We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Citroen Aalborg anmeldelser

Citroen Aalborg Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Citroen Aalborg før du handler og giv selv din bedømmelse af Citroen Aalborg 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Citroen Aalborg

Elendig kundebehandling på værksted.

Var så uheldig at få en ikke selvforskyldt skade på min Honda Civic (blot 1 år gammel)
Honda i Aalborg (i øvrigt dejligt sted at handle og være på værksted) benytter desværre Kjærsgaard når det drejer sig om plade arbejde. Bilen skulle blot have skiftet / malet en kofanger.

Da jeg første gang henter bilen sidder kofanger + samlinger som om det er smidt på med en møg greb. Under montagen af kofanger er der skallet maling af og dette er tydeligvis udbedret med en pensel. Oplever en yderst kritisabel kundeservice fra den mest afstumpede person af en værkfører jeg hidtil har oplevet.

Anden gang jeg henter bilen er samlingerne sådan set ok udført, men maler arbejdet er stadigt kritisabelt udført. Må finde mig i at blive svinet til af værkfører. Kjærsgaard har været så smarte at køre bilen til FDM hvor de har sagt ok for udbedringen af skaden. Selv samme FDM arbejder indrømmer dog ved et efterfølgende besøg at man sagtens kan se at bilen har været malet, men når man betragter en skade skal dette gøres på måske 1 meters afstand meget kritisabelt!

Kontakter efterfølgende mit forsikringsselskab Tryg der sender en skadeschef forbi min arbejdsplads. Vedkommende er tydeligvis enig med min omkring at arbejdet ikke er tilfredsstillende udført. Da jeg ikke ønsket at Kjærsgaard skal have min bil på værksted igen laver vi anden aftale.
Mit forsikringsselskab ville efterfølgende tage en snak med Kjærsgaard for at få rettet op på tingene. Blev tilbudt at deltage i denne snak, men ønskede ikke at møde deres værkfører igen.

Som en ung mand på 40 år har jeg haft adskillige biler af forskellige herkomst både nye og brugte.
Man kan ikke undgå at få lidt vrøvl med værksteder fra tid til anden, men det har altid ladet sig løse til begge parters tilfredshed.

Men hos Kjærsgaard oplevede jeg den mest uprofessionelle kundeservice og afstumpede behandling jeg nogen sinde har været udsat for. Herfor kan jeg kun opfordre folk til at tænke sig om inden de sætter deres bil på værksted hos denne forhandler.

Annette B B fandt anmeldelsen nyttig

Er Citroen Aalborg din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk