We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cirkuslottrup anmeldelser

Cirkuslottrup Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Cirkuslottrup før du handler og giv selv din bedømmelse af Cirkuslottrup 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Cirkuslottrup

Cirkuslottrup

Han samlede alle - autister, psykisk syge og personale

Granbohus er et ferie og aflastningstilbud i Nordsjælland, hvor der kommer 290 børn, unge og voksne med og/eller fysiske handicaps. I forbindelse med forældrearrangementer, sommerfester og vores 50 års jubilæum har Lars optrådt for såvel børn/unge, personale og forældre.

Lars har ved hver optræden formået at samle alles interesse omkring forestillingen, hvilket i sig selv er en præstation, da publikum spænder fra normalbegavede børn og unge med autisme, børn og unge med opmærksomhedsforstyrrelser, børn og unge med mentale handicaps til forældre og personale. Alle bliver rigtig godt underholdt og forestillingen giver anledning til mange både gys og grin.
Lars formår også at inddrage publikum i forestillingen – og har en fin indfølingsevne for, hvem der kan hvad og hvor meget, således det bliver en succes for alle.

Vi kan derfor varmt anbefale Lars og hans forestilling – også til et meget blandet publikum.

På Granbohus’ vegne

Karen Gjerstrup
Souschef

Mikael Bisgaard

Helt igennem fantastisk show. Børnene til min bonussøns' 8 års fødselsdag var storslået underholdt, faktisk snakker de stadig om det skønt det næsten er et år siden. Kan kun på det varmeste anbefale Lars til alle slags arrangementer. Hans indlevelse og situationsfornemmelse er second to none og du/I vil helt sikkert får en fantastisk oplevelse i hans selvskab.

Cirkuslottrup

Fængslende forestilling for både børn og voksne!

Lars Lottrup var sidste år i maj måned ude at optræde i den SFO, hvor jeg er ansat. Lars underholdte med både ethjulede cykler og den store menneskeballon. Lars forstår at underholde så både børn og voksne må holde sig på maven af grin og måbe af begejstring. Vi har i det forgangne år modtaget så mange glade tilbagemeldinger fra både børn og deres forældre at vi har booket ham til årets sommerfest igen i år, og vi glæder os meget til et godt og morsomt gensyn!

Forrygende show

Lars Lottrups show var dagens overraskelse til min mors 60 års fødselsdag med 100 gæster (den yngste 1 år og den ældste 90 år).

Lars cyklede ind og tog publikum med storm med sin dygtighed og morsomme kommentarer og inddrog min mor i løjerne - til stor morskab for alle og ikke mindst hende selv.

Vi fik både ethjulet optræden, den store ballon som Lars kravler ind i og ballondyr til børnene bagefter.

Cirkuslottrup kan klart anbefales til alle begivenheder.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk