We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Din eCigaret anmeldelser

Din eCigaret Logo
Kunderne om Din eCigaret : »utrolig ringe« »Stor fremgang« »Mere information!« 16
Middel
6.6 af 10

16 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (16)

utrolig ringe

Kan efter lang tids venten og telefonsnak stadig ikke bruge cigaretten jeg købte da det halve udstyr stadig mangler efter flere ugers venten trods at jeg har haft kontakt både pr telefon og pr mail......for ringe

Udvalgt anmeldelse om Din eCigaret

Mere information!

Ingen information?
Jeg bestilte på en tirsdag, og fik af vide at leveringen ville være 2-3 dage. Efter to dage (torsdag) sender jeg dem en mail, da jeg kan se de ikke har trukket pengene fra min konto. Jeg modtager ingen pakker og jeg får ikke svar på min mail.
Tirsdagen efter sender jeg en ny mail og onsdag får jeg så endelig svar; pengene er trukket og pakken skulle være på vej.
Så længe produktet kommer er alt jo okay, men bestemt ikke den bedste service jeg har oplevet på nettet.
HVIS pakken kommer idag, som de forventer den gør, har leveringen taget 8 dage og ikke de lovede max 3 dage.
Nu håber jeg bare jeg bliver glad for produktet! :)

Hej Jeppe.

Tak for din henvendelse her på Trustpilot. Du har ret i, at vi lover maks 3 hverdage for levering af vores produkter. I dit tilfælde har det nærmere taget 6 hverdage og det er naturligvis beklageligt. Vi har set lidt nærmere på dit ordreforløb for at finde ud af hvorfor det har taget længere tid i dit tilfælde. Vi kan se, at det filtertilbehør som du bestilte kom i restordre umiddelbart efter din bestilling og vi måtte derfor vente et par dage, før de kom på lager igen for at kunne sende din ordrer samlet. Det lyder til at du fejlagtigt ikke har modtaget en meddelelse herom. Det er dybt beklageligt og vi vil med det samme undersøge om der er fejl i denne del af vores procedure.

Vi håber trods forsinkelsen, at du bliver rigtig glad for produktet. Hvis vi på anden måde kan hjælpe dig fremover må du endelig maile os eller ringe på vores telefonsupport: 77343394.

Mvh.

Esben Schaarup
Din eCigaret Kundeservice

Stor fremgang

Jeg er blevet kontaktet af firmaet efter et stykke tid hvor der var en del problemer med at få support.
Men er positiv overrasket over måden de efterfølgende har håndteret min sag på.
Så hvis det er fremgangs metoden fremover at rent faktisk tager hånd om deres kunder ligesom min sag, så er det ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Din eCigaret

vi takker mange gange for den fine service og gode varer. Vi handler helt sikkert her igen :-)

Middel

Havde desværre også problemer med den ene atomizer. Sendte en mail som ikke blev besvaret. Nå men prøvede igen og fik så et svar at jeg skulle sende den retur, så den kunne blive testet. Den sendte jeg retur den 1 FEB 2012 og kan se at den ligger til afhentning den 8 FEB 2012 på deres posthus, da den ikke kunne afleveres!! Så jeg venter stadig :-) Jeg har købt en ego T startpakke. Er ikke helt tilfreds, det er lidt træls at man skal trykke på knappen samtidig med at man suger. Synes heller ikke røgmængden er god nok.

17 FEB 2012

Må så lige ændre min bedømmelse til 4 stjerner. Gik kun et par dage så fik jeg byttet min atomizer og SÅ kom der røg. Samtidig fik jeg svar på mine mails, de havde vist haft problemer med deres server. Det kan jo ske. Har fundet ud af, at det er en god ide at have nogle atomizer i reserve, så de er bestilt ;-)

Kære Monika.

Vi beklager meget at du har haft besvær med at komme ordentligt i gang med produkterne. Grunden til at posten ikke blev leveret til os var, at vi har haft kontorerne under renovation og posten troede derfor ikke at der var nogen på adressen. Det beklager vi meget og det er heldigvis bragt i orden igen. Mht. e-mailen du ikke fik besvaret , så beklager vi dette - vi bad dig om at sende den igen da du rykkede for den, men vi har ikke modtaget noget endnu. Prøvede du at ringe på vores support telefoner alle hverdage mellem 12-15? Du skriver yderligere, at du ikke kan få røg nok ud af e-cigaretten. eGo-T som du har bestilt er blandt de førende på markedet og den skulle gerne give en meget kraftig røg. Har du tjekket om der er trykket ordentligt hul i silikoneproppen på filtret så væsken frit kan løbe?
Knappen på på batteriet er nødvendigt for at give det bedst mulige rygeresultat, men generer det dig meget kan du prøve billigere modeller uden knap (vi sælger dem ikke), men vi kan ikke anbefale dem.

Vi håber du vil ringe ind til os, eller gensende e-mailen som vi spurgte om, så vi kan få rettet op på det hele:-)

Mvh. Din eCigaret - Kunderservice

super super

super hurtig levering bestilte onsdag den 1/2 og fik den leveret med posten den 2/2, havde dog lidt problemer med den ene af de 2 atomizers men efter en mail blev jeg traks ringet op af en med arbejder der vil sende en ny , super service kan varmt anbefale både firma og Startpakke eGo-T (Tank System) - LCD Display super fin e-cigaret

venner hold dampen oppe ;)

Din eCigaret

Levering til tiden og fine priser

De varmeste anbefalinger herfra.

Alt ok

Meget hurtig levering, kan varmt anbefales

Alt for lang leveringstid

Afgav bestilling tirsdag formiddag og forventede så at have mine varer inden weekenden. Torsdag konstaterede jeg beløbet var fratrukket min konto, men stadig ingen varer. Søndag kontaktede jeg firmaet på mail for at høre, hvor varene blev af?

Denne besked tilbage mandag:

Vi beklager meget at der er sket en forsinkelse på afsendelsen af din ordre. Vi arbejder på højtryk for at få alle ordrer afsendt så hurtigt som muligt, men har desværre oplevet forsinkelser efter vores kontor blev ramt af det omtalte skybrud. I ordrens status kan vi se, at den står til at blive afsendt i morgen og du vil derfor kunne forvente at modtage den på onsdag.

Men det berettiger bestemt ikke til at hæve beløbet 6 dage før afsendelse af ordre.

Modtog heller ikke besked om at varen var afsendt, så det var en af mine dårlige oplevelser inden for nethandel.

E cigaret

Leveringen 100 % i orden, jeg havde varen dagen efter jeg havde bestilt og betalt. Produktet har jeg brugt i 14 dage og det smager fantastisk (jeg har bestilt e-juice med banansmag).. Jeg hygger mig med god samvittighed og i næste uge er det helt slut med cigaretterne -jeg er motiveret.

Din eCigaret

Service, kvalitet og ja en tilfreds kunde :-)

Bestilte min ønskede e cigaret, den var desværre udsolgt så den venlige mand sendte mig uden bregning en anden model som jeg kunne bruge end til den jeg havde bestilt kom på lager og vupti dagen efter modtog jeg den, den fungerede og igår modtog jeg så den jeg oprindelig havde bestilt og den gir virkelig røg og virker efter hensigten....

Kanon service og abselut stedet jeg køber mine filtre til min e cigaret :-)

Din eCigaret

125 kr og jeg var kørende!!

Jeg faldt over Din eCigaret og så at de havde en begynder ecigaret til 125kr inkl fri fragt.Tænkte det ville være en kanon mulighed for at prøve konceptet af inden jeg gik ud og købte en masse gear. Modellen jeg har købt har godt nok ledning, men det passer perfekt til mig der sidder meget foran computeren og så gir den fuld damp og jeg slipper for opbrugte batterier der skal lades. Kort og godt, fuldt tilfredshed og godt produkt til en venlig pris:) ***** herfra

alt godt

Fik min pakke i dag. Godt produkt og hurtig levering. Kan kun anbefales...

• Irene
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Super price and cool product

First, Im really suprised about the feedbacks coming. I bought the product for the best price on the market and i got a ecigaret which generates a lot of "smoke" and Im super happy about it. It has good batterilife and I can really see any weaknesses about this product. The service was incredible good, especially because they speak fluently english! Thanks for a nice product .. think people who give 1 star havent even tried it..

Din eCigaret

God service og godt produkt

Er super glad for min ecigaret. God smag og det hele. Fik varen dagen efter jeg havde betalt. Kan varmt anbefale siden

Kasper Eckholdt Smith fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk