[REPLY]
Dejliglama hjalp mig med en wordpress-løsning, leverede en perfekt løsning til tiden og under budget. Jeg tøver ikke med at anbefale andre at arbejde sammen med DejligLama.
Vi har brugt Dejlig Lama til at gennemføre en ekspertvurdering af vores hjemmeside, samt en brugerundersøgelse og er fuldt ud tilfredse med resultatet.
Hele forløbet har været meget professionelt.
Dejlig Lama har været utroligt servicemindet og sikret at alle har været orienteret gennem hele forløbet.
Resultatet af undersøgelserne har været to meget konstruktive rapporter som har gjort det nemt at gå videre med resultaterne.
Kan kun anbefale Dejlig Lama til alle der skal have lavet IT-løsninger, hjemmesider m.v.
Jeg kan kun anbefale at man kontakter Dejlig Lama, hvis man står og skal have lavet en hjemmeside.
Vi i FirmaPlus har stor glæde af vores samarbejde med dejliglama.dk og vi får en rigtig god og pligtopfyldende service...Vi har en problemløs hjemmeside og kan selv vedligeholde siden med god hjælp til nye projekter.
Partner og konsulent Hans Ussing
DejligLama hjalp mig med at sætte en WordPress løsning op. De var hurtige til at handle på tingene og opmærksomme på mine behov. Et samarbejde med Lamaerne kan klart anbefales!
Dejliglama.dk møder sine kunder med et smil og er altid klar til at hjælpe med de tekniske udfordringer, man står over for. Man betaler ikke overpris, som så mange andre steder, men man får et rigtig flot resultat alligevel, som blandt andet er et resultat af lamaens kreativitet og kundskaber. Jeg kan varmt anbefale den dejlige lama til alle, der skal have lavet en hjemmeside!
Det er ikke altid man finder en virksomhed hvor folkene bag lever fuldt op til virksomhedens navn. Men her er det tilfældet.
Stor anbefaling til de dejlige lamaer
Hvis man har brug for at få lavet en hjemmeside vil jeg til hver en tid anbefale, at man benytter dejliglama.dk.
Det er et super professionelt firma med fingeren på pulsen.