We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Clear Sense anmeldelser

Clear Sense Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Clear Sense før du handler og giv selv din bedømmelse af Clear Sense 7
Lavt
4 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Udvalgt anmeldelse om Clear Sense

Clear-Sense-snydt.dk

Har du for meget penge og alt for meget tid og trænger du til at blive gjort godt til grin så gør som jeg, blive kunde hos clearsense.dk en del af de gule sider.

Det lyder jo lidt hårdt ?
men jeg vil gerne give alle en chance for at læse min oplevelse med clearsense.dk
så jeg opretter en side www.clear-sense-snydt.dk hvor du kan læse hele historien og få dokumenteret alt hvad jeg kan få af oplysninger, der vil også kommer blok hvor clearsense kan forsvare sig og du er velkommen til at deltage.
PS det tager nok en uge tid før den kører.

Fup og fiduser

Efter de har taget dine penge er der ikke mere hjælp at hente. Det har ikke givet mig noget som helst andet end hovedpine...

peter fandt anmeldelsen nyttig

Clear-sense made no-sense

Sikke en dårlig behandling!

Jeg talte med super provokerende sælger, der svinede mig til når jeg stillede kritiske spørgsmål. Vedkommende svarede konsekvent ikke på mine spørgsmål, undervurderede mine egne evner og optrådte som ekspert uden at vide særlig meget selv...

Som andre anmeldere, vil jeg anbefale alle, at gå en stor bue udenom Clear-Sense... De giver no-sence!

Clear Sense

øv øv hoppede også på en af deres hjemmesider

Jeg blev ringet op en del gange af sælgeren som meget overbevisende fortalte om deres super hjemmesider og at de havde tidligere ansatte fra Goggle til at lave deres hjemmesider.De første mange gange jeg snakkede med sælgeren skulle jeg betale et beløb på ca 4000-5000kr + deres mdr. pris på 499kr for at de lavede siden, men efter flere opkald fra sælgeren var det nu "kun" de 499 jeg skulle betale.Jeg sagde derefter ja og de lavede siden til mig.
Efterfølgnde kunne jeg så på deres hjemmeside se at alle kan få lavet en hjemmeside for 499kr ! ! ! Det er sku dårlig stil.......
Og det med at det er goggle experter der laver hjemmesiden kan vist heller ikke passe....min hjemmeside har 4 undersider og og de havde alle samme sidebeskrivelse og sidetitel ! ! ! så er vist ikke lavet af en expert ! !
Jeg har efterfølgende ringet til sælgeren for at få dette rettet men bliver sendt vidre til ... et andet firma som der laver deres hjemmesider ..og du skal være heldig hvis de tager telefonen...alt i alt total kaos og næsten umuligt at få svar på noget...
Har så nu selv rettet fejlen ang. sidetitel og fik da også fat i en der ville "kigge" på min side men han har så aldrig svaret tilbage! ! !
Jeg har jo også bundet mig for 12mdr. men kan kun sige at de ikke kan se min røv for bare skosåler når de 12 mdr. er udløbet! ! !
Synes egentlig det er utroligt at de gule sider vil lægge navn/sammenarbejde med nogen der er så useriøse...

Emil Fhær og peter fandt anmeldelsen nyttig

Bondefangeri

Jeg er webmaster for en hjemmeside, hvor en sælger har overbevist min klient til at skrive under på en aftale om at betale op mod 8.000.- om året for at få Clear Sense til at oprette adWords på google.
Det tager 15 min. at oprette adWords og koster 40.- i aktivering og efterfølgende 6 øre per kunde der klikker på dit link.
Der er selvfølgelig en kommunikation-brist mellem mig og min klient, der på ingen måde ved noget som helst om Google.
Min klient føler sig snydt og forsøger nu at komme ud af aftalen.
Et lille råd til jer derude, 2 minutters research på google kan spare dig mange penge.

Claus Poulsen, jeppe og Emil Fhær fandt anmeldelsen nyttig

Ganske udemærket

Som kommentar til den anden anmeldelse, nu er næsten alt på nettet gratis, bare man kan finde ud af det. Det er dog ikke alle der kan det, og derfor betaler man glædeligt for en god service.

Min hjemmeside kommer frem på side 1 på google, på de søgeord jeg aftalte med sælgeren. Det betaler jeg sku gerne for!!!! før var den slet ikke med

Jeg synes det har været pengene værd, og jeg har fået en del flere henvendelser fra min hjemmeside.

Clear Sense

Bundet af overpris i 12 mdr. til noget man selv kan gøre gratis.

Blev ringet op 10 gang på en uge, og da de endelig fik fat i mig.
Snakkede de om at lave en hjemmeside for mig så min virksomhed kunne få flere kunder.
Har fundet ud af de udnytter Google's hjemmeside servis og sælger dem til over pris! Og når de så har fået deres "designer" til at lave et udkast, så er man bundet i 12 mdr. til deres overpris.
Alt hvad de siger er løgn, det hele går bare ud på at få bundet dig i 12 mdr. så de kan tjene deres provision

Claus Poulsen, jeppe og claus fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk