[REPLY]
Det gik så hurtigt med at få varerne, så denne side kan varmt anbefales. Og så er priserne gode på deres varer.
Jeg købte et par sko om tirsdagen fik dem onsdag..
Meget godt hurtig levering og hurtig til at sende pakken..
Synes godt at de kunne have skrevet T&T med som stod på pakken.
Og så havde de også sat et klister mærke på kassen hvor der stod CrazySport.dk og inden under var der et Intersport logo hvor der stod skoen kostede 500 jeg gav 484 så det er meget godt.
Alt i alt siger 5 Stjerner mega god service og hurtig levering og mega gode priser!
Fik ny vare med det samme da den første pakke forsvandt i posten. Det er service
ringede til dem for at få lidt guide'ns m.h.t. valg af hjemmetrainer, valget faldt ud til fordel for Kettler Giro GT 2012, trænet på den en uge,kan varmt anbefales til de dage vejret ikke er til landevejene.
Hurtig levering, ingen fejl. Vil klart handle der igen.
Hurtig levering og god bytteservice, da det par sko vi havde købt var for små. Ikke noget problem - det klarede CrazySport uden problemer.
Det er umiddelbart en stor fornøjelse at handle på denne side, hurtig, præcis og fantastisk levering. Det er en af den hjemmesider som jeg har stiftet bekendtskab med i nyere tid, hvor alt bare er gået som man havde turde håbe på:-)
Super god service med hurtig levering - gode tilbud ift. fysiske forretninger!
.... skoene er bestemt ikke den samme farve som på billedet. Billedet viser en lilla sko med sort bund men jeg har fået en lyserød sko med delvis lyserød og sort bund
Hej Nina!
Vi skal beklage mange gange hvis vi har sendt den forkerte farve. Du er selvfølgelig velkommen til at returenere modelllen, og vi dækker dine udgifter heraf. Tag evt. henvendelse til vores kundeservice.
Jeg kan tilføje og sige den sko du har modtaget er identisk med den købte. Den eneste forskel er farven.
God dag til dig.
Mvh.
Søren
Jeg fik god og kompetent rådgivning i forbindelse med købet af en crosstrainer fra Kettler. Levering skete på den aftalte dag - alt i alt en super tilfredsstillende oplevelse. Jeg vil ikke tøve med at anbefale Crazysport til andre.
Jeg bestilte et par sko med rigtig god rabat og fik leveret hurtigt.
Jeg havde desværre en reklamation (enkeltstående tilfælde ifølge CrazySport). Den blev behandlet hurtigt og blev godkendt med pengene retur. Jeg er positivt overrasket over, hvor imødekommende og venligt, min henvendelse blev modtaget, og at reklamationen gik rent igennem uden tovtrækkeri frem og tilbage.
Jeg handler gerne igen i forretningen.
4 stjerner pga. reklamationen.
Jeg er dybt imponeret over leveringstiden - jeg bestilte søndag aften og tirsdag morgen havde jeg det på mit arbejde
TAK
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Har anbefalet jer til mine kolleger
God service, hurtig levering og stort sortiment udløser tilfredsthed!
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering.
Jeg bestilte dene ene dag og modtog den næste.
Vil klart anbefale CrazySport til ALLE.
Hvis hver ekspedition behandles lige så kompetent og kvikt som min er jeg dybt imponeret. Bestilte en gave... en uge før tid i håb om at nå det ... ingen nervøsitet der !!
fint tilfreds med levering af ordre
Bestilte ved middagstid. Pakken var allerede til afhentning næste dag!
Crazysport var gode til at informere løbende omkring leveringen. Derudover fik jeg mine sko efter få dage.
Alt var godt. Hurtig levering og skoene var som de skulle være + der var god rabat ved at handle hos crazysport.
Bestilte varene og de kom dagen efter. Uden problemer, intet at sætte en finger på.
Bestilte crosstrainer meget sent søndag aften og blev meget overrasket da den allerede blev leveret tirsdag. Der var mange skruer, så vejledningen var en rigtig god hjælp..... men hvis man ikke har lidt teknisk snilde, vil det være godt at alliere sig med en som har. Er superglad for min nye crosstrainer!! og kan varmt anbefale den.
Varen ok, hurtig levering, prisen er der heller ikke noget i vejen med. Jeg er meget tilfreds med handlen.
Imødekommenhed i forbindelse med varer, der skulle byttes.
Ingen problem og hurtig levering. Kan godt anbefales...
Let at overskue hjemmeside, let at handle. I det hele taget en positiv oplevelse.
Bestilte lørdag aften havde varen allerede tirsdag. Ligeledes var de billigste på nettet. Kun ++++++++++ her fra:-)
Bestilte en crosstrainer og dagen efter var den fremme.
Problemfrit køb med superhurtig levering! Kan kun anbefale butikken.
Kan virkelig anbefale andre at handle her :-)
Jeg bestilte en indoor bike, til en fin pris, og fik den leveret blot 2 dage senere. Dette var så vidt fint nok. Eneste problem var blot at jeg udførligt havde bedt om at få af vide hvornår min pakke kunne forventes leveret, så jeg kunne være hjemme og modtage den. Det fik jeg af vide 5 minutter før da fragtmanden ringede, og jeg var 50 km hjemmefra på job. Hvad er meningen med at man kan skrive bemærkninger til ordren når de åbenbart ikke læser det? :-)
jeg synes, det er dejligt at modtage min pakke allerede dagen efter, at jeg havde bestilt det.
lige inden havde jeg en dårlig oplevelse med handel via nettet, så det er dejligt at I kunne give mig lysten tilbage, idet det jo bliver mere og mere in at handel over nettet.
Jeg ville have en Crosstræner, fandt den på CrazySport.dk, til den bedste pris og med gratis forsendelse. Bestilte den om aften, dagene efter blev jeg ringet op af en medarbejder fra CrazySport der lige ville fortælle mig at den vil blive leveret den næste dag. Super Service :o)