[REPLY]
Det er den mest elendige poker site jeg har mødt til dato. Jeg spillede hos den for et par år siden og jeg har nu kæmpet i over en måned med af få min konto genåbnet da der står nogle penge på kontoen. Jeg bliver trukket rundt i manegen og bliver stillet de samme spørgsmål igen og igen og svartiderne fra support er mindst 72 timer.
Godt jeg stadigvæk har min pokerstars konto for de er da i det mindste meget kvikke i deres support.
Kæft en gang humbug/lort? Satte penge ind på den og straks blev min konto lukket. Man kan ikke ringe til dem, har skrevet 4 emails uden svar! Aldrig om jeg har oplevet noget så dårligt i mit liv..
Jeg er blevet rykket over fra bwin til partypoker/partybets pga. de nye spilleregler. MIn oplevelse af partypoker/partybet er meget dårlig. Der er utrolig lange svartider, hvilket er en ting (ved der er lidt belastning nu hvor de har overtaget en masse kunder), de kender ikke deres site nok og svare forkert på spørgsmålene og desuden giver de ikke den bonus som de lover!!! er bestemt ikke tilfreds med partypoker/partybets.
Siden er ok mht freeroll, Men random play er ikke eksisterende. Skill hjælper dig ikke meget her. På trods af at det er en UK side, virker den ikke troværdig. Pas på kronerne.