We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Caps4you.dk anmeldelser

Caps4you.dk Logo
Kunderne om Caps4you.dk : »INTET ondt om dette firma!« »5 Stjerner - Perfekt.« »Niiiiice :)« 22
Perfekt
9.2 af 10

22 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (22)

5 Stjerner - Perfekt.

Det kan siges/skrives kort: God pris - service - levering - ALT!

Hej Malthe.

Kort, præcis og super dejlig at læse :) God dag.

Udvalgt anmeldelse om Caps4you.dk

• DJ Plexi
  • DJ Plexi
  • Grindsted, DK
  • 6 Anmeldelser
  • Verificeret køber

INTET ondt om dette firma!

Jeg har aldrig før handlet caps på nettet, men hvis jeg skal igen, så er der da ingen tvivl om, at det bliver hos Caps4You!

Alt forløb perfekt fra bestilling til modtagelsen af varerne.

Jeg lagde min ordre først på aftenen og omkring kl. 22 samme aften kunne jeg se, at Live Supporten var åben - der var ejeren netop i gang med at behandle min ordre - så jeg loggede på fordi jeg havde nogle spørgsmål til min bestilling og de blev besvaret i yderst venlig tone og med ekspertise i svarene.

Kan man få det bedre som kunde? Nej. :-)

Hej Dj Plexi.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det varmer altid, når vi har super tilfredse kunder og jeg er glad for du fik den bedste behandling.

Og du har ret, man kan nemlig ikke få det bedre som kunde og det er også vores absolut fokus område :)

Mange tak for anmeldelsen.

Niiiiice :)

Super, super, super, super og super.

Intet ondt at sige om denne virksomhed og Martin bag firmaet er super flink og altid klar til at hjælpe, fik svar på nogle spørgsmål så hurtigt som 10 min efter de var blevet sendt - kl 9 om aftenen.

Når ja så har de også vildt nice priser. De har virkeligt nogle gode slagtilbud som man virkeligt kan spare kassen på!

Hej Lollypop.

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Jeg er glad for at du fik en super hurtig betjening og vi gør hvad vi kan, for at betjene vores kunder hurtigst muligt.

Hav en dejlig dag

God kundeservice

Jeg har ikke handlet hos dem endnu, men har haft kontakt via mail og jeg synes at de er god til at give service til deres kunder :)

Hej Reza.

Vi er glade for du har fået en super oplevelse igennem vores support og vi håber snart at modtage en ordre :) Og her kan du også være sikker på en super professeionel behandling.

Helt i orden

Har ikke oplevet nogen problemer overhovedet.. Hjemmesiden er nem at navigere i..

Fantastisk!

Dejlig hjemmeside, let og overskueligt.

Yderst Tilfreds!!

Keep up the good work!

Hej Rasmus.

Tak for de pæne ord. Vi er glad for du gad give dig tid til at anmelde din handel hos os.

Vi vil selvfølgelig forsætte det gode arbejde ;)

Tak

Super godt!

Jeg vandt en cap i en af deres utrolig gode facebook konkurrencer, der var ingenting, det var nemt, hurtigt og de var gode til at forklare hvordan man skulle gøre for at få den gratis' cap tilsendt. Modtog varen dagen efter jeg havde bestilt den :)

Hej Lea.

Tak for anmeldelsen.

Vi er glad for du kan lige vores konkurrencer på facebook og de fortsætter selvfølgelig :)

SUPER SERVICE!

Jeg var i tvivl om hvilken størelse jeg skulle bestille, det fik jeg hurtigt hjælp til via deres live chat funktion.. Jeg bestilte herefter min nye new era cap, og modtog den dagen efter!
God service!!! Handler der 100% igen.

Hej Andreas.

Tak for anmeldelsen :)

Det altid dejligt, når vi kan hjælpe kunderne hurtigst muligt.

Perfekt!

Caps4you har leveret en perfekt service, fik mine varer rigtig hurtigt og der var slet ikke noget at komme efter, super! ikke sidste gang jeg bestiller der fra :)

Hej Andreas.

Tusind tak for de pæne ord, det altid super dejligt.

Vi er glade for du har fået en super oplevelse og det får du selvfølgelig også når du vender tilbage :)

Hav en dejlig dag.

Caps4you.dk

Bedømmelse about " Caps4yooooou!

Hey' jeg syntes sgu det er en skidegod hjemmeside at bestille ting fra, jeg har personligt selv købt 4 Caps derinde, altså 2 ensfarvede flexfitcaps i sort & militairbå, og så 2 new era caps, og har ikke haft nogle problemer overhovedet..
- 100% trustet!

Hej Patrick.

Mange tak for de pæne ord :)

Det varmer altid og læse super positive anmeldelser.

Ok løsning

Det tog sin tid med leveringen, men det blev ordnet på en posetiv måde. Har handlet der før og været tilfreds.

Hej Morten.

Vi beklager den lille tvist med leveringstiden, men er glad for det blev løst på en positiv måde og du blev tilfreds, det er det allervigtigste for os. Tak for din tilbagemelding.

Mvh
Martin / Caps4you.dk

Super godt!

Det er et super godt sted at handle, og pakken kommer altid til tiden!
Har ikke noget negativt omkring dem.
Har handlet der 2 gange, og de er altid klar til at hjælpe, hvis der er brug for det, hvilket er virkelig fedt!
Super godt sted, kan nemt anbefales! :D

Hej Melanie.

Vi super glade for du har haft 2 gode oplevelser og håber snart du får din 3 gode oplevelse :)

Caps4you.dk

God kvalitet til billige penge. Meget hurtig levering

Produkterne alle i top kvalitet. Jeg har prøvet at købe lidt af det hele.
Er altid tilfreds.

• morten
  • 1 Anmeldelse

super

Bestilte kl. 11, og havde pakken med min cap dagen efter. super hurtig afsending, levering og billige priser.

• May-Britt
  • Århus, DK
  • 12 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Bekvemt, hurtig og tilmed billigt!

Det billigste sted jeg kunne finde på nettet og så havde jeg caps'ene i hus dagen efter bestilling. Caps4you har et stort udvalg bredt ud på en let overskuelig side.....og så har de har ofte gode tilbud og konkurrencer. Jeg kan kun anbefale andre at handle her :)

Hej May-Britt.

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for vi poppede op som de billigste :) Det arbejder vi fortsat på at blive. Og vi er selvfølgelige også glade for du kan lide vores konkurrencer.

Hav en dejlig dag

super service

Jeg kom til at bestille en cap iforkert str.
Ingen problem caps4you byttede med et smil ;o)
Stort udvalg gode priser.

Hej Jens.

Professionel forretning

Gode produkter til fornuftige priser... Altid god service, og hurtig fordendelse.

Caps4you.dk

Fantastisk service, hurtig levering og perfekte produkter

Casp4you er ekstremt servicemindede - de ringer en op hvis der er problemer, ændrer ens ordrer hvis man fortryder og svarer generelt altid på henvendelser og altid inden for kort tid.

Jeg har altid fået leveret dagen efter bestilling - det er en fornøjelse.

Det at kunne tage dialogen med sine kunder, skaber relationer og loyale kunder på sigt at det må man sige at de opprioriterer.
Jeg vil anbefale denne virksomhed til alle som ønsker at handle disse produkter på nettet.
Desuden er de ekstremt konkurrencedygtige på prisen, hvilket jo også er et plus - selvom jeg i mit tilfælde gerne gav fuld pris blot for at støtte denne forretning.

Til alle jer som læser denne anmeldelse - så bare kom i gang og se hvordan alle forretninger skulle drives.

Caps4you.dk

HBS!!! (Hurtig levering, Billige priser & Super Service)

Har bestilt ved Caps4you.dk op til flere gange
omkring 15-20 blandet Huer/Kasketter/Caps.
Kvaliteten på alle varene var helt i top!
Et eksempel var sidste køb jeg gjorde.
Bestilte kl. 16 og fik pakken dagen efter.
Admin var super god til at supervice mig, og jeg fik de varer jeg søgte.

Ang RMA så havde jeg bestilt en cap som var for lille, jeg sendte den retur. 2 Dage efter sendte Caps4you.dk mig en kasket i større størrelse. Den passede perfekt og alt var godt.

Priserne kan man slet ikke klage over, kanon billigt!!

Jeg giver derfor 5 stjerner da jeg var fuldt ud tilfreds med ALT.

Caps4you.dk

Hurtig, billig og overskuelig.

Bestilte en Upfront kasket fra Caps4You.dk. Leveringen var hurtig (dag-til-dag) og produktet godt. Fragten på kun 16 kr,- og selve kasketten var billig.
Desuden er deres webbutik overskueligt kategoriseret under brands.
- Kan dog ikke nævne noget om deres service under RMA sager, men jeg regner skam heller ikke at jeg får brug dette da varerne var i høj kvalitet.

Mathias.

Caps4you.dk

Billigt, god kundeservice og hurtig levering..

Caps4you.dk

Perfekt webshop. Den er sku i top!

Jamen altså, de 5 stjerner snakker for sig selv. Utrolig god kundeservice, ekstrem hurtig levering, bestilte kl. 14 og modtog dagen efter, det kan vist dårligt gå hurtigere. Varene er i top kvalitet.. Jamen, keep up the good work.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk