We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Competitionkettlebell anmeldelser

Competitionkettlebell Logo
Kunderne om Competitionkettlebell : »Fremragende kettlebells og god service« »Unik KB'er« »Fuldt ud tilfreds...« 8
Godt
8.6 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Udvalgt anmeldelse om Competitionkettlebell

Competitionkettlebell

Fremragende kettlebells og god service

Jeg har trænet med mange forskellige kettlebells, men ikke nogen så gode, som dem fra Competitionkettlebell.dk. Alle KB har samme vægt, samme gode vægtfordeling og et tykt håndtag for optimalt greb. Jeg købte en 20 kg i denne omgang, og fik super god service og hurtig levering. Jeg skal helt klart have købt flere KB fra denne side.

Unik KB'er

Jeg har trænet crossfit i mange år efterhånden og prøvet min del kettlebells. Der er ingen tvivl om, at Competitionskettlebells er de bedste jeg har prøvet.

Forskellen på competitionkettlebells og andre er, at ligegyldig hvilken vægt de har, er størrelsen den samme. Det gør dem absolut til et unikt træningsredskab i og med, at såfremt man skifter vægt på sin KB, at man ikke behøver at forholde sig til størrelsen, det er fedt :)

- Prøv dem, de er absolut pengene værd!

Fuldt ud tilfreds...

Jeg har investeret i en 20 kg Kettlebell for nylig, den er blevet brugt flittigt - med et dejligt træt slutresultat...

Min Kettlebell ligger godt i hænderne, og har et fantastisk tyngdepunkt.

Klart pengene værd.

Stort ros til fokene bag Competitionkettlebell, der vil helt sikkert blive handlet mere ind hos jer...

Competitionkettlebell

Meget tilfreds og meget træt i kroppen.

Jeg har fornylig købt min keddel, hos Competitionkettlebell.dk som jeg blev anbefalet af andre tilfredse kunder.

Jeg er yderst tilfreds med både kuglens kvalitet og den generelle service hos Competitionkettlebell.dk. Handlen foregik hurtig, troværdigt, smilende og uden nogen former for gnidninger.

Sælgeren er fuldt ud professionel og har en god viden, og erfaring med forskellig træningsformer.

Jeg har købt en del træningsudstyr over nettet og kan nu, som så mange andre, kun anbefale ovennævnte virksomhed.

Super

Har lige anskaffet mig en konkurrence kettlebell gennem competitionkettlebell.dk, og er yderst tilfreds. Jeg har trænet med KB i flere år, og den model som forhandles her er klart den bedste konkurrence kettlebell jeg er stødt på i Danmark.

Kugler af stål!!!

Prøvede kettlebells igennem Team Danmark for ca. 10 år siden. Det er et kanon træningsredskab, men jeg var frustreret over at håndtaget rev så meget i håndfladerne. Kæresten brød sig ikke om det!!!

Competitionkettlebells har optimalt håndtag. Der er plads til begge hænder og håndtaget er glat og behageligt.

De har alle samme størrelse hvilket er optimalt.

Prisen er billig og servicen er i top.

Klar klar anbefaling af Competitionkettlebells.dk :)

Veltilfreds bruger

Jeg har valgt at handle her pga. servicen og produkternes kvalitet er super.

Jeg kan varmt anbefale at handle her.

På sitet er der mange fremragende ting, f.eks. tips og triks, og stor faglig viden om prudukterne og deres anvendelse.
Folkene bag dette firma har lavet et super setup.
Selv om tingene er under stadig udvikling, bliver man på ingen måde snydt, man snyder kun sig selv ved ikke at handle her.

Tilfreds kunde.

Jeg er for nylig begyndt at træne med kettlebells.
Da jeg valgte at anskaffe mig nogen selv, valgte jeg at købe dem hos www.competitionkettlebell.dk.
Jeg anskaffede mig 2x20, 2x24 og en 36 kg
Jeg kan kun sige jeg er tilfreds med mit valg. Rådgivning, levering, pris og især produkternes kvalitet har virkelig levet op til mine forventninger.
Kettlebells herfra er af en rigtig god kvalitet. De har en flot glat lakering, der ikke skrammer din underarm. Håndtaget er bredt og tykt. Det sikrer et godt greb, samt at der er plads til at man kan gribe med begge hænder samtidig.
Kan varmt anbefale www.competitionkettlebell.dk til alle der ønsker at dyrke denne fede træningsform, hvad enten man er nybegynder som jeg, eller øvet kettlebell bruger.

køb af comp. kb

jeg har købt en 16 kg og 20 kg comp kb. Det har været en rigtig en fed oplevelse. det lidt tykkere håndtag ligger godt i hånden, som i mit tilfælde gør at jeg ikke kramper i min hånd under et længere træningspas.
Hvad enten man er nybegynder eller øvet kb bruger så er det helt med min varmeste anbefaling at købe sit grej her. mine næste comp kb blir købt her!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk