We are hiring!

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Produkterne virker

Bestilte for noget tid siden i stor pakke (februar), og må sige jeg er tilfreds med resultaterne.

Udvalgt anmeldelse om Dentafactory

Super

Har Handlet ved Dentafactory. I starten ventede jeg også lidt på mit produkt, men fik svar om, at varen var forsinket fra leverandøren. Jeg synes jeg blev godt informeret og fik også en gratis gelé som undskylding. Jeg er desuden glad for produktet jeg modtog :-) Tak for det.
Med hjertelig hilsen, Camilla.

Er meget skeptisk!!

Jeg købte gennem Dentafactory noget tandblegningsmiddel, hvorefter jeg ikke modtog noget som helst. Da jeg kunne se, pengene var trukket, men jeg intet havde modtaget, tjekkede jeg forskellige tandblegningsmidler på nettet.
Hvad, jeg fandt frem til, var, at det billede, de bruger i deres "fine anmeldelse" fra en eller anden Bente (eller lignende), som har fået lov til at prøve det gratis, er præcis det samme billede, som en masse andre slags af disse tandblegningsmidler bruger for at vise forskellen.

Det har derfor gjort mig meget mistroisk - jeg tror simpelthen ikke på, dette er et "ægte" produkt.

Jeg modtog dog varen efter nogle uger, og der var en forklaring vedlagt sammen med en ekstra gele.
Så jeg valgte at sende det retur og fik da også pengene tilbage.

Men jeg vil simpelthen anbefale andre at finde et andet produkt eller spare op til en tandlægetur, da dette produkt ser meget tvivlsomt ud baseret på billederne - "Bentes" tænder ligner heller ikke dem på billederne, da man kan se, at hendes tænder har en anden stilling. Hendes to tænder ved siden af fortænderne stikker lidt ud, hvorimod dem, der stikker ud på billederne, er en tak længere ude.

god kundebehandling

Jeg havde også en dårlig start med i ngen leverede varer og beløbet trukket på kontoen. Ved henvendelse pr mail til dentafactory.dk fik jeg en meget pæn mail med en forklaring og en undskyldning , og har senere modtaget varen som lever fuldstændig op til forventningen .
Hilsen S. Balterzen

Dentafactory

ang. manglende levering af køb på internettet

.Jeg har også bestilt tandblegningssæt hos Dentafactory, pengene for det er trukket fra min konto for længe siden, men intet er sket. Jeg kommer til at tænke på IT factory, er dette også fup???? I så fald burdle man politianmelde dem, det er totalt mærkeligt, at en telefonsvarer siger, at "telefonen er i uorden" det lyder som løgn, og allerede der bliver man mistænkelig.
Når der bliver reklameret på Google, stoler man på at det er et seriøst firma.
At andre skriver, at produktet ikke virker, er en helt anden sag, som jeg ikke har mulighed for at teste.... Surt at blive narret...

Dentafactory

Manglende vare og manglende tilbagemelding på mails mm.

Jeg bestilte for noget tid siden et tandblegningssæt hos Dentafactory, da der var halv pris på produktet.
Jeg fik bekræftelse via mail, om at de havde modtaget min ordre.

Jeg fik kort tid efter en mail, om at de havde problemer med deres lagerstyring mm. men at de ville sende min vare onsdag eller torsdag i samme uge.

Da jeg stadig ikke modtog varen, kontaktede jeg dem via deres kontaktformular, som lægger på siden.

Jeg bad om at få information om hvornår jeg kunne regne med at modtage min vare. Hørte intet tilbage.

Jeg skrev så til deres mailadresse med samme spørgsmål og har heller intet hørt der.

Jeg har nu skrevet til dem for 3. gang, hvor jeg gør dem opmærksom på at det er sidste gang jeg henvender mig, inden jeg går videre med sagen. Men jeg forventer ikke at høre noget tilbage fra dem, så så må jeg jo tage sagen i egen hånd.

Jeg betalte med kort på deres hjemmeside og sidder nu i den situation at de tilbageholder et større beløb på min konto, for den vare jeg aldrig har modtaget.

Virkelig dårlig service og hvis jeg var dem, ville jeg have en meget dårlig smag i munden, over at reklamere på så hot et sted som facebook. Måske der er en grund til at de føler sig nødsaget til det!!!

Dentafactory

Jeg bestilte en vare hos Dentafactory via deres hjemmeside og modtog en bekræftelse på mit køb. Ifølge deres hjemmeside har man varen indenfor 1-3 arbejdsdage - da den tid var gået uden jeg havde modtaget varen, skrev jeg en mail t

Jeg må side at det er utrolig dårlig service de har udvist. Jeg ringede igen og igen i deres telefontid, som er 3 timer i hverdagene, uden på noget tidspunkt at komme igennem til en medarbejder (iøvrigt ligegyldigt hviket af deres mange produkter det drejer sig om - så får man den samme besked om ingen ledige medarbejdere!)
Man får blot en tlf. svarer, der siger "ingen ledige medarbejdere, læg dit nummer og vi ringer tilbage" - men det gør de naturligvis ikke. Jeg synes det er dybt problematisk, at man som kunde ikke kan komme i kontakt med dem. Er varen i restordre, kan man i det mindste forvente en besked herom. Efter næsten 2 uger kommer jeg endelig igennem, som ved et lykketræf og får at vide at varen rent faktisk er i restordre. Jeg mener at de hurtigst muligt bør gøre kunden opmærksom på dette - og får kundemedarbejderen til at sende mig et tilsvarende produkt med det samme. Han lover mig at gøre fejlen god igen ved at sende mig en ekstra "ting" med - men da pakken kommer er der bare intet med!
Tandblegningsproduktet virker overhovedet ikke - har brugt det til punkt og prikke efter brugsvejledningen - uden nogen som helst synlig forskel. Desuden er der SLET ikke nok til en behandling på op til to uger, som der står i vejledningen.
Jeg er vildt skuffet og kan slet ikke anbefale denne website og deres produkt! Total dårlig stil - køb intet her!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk