We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Detled anmeldelser

Detled Logo
Kunderne om Detled : »super hurtig levering« »Kvalitet og besparelse.« »Lidt uretfærdigt« 7
Godt
8.2 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Udvalgt anmeldelse om Detled

Kvalitetsoplevelse

Dejlig netbutik hvor varen oftest er ledsaget af en god uddybende varetekst, således udvælgelsen af den helt optimale vare er rigtig nem.
Forsendelsestid, checkout-procedure, indpakning, status emails mm. i topklasse.

Lidt uretfærdigt

Havde en problemfri leverance. Den femte stjerne reserverer jeg til firmaer, hvor returnering af varer går problemfrit. Da jeg ikke har haft grund til at returnere den købte vare, giver jeg ikke den femte stjerne. Det er måske ikke helt fair.

super hurtig levering

og fine varer til fornuftig pris

Fint

Jeg bestilte et par ting søndag aften og havde dem onsdag. Det gik fint. Bl.a. bestilte jeg en lysdæmper til indbygning, og den fungerer helt som forventet - det er den eneste, jeg har fundet, som kan dæmpe dæmpbare LED pærer!

Næste gang jeg skal bruge LED pærer mm., vil jeg afgjort kigge efter her.

Bo Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

Detled

Den hurtigste levering, jeg har prøvet indtil nu.

Bestilte led pærer i torsdags kl. 16, og modtog varerne fredag inden middag.
Pærene levede også op til mine forventninger.

Som man kan håbe på.

Købte udendørs LED-Julebelysning med udvidelsessæt i den dyrere ende. Kunne godt ha' brugt en videoillustration af varen, så man kunne ha' set effekterne. I så fald havde jeg nok valgt anderledes m.h.t. udvidelsessættet. Men det virker, det kom hurtigt, og ekspeditionen gled som smurt.

Kvalitet og besparelse.

købt 3 stk LED G9 pærer, har efterfølgende købt andre LED produkter. Kvaliteten har altid været i top og kan mærke en stor besparelse på el-forbruget.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk