nu betaler man så bare 40 kr. for at parkere. Ved kontakt til Næstved Politi, kunne de fortælle at vi ikke var de eneste denne dag.

Falsk reklame?

Pas på BonBon-lands all-inclusive tilbud. Det tæt på falsk reklame. Hvis man ikke kigger sig for opdager man ikke at det faktisk kun dækker over et madkupon på 40 kr. Prøv så lige at finde noget mad i BonBon-land til 40 kr. Jeg har før for nogle år siden købt BonBon-lands gufbilletter og jeg troede at All-inclusive billetten var det s...amme. Jeg fik et slemt chok da vi skulle spise og blev opkrævet lidt under 1000 kr. selv om vi have all-inclusive billetter. Jeg klagede selvfølgelig og efter at havde været igennem flere personer blev familien opsøgt af en eller anden chef fra bonbon-land. Han havde selvfølgelig fundet stedet på hjemmesiden hvor der stod at det kun var en madkupon man fik. Man kan se det når man bestiller "tilbuddet" Der står det med småt. Men det ændrer ikke ikke på at vi gik derfra og følte os temmelig snydt. Og Personen var temmelig arrogant omkring, at all-inclusive selvfølgelig er hvad bonbon land opfatter som all-inclusive. Men der holder bare ikke i forhold til hvad deres kunder mener det er. Så BonBon-land. Her er en familie på 5+2 som ikke sætter deres ben i jeres park igen. Og billedet er "tilbuddet" fra forsiden på jeres site. Her nævnes ikke noget om en "madkupon" på 40 kr.

Parkering burde være gratis

Husk at selvom indgangen er dyr, skal man betale 40 kr oveni for at få lov til at parkere på en græsmark. Det er en skjult udgift, som burde være dækket af indgangsbilletten, da man ikke kan ankomme uden bil.

fint for børn

bevares måske pebret entre, men køb da online og spar lidt eller i supermarkederne.
i forhold til Tivoli får man 10 gange så meget for pengene, især set med børneøjne og det er vel det bonbonland handler om. har været der tit og syntes egentlig at prisen er ok, man kan vel ikke forvente ikke at sku betale for alt det strøm der også bliver brugt.

så jeg syntes det er helt fint

Luk op til tiden.

Vi har i dag været i BonBonLand. I det store hele har det været en rigtig hyggelig dag med min familie. Der var ikke mange i parken, og vi kunne rimeligt hurtig komme til forlystelserne. Typisk stod vi i kø max 5 min ved hver forlystelse. Da vi selv havde taget mad og drikke med, så skulle vi ikke tømme vores punge for deres høje priser på mad og drikke.
^^POSITIVT^^

Nu kommer det negative.
Vi kommer til parken præcis kl. 10.00 hvor BonBon Land "åbner". Det vil sige, man kan godt komme ind, men forlystelserne åbner frem til kl. 11 - Meget mærkeligt for man forventer, at de er 100% klar, når der åbnes.
Da kl. bliver over 11, og der stadig er nogle forlystelser, der ikke er åbnet, ringer vi til informationen. De er helt væk og forstår ikke at alt ikke er åbent (dette kan måske skyldes at alt bliver betjent af meget unge mennesker, som nok har været i byen dagen før). Da kl. er 11.20 kan vi se at alt er åbent, og vi er glade.
I dag lørdag d. 21. maj 2011 lukker parken kl. 17.00, men forlystelserne lukker kl. 16.00. Så BonBonLand har holdt åbent i 7 timer, men kun haft forlystelser til at køre 100% i 4 timer og 40 min.

Det er hammer DYRT at bruge 200 kr. pr. person for MAX 4 timer og 40 min. Synd at BonBon Land blev opkøbt af et spansk firma.

SKUFFENDE...

Aldrig har jeg været så skuffet over et besøg hos en forlystelsespark. Kan huske den første gang jeg var der. (lige i starten) kunne huske det var skide skægt at være i bonbonland, så ja da jeg selv fik børn skulle vi selvfølgelig derned.
Men hold op hvor blev jeg skuffet..
Først og fremmest blev vi mødt at unge, ikke interesserede medarbejdere som dårlig nok kunne sige hej og velkommen. Det så nærmest ud som om, at de faktisk ikke gad være der.
Jeg blev endnu mere skuffet da jeg kom ind og så parken, det var som om, at der i alle disse år, efter jeg havde været der 1 gang, ikke var renoveret eller nogenting. Der var affald og beskidt alle vegne, på trods af, at vi var der kl 11.
Da vi skulle have noget at spise, tog vi den af de 2 der havde åbnet (forstår ikke at der kun var 2 åbne kl 12.30 i højsæsonen), ligesom mange af de andre salgs steder også var lukket. Vi ventede næsten 3 kvarter på vores mad, og fik 4 nogenlunde burgere og kolde pomfritter. Dem lod vi stå på bordet, ligesom alle de andre kunder også havde gjort.
Vi fik prøvet 6 forlystelser, da køerne rundt omkring var på ca 30-45 min hvert sted (ret surt når forlystelsen kun varede 3 min ) vognene blev ikke fyldt op som de reklamere med og mange af deres vogne blev slet ikke taget i brug, trods de lange køer.
Synes det efterhånden er blevet en pengemaskine og synes overhovedet ikke at det er en familie/børne forlystelse mere.

Alt i alt bare en rigtig elendig tur og sætter ikke mine ben der igen.

Et udemærket alternativ

Har valgt at mine børn skulle have sæsonkort til Bonbonland og efter 3 besøg er de tjent ind.
Vi har gratis parkering med i prisen og ja har i sinde at tage dertil flittigt.

SKOD

Aldrig igen ku vi finde på at tage i bonbonland !
Skuffende ....
Alt var gammelt og slidt og lignede noget fra det gamle Polen eller sådan ( med respekt dertil )
Men NEJ hvor var det øv og pris for ting ALT for høj !!
Selv de store bamser der gik rundt og sku hygge for børnebe virkede som om de havde givet op !!
Nej tak !

Bonbonland

De skulle måske have holdt sig til slikket!

Mig og min kæreste tog i dag d. 3 august i bon bon land.
Vi blev dirigeret af en medarbejder i arkeringspladsen om at køre hen mod den "overvågede" parkering som koster 40 kr.
(Den så ikke særlig overvåget ud) nå, men parkeringen lignede en jungle/skov! I udlandet har vi betalt meget mindre for at parkere i waterlands og andre parker og forlystelser. nå, nok om det.
Vi betaler og går ind og afleverer vores online-bokking-billetter, vi venter i lang tid i køen forresten. Når vi kommer ind er der fyldt med mennesker, og man kan næsten ikke gå, når vi skulle prøve forlystelser skulle vi vente 40 min - 1 hel time i køen.
På 3- 3½ time fik vi prøvet 2 forlystelser, og så fik vi nok og gik.
Nå ja, hvis man skal bruge en safebox så koster det 100 kr og så får man 50 kr. tilbage når man afleverer nøglen (dvs. 50 kr. koster det)
Det var hvertfald en rigtig dårlig dag for os, og vi synes det var spild af tid og penge!
Vi føler at bonbon land propper SÅ mange mennesker ind med deres kampagne, at de glemmer hvad service er for noget.
Alt handler jo ikke kun om penge.
Vi gæster skal jo hygge os, og det var der slet ikke mulighed for!
Vi gør det aldrig igen, det er heldt sikkert!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk