[REPLY]
Bestiller varer fra decorateshop.dk 10/5 og varerne leveres først 21/5. Først 18/5 modtager jeg en mail (personlig mail - ikke autogenereret) om, at varerne er afsendt fra decorateshop.dk. Når de angiver i deres handelsbetingelser, at de bestræber sig på at afsende varerne indenfor 1-3 dage synes jeg, at 11 dage fra bestilling til modtagelse er i overkanten.
Jeg blev ringet op fordi i havde fået en anden pufstol til drenge end den jeg havde bestilt, hvis jeg altså var interesseret i det. Det var jeg selvfølgelig og en var rigtig flot. Alligevel kom forsendelsen 1½ dag efter den var betilt. Flot
Intet at klage over! Lækker hjemmeside, fornuftige priser, og hurtig levering. Sådan skal det være!
Det var nemt, enkelt og hurtigt at handle via webshoppen. Dog synes jeg, at der manglede lidt informationer i ordrebekræftelsen, fx om hvornår pakken ville blive afsendt.
Elsker jeres webshop, såvel som jeres butikker. Altid skøn service:0)
Fik et dejligt stykke sæbe med i købet, tak for det:0)
Super hurtig levering. Kan varmt anbefale Dekorateshop..!!!
De varer jeg bestilte kom med nogen forsinkelse - Jeg rykkede både pr. mail og telefonisk uden respons - Først da jeg skrev, at jeg ville annullere min ordre, kom der skred i tingene. Jeg blev ringet op og fik en undskyldning og varen blev afsendt som lovet dagen efter. Varen kom frem i god stand, det var blot lidt irriterende, at jeg skulle rykke.
Jeg købte et par øreringe og en ring til min søster i fødselsdagsgave og kunne vælge selv at afhente i en af deres butikker, så jeg sparede porto. Jeg blev efterfølgende ringet op og fik bekræftet mit køb og afhentning i butik, hvilket jeg synes er god service.
Jeg er fuldt ud tilfreds og handler helt sikkert på deres webshop eller butik igen.
Jeg besøgte én af de fysiske butikker, da jeg skulle have en bestemt vare. Desværre var der kun 1 ekspedient i butikken, som ekspederede/hentede varer fra lager/pakkede gaver ind. Så jeg opgav efter lang tids ventetid, og bestilte i stedet varen på webshoppen. Her betalte jeg et lille gebyr for betaling med dankort, og fik kort tid efter besked om, at varen kunne afhentes. I den fysiske butik var der nu 2 ekspedienter på arbejdet (som igen skulle hente/lede efter varer på lager, tage telefoner osv.), og en fuld butik af ventende kunder. Så måtte igen gå forgæves. Generelt god og venlig betjening - men desværre bare alt alt for få medarbejdere i butikken.
Jeg har hele vejen igennem fået en rigtig god service! De har været hurtige og venlige til at hjælpe med den ordre jeg bestilte.
Jeg kan varmt anbefale Decorateshop.dk! Super lækre produkter og fantastisk service.
Min bestilling blev modtaget så hurtigt det kan lade sig gøre med Post Dk. Tingene var pakket ind efter alle kunstens regler.
Der var små 'gaver' i form af flotte kort og lækker sæbe .
Alt i alt en rigtig god handel, et sted jeg varmt kan anbefale.
fin og hurtig service. Blev ringet op om butikken måtte levere selv af ansat efter lukketid så indkøb ikke blev beskadiget under transport.
Fin service og skønt at slippe for fragt, ved selv af afhente i butikken :0)
Super opmærksom kundebetjening,som sparer mig for at skulle bestille igen . tak
For det første, jeg hedder ikke Louise som I tiltaler mig med.
Jeg besttilte et møbel som skulle bruges som julegave. Det kom meget hurtigt, og jeg pakkede det ikke op før juleaften, dog så jeg følgesedlen om formiddagen og een af jeres ansatte havde skrevet at hun beklagede den beskadigede emballage, men der var ikke noget i vejen med møblet.
Stor var skuffelsen så da den blev pakket op juleaften. Det var ridset og skrammet og sorte ridser på et hvidt møbel... Øv øv og skuffelsen hos min datter var stor.
Det blev byttet i een af jeres forretninger efterfølgende, og det var fin service der, men smadderærgerligt og den der havde sendt det havde ikke undersøgt det ordentligt.
Det er ikke i orden
Havde købt 4 dækkeservietter, som jeg i løbet af ganske kort tid fik leveret til den butik, der var nærmest mig og slap derved for ekstra gebyrer. Da jeg åbner posen er der minsandten en lille ekstra ting med - mmmm, sæbe med duft af citrongræs, luksus!
Jeg købte en ring på decorate's webshop. Her var service rigtig god og jeg blev lovet at den rigtige ring ville blive fragtet til den for mig nærmeste Decorate butik til om dagen efter. Da jeg 2 dage efter kom ned i butikken var den ikke ankommet og jeg fik at vide at jeg kunne tage ned i Tidens møbler og hente den, idet ejeren af begge butikker ikke lige havde fået bragt den ud. Her var der kun sjove bemærkninger til overs for mine gener med ekstra tid og parkeringsproblemer.
Den meget gode service ved selve købet blev desværre overskygget af denne uheldige levering.
Fine tilbagemeldinger vedr. ordrestatus, hurtig forsendelse og generelt god service.
Dog lidt uoverskuelig hjemmeside ifht valg mellem forskellige produktvarianter.
Handel og bestilling gik uden problemer!
Jeg hedder ikke Jørgen, som der fremgår i mailen, men tilgengæld var mine vare 7 uger om at nå frem da de var i restorder..
Der er ikke kommet nogen form for kompensation, men et enkelt undskyld over telefonen.
Hvis man ikke at vare hjemme, ville det være kanon at skrive det, inden folk bestiller og betaler..
Hilsen
Danny Bjørn..
Hej Danny
Jeg beklager mange gange at du er blevet kaldt Jørgen i brevet. Der er sket en fejl med de emails vi netop har sendt ud, hvor den automatisk har sendt de forkerte mails til de forkerte kunder. Det beklager jeg meget..
Angående din anmeldelse så er vi netop igang med at forbedre webshoppen så det er altid godt med kritik, men jeg beklager at din oplevelse med decorateshop ikke var som forventet.
Vil hellere end gerne give feedback, men når jeg får en mail med Hej Camilla og jeg altså hedder Maria. Så gider jeg ikke bruge min tid på at give jer feedback!
Hej Maria
Jeg beklager mange gange at du er blevet kaldt Camilla i brevet. Der er sket en fejl med de emails vi netop har sendt ud, hvor den automatisk har sendt de forkerte mails til de forkerte kunder. Det beklager jeg meget..
Bestilte en Basic Pendel - Hvid Størrelse: D50 cm., H21 cm. DKK 2.395,- den 31.01.2012.
Samme dato modtager jeg denne ”fine” mail :
”----- Original Message -----
Sent: Tuesday, January 31, 2012 12:03 PM
Subject: SV: Ordrebekræftelse #1092 / 1190
Hej
Mange tak for din ordre hos decorateshop. Vi er glade for at du har valgt at handle hos netop os. Jeg har bestilt din lampe hos CPH Lighting, men jeg afventer lige leveringstidspunkt fra deres side.
Jeg vender til bage til dig så snart jeg ved hvornår du kan forvente lampen.
Såfremt du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive på denne mail eller ringe på 41908920 – det kan godt være lidt svært at komme igennem på telefonen men på mail svarer jeg hurtigt ;-)
Ha en skøn vinterdag
Sent: Tuesday, January 31, 2012 12:16 PM
Subject: Anne Grand . Vedr.:: leveringstidspunkt
Ordrebekræftelse #1092 / 1190
Hej Anne Grand.
Lyder som en rigtig fin service. Også kr. 200,- billigere end hos LuksusLamper.dk, for samme køkkenpendel.
Regner med at modtage den engang i næste uge, omkring onsdag den 08.02.2012".
Decorate Shop "svarer" :
Meddelelsen
Til: Decorate Shop
Emne: Anne Grand . Vedr.:: leveringstidspunkt
Sendt: 31-01-2012 12:16
blev slettet den 01-02-2012 08:18”.
Skriver tilbage til Decorate Shop : ”Hvorfor er mit svar tilsyneladende er slettet ? Forhåentlig en misforståelse....”.
Modtager en læst kvittering, uden et efterfølgende svar.
From: C. Madsen
To: Anne Grand
Sent: Wednesday, February 01, 2012 12:35 PM
Subject: Re: Ikke læst: Anne Grand . Vedr.:: leveringstidspunkt . Fakturanr. 1092
Hej Anne Grand.
Tak fordi min mail er læst. Selve besvarelsen kom imidlertid aldring, og kunne måske også godt have lidt tillid til en ensom anmeldelse på TrustPilot :
Ordren annulleres hermed.
Bekræftelse udbedes".
Den 02.02.2012 har jeg ingen bekræftelse fået på annullering af ordren.
To: 'C. Madsen'
Sent: Monday, February 06, 2012 9:49 AM
Subject: SV: Fakturanr. 1092
Hej igen
Jeg beklager at vi ikke har svaret på din anden mail, men vi har meget travlt på webshoppen. Jeg bekræfter hermed dags dato at vi annullerer din ordre.
Håber vi kan hjælpe dig en anden gang. Vi forsøger hele tiden at yde vores bedste, og det har absolut ikke været ond vilje at vi ikke har svaret på din mail.
Før jul bestilte jeg blandt andet 3 tallerkerner. Jeg modtager en mail, hvori jeg bliver bedt om at ringe til en bestemt medarbejder. Efter at have ringet forgæves flere gange til denne medarbejder, får jeg omsider fat i en anden medarbejder, som intet ved om min bestilling. Jeg får at vide, at jeg vil blive ringet op af den medarbejder, der skal sende min bestilling. INTET SKER. Efter yderligere forvikling lykkes det mig at ringe den relevante medarbejder op. Jeg får at vide, at de kun har to tallerkener og jeg får så dem tilsendt.
Den ene er imidlertid skåret, og jeg mailer hvordan jeg skal forholde mig hertil. Jeg regner med at kunne skanne et billede af tallerkenen til 49 kr. ind, men nej, jeg får at vide, at jeg skal sende tallerkenen retur, hvilket jeg gør. Efter yderligere nogle dage får jeg så at vide af en anden medarbejder, at jeg skal sende et billede af tallerkenen, men kan så oplyse, at dette er uladesiggørligt, da jeg den 2. januar 2012 har sendt den skårede tallerken retur. Jeg forventer nu at få penge for tallerken samt forsendelse retur. INTET SKER. Jeg rykker den 10. januar to gange for ¨mine penge. INTET SKER. Jeg rykker den 12. januar igen - INTET SKER.
Det er nu den 16. januar 2012 og jeg har stadig intet hørt fra Decorashop.dk
Jeg må konkludere, at det er en forretning, hvor service er helt i bund. Gad vide, om jeg får mine penge retur????