[REPLY]
Jeg er som udgangspunkt helt tilfreds. Dialife vil få den sidste stjerne med, hvis de sætter prisen på Froot Loops og Vanilla Cola helt vildt ned ;o) God service og hurtig levering
Rigtig god kundeservice hos dem. De ringede da en vare ikke var hjemme for at høre om en ande kunne bruges i stedet. Dog synes jeg leveringstiden var lidt lang, så derfor får de kun 4 stjerner.
Har bestilt 2 gange og begge gange er pakkerne kommet med det samme! Men det er mange penge for ting man bruger i hverdagen!
Pakken kom til tiden, og alt er gaet perfekt! Kan varmt anbefales!
Det svære ved internet handel er efter min opfattelse leveringstid, kundeservice og varens kvalitet (herunder indpakning)..... og det er bare i orden her!!!
Der var ikke nogen problemer med købet. Alt gik nemt og fin levering. Deres hjemmeside kunne dog godt lige trænge til en update.
Første gang jeg købte hos dialife, kom de bestile varer og alt var fint. Men anden gank jeg modtog min vare, var der gået hul på eb flase med dressing og meget var selvfølgelig klistret ind. Jeg kontaktede dem via mail og fik beskeden at jeg skulle kontakte det sted jeg havde hentet pakken ved gls. Så blev på den måde kastebold mellem de to steder. synes at det må være deres ansvar at kontakte afleveringsstedet, da de er leverandør
Havde ventet en uge på mine varer. Kontaktede dem derfor og fik så at vide at varene var sendt samme dag, som jeg ringede. Pga. en udsolgt vare, havde de ikke sendt mine varer dagen efter. Synes godt de kunne have informeret mig om dette.
Nå, men da jeg får varene, er en af varene erstattet med et andet, da det også var udsolgt. Dette ville jeg også gerne have haft en information om, men forsendelsen med gls forløb upåklageligt.
Har efterhånden mange gange bestilt ting til afhentning, og har aldrig oplevet problemer. Dog har der været nogle ting jeg ikke kunne få med det samme, fordi de ikke havde dem på lager. Og det tager altså tid at importere fra USA. så fik jeg noget andet i ventetiden helt gratis! Og så endda personlig levering til døren. Kan klart anbefale til andre.
Jeg bestilte nogle varer i om torsdagen og om fredagen var de sent om aftenen ankommet til post danmark, jeg havde så håbet at få varerne om lørdagen, men det er postdanmarks skyld, jeg fik dem så mandag og det er totalt hurtitg ekspedition. Varerne var ekstra godt pakket ind og jeg er vildt imponeret over den total hurtige levering, og den perfekte indpakning og den kanon gode service, jeg bestiller mange varer og det er vist første gang jeg har fået track and trace nummeret så hurtigt.
Jeg kan varmt anbefale dialife.
2 dages levering med afhentning i det det lokale supermarked (GLS), så man er fri for at skulle på posthuset dagen efter at det dyrerefirma post danmark kommer med pakken mens man er på arbejde!
Alle varer var omhyggeligt indpakket.
Bestilte onsdag aften og fredag morgen havde jeg min pakke - det er såd'n det skal være :-) Jeg handler helt sikkert hos dialife igen.
Får kun 4 stjerner pga. de høje fragtpriser. Køber man varer der vejer over 1 kg, er prisen 80 kr. Som er i orden. Men hvis man køber noget på 46,2 gram, så bliver prisen også 80 kr! (Sendes via Postdanmark)
Jeg købte en gang slik derfra og så var det meste af det for gammelt. Jeg kontaktede dem og så sendte de noget der var holdbart +noget gratis tyggegummi. :)
Har købt hos Dialife 5-6 gange, og har aldrig oplevet problemer.
Godt nok er det ikke verdens kønneste netbutik, men det at de altid lige smidder en lille ekstra ting med i pakkerne vejer op for det :-)
Jeg har bestilt amerikanske sodavand (Dr. Pepper) her og har hver gang oplevet hurtig levering. Derudover lægger de små overraskelser med, herunder små slikposer osv. Kan virkelig anbefale siden, hvis man er til amerikanske snacks/sodavand.
Mads Dørup fandt anmeldelsen nyttig