We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Computermester

Computermester

Super kundeservice og hurtig levering

Købte for år tilbage et flexibelt vand/støvtæt tastatur for sjov gennem computermester. Det var ret billigt, men jeg blev overrasket over den gode kvalitet som har resulteret i, at jeg ret så ofte bruger tastaturet. Kan varmt anbefales

Serviceniveau helt i top

Jeg har købt en digital billederamme gennem computermester, varen ankom planmæssigt og handlen forløb helt som den skulle. Desværre opstod der en fejl på produktet, hvorefter jeg sendte det til garantibehandling, få dage efter modtog jeg en ny ramme, hvilket er meget hurtig behandling efter min erfaring med netbutikker.
Alt var fint og jeg tog rammen i brug igen, desværre opstod den samme fejl igen på den nye ramme, og jeg kontaktede igen Computermester for at få en ny garantibehandling. Computermester meldte tilbage til mig at de desværre havde oplevet dette problem på en stor del af denne type billederamme, og derfor havde taget den ud af sortimentet. Jeg blev tilbudt at få pengene tilbage for mit køb, eller at beholde varen med fejlen på og få halvdelen af beløbet tilbage. Det skal siges at fejlen ikke var af en sådan karakter at rammen ikke virkede overhovedet, det var en fejl i visningen af billedet på displayet.

Jeg kan kun give Computermester 5 ud 5 mulige stjerner for det fremragende serviceniveau og hurtige respons på alt fra bestilling til garantibehandling.

Kontakt

Da jeg havde bestilt et tastatur, havde de det ikke på lager.
derfor valgte de at ringe til mig og ligge en besked, som ledte mig til en modtaget Email.

Da jeg havde kigget min email sagde den, at de ikke havde den på lager, men kom med 2 nye tilbud.
og jeg valgte så den ene, og 2 dage efter modtog jeg den.
var dog lidt bekymret da der ingen svar kom, men mit tastatur kom.

De kan kun anbefales.

Super service!

Jeg bestilte for nyligt et tastatur, hvor jeg i den sammenhæng fik min oplevelse med ComputerMester.dk - og uden tvivl en helt fin en!
Service niveauet er i top, og fik leveret mit ordre hurtigt. Kan stærk anbefales.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk