[REPLY]
Jeg afleverede min stationære PC i deres nye butik på Rolighedsvej 9, og bad flere gange eksplicit om, at der ikke blev foretaget nogle reparationer, kun en fejlsøgning, da delene i computeren stadig har garanti. Jeg fik computeren tilbage i fungerende stand, hvilket var mere end jeg havde regnet med (var bange for, at strømforsyningen var gået). Da jeg skulle betale, sagde de, at problemet bare var et kabel der sad forkert eller noget i den stil, men ville stadig have 350 kr for at ordne det, oven i de 100 kr for en fejlsøgning. Jeg sagde at jeg meget eksplicit havde bedt om ikke at få foretaget reparationer, og fik i sidste ende min computer tilbage for 100 kr.
Stedet var det billigste jeg kunne finde, og jeg klager derfor ikke. Havde der derimod ikke været forståelse for, at jeg ikke havde bedt om reparation, havde min bedømmelse været meget skidt. Der var også kommet et par skrammer på kabinettet. Jeg må dog sige, at jeg er tilfreds med servicen og prisen, men anbefaler at man laver en aftale inden man afleverer sin computer.
Jeg var i deres butik for en uge siden. Min harddisk brød sammen og jeg havde brug for datagendannelse hurtigst muligt. Deres service var hurtig og billig. Jeg anbefaler det til alle, der har brug for det.