[REPLY]
Fantastisk at slippe for at hænge i røret, når jeg skal bestille en taxi - også lørdag aften! Jeg har brugt Click a Taxi i Århus og Odense, og begge steder virker det perfekt.
Det er virkelig smart at man ikke skal tænke på telefonnumre til taxaselskabern. Bruger det meget når jeg er i sommerhus o.lign., og ikke kan huske nummeret til de forskellige selskaber.
Super smart app til at bestille en taxi uanset hvor man er, med 1 klik. Vi glæder os til den virker i resten af Europa!
er super glad for min nye taxi app. glæder mig til de kommer ud i resten af verdenen så jeg kan bruge den på mine rejser.
Nikolaj Køster fandt anmeldelsen nyttig
Når jeg har behov for at bestille en taxi ønsker jeg, at det skal være nemt og hurtigt. Det er lige præcis de egenskaber der kendetegner Click A Taxi app'en .. med en enkelt klik kan du bestille en taxi til hvor du er.
Har prøvet den flere steder i landet og det virker bare.
Peter Mühlmann og Nikolaj Køster fandt anmeldelsen nyttig
Denne app er virkelig et must-have! Endelig slipper jeg for at finde adresser, telefonkø og andet bøvl. Og så dækker den i hele DK.. Super smart og endda gratis!
Nikolaj Køster fandt anmeldelsen nyttig
App'en er gratis og helt sikker at downloade på Click A Taxi's hjemmeside. Jeg er allerede dybt afhængig af denne app der altid kan skaffe mig en taxa uden at jeg skal ringe ind, når jeg rejser rundt i Danmark.