We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

DinPcPartner anmeldelser

DinPcPartner Logo
Kunderne om DinPcPartner : »Imponerende service!« »Super« »uvurderlig god service.« 12
Godt
8.2 af 10

12 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (12)

Dårlig oplevelse

Jeg ringer den 26/4 til butikken I Ålborg og spørger om de kan reparere min Iphone 4 (glasset er itu). Svaret er: Ingen problem du kommer bare op med den.Jeg spørger om de har glasset på lager. Svar ja ingen problem. Jeg arbejder I Århus og må derfor tage fri, så jeg kan få min telefon tilbage igen, da den jo er ret uundværlig. Min kæreste kører herefter til Ålborg og kommer ind i butikken og ligger telefonen på disken. Svar fra ekspidienten: Den kan jeg ikke lave... Hvorfor? Ekspidient: Vi har ikke flere glas!!! Det er pisse irriterende at køre 200km. for ingen nytte..

Besvarelse fra DinPcPartner

vi beklager meget din oplevelse og vi er kede af at dette er sket, men da vi ikke har tidsbestilling eller reservation kan vi ikke garantere at reservedele lager og den ca. anslået tid holder. som også fremgår af vores hjemmeside
"Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, specifikationsændringer og udsolgte varer" vi bestræber os på at have alt på lager men vi er ikke herre over mængden af kunder det svinger jo fra dag til dag. det er 100% sikkert at reservedelen var på lager da du ringede

Udvalgt anmeldelse om DinPcPartner

• Anne
  • Brønderslev, DK
  • 1 Anmeldelse

Imponerende service!

Jeg har fået skiftet skærm på en Ipad ved Din PC Partner, og efter dette skift virkede automatisk lås ikke længere. Jeg ringede og der var absolut ingen problemer, jeg skulle bare komme ind med den og så ville de få den lavet. Jeg bor ikke i Aalborg så jeg fik tilbudt at få den sendt dagen efter når diverse reservedele var kommet hjem.
Dagen efter bliver jeg kontaktet af Din PC Partner da de ikke kunne skaffe de nødvendige reservedele til dagen efter som lovet. Der ville gå 3 uger og det synes de ikke jeg skulle vente på - de har derfor købt en hel ny Ipad og gendannet den efter den gamle.
DET er da en imponerende service. Nu venter jeg på min nye Ipad kommer med posten i morgen. :-)

Super

Har lige fået skiftet glas på min iPhone. Billigt-effektivt og med en god betjening. Kan varmt anbefales:) Lene,Thisted

uvurderlig god service.

Var i Ålborg og fik skiftet min iPhone 4 skærm, men det viste sig der var en fejl i den, men fik den bare skiftet uden problemer igen. Servicen er totalt i top kan kun anbefales.

DinPcPartner

God, hurtig og billig betjening!

Jeg har fået skiftet min skærm på Iphone 3GS hos Din PC partner.
Fint og uproblematiskt!

Gode priser, fremragende behandling

Michael Vaaben
Aalborg

Fik lavet min datters smadrede Iphone hos DinPcPartner.
Rigtig god service, fik reparationen til lovet pris selv om den var mere ødelagt end det umiddelbart fremgik da de kiggede på den.
DinPcPartner får min varmeste anbefaling.

Kanon god oplevelse.

Jeg har fået lavet flere ting på min Iphone, af de rare folk fra Dinpcpartner. Jeg har kun oplevet positive ting og det er en fornøjelse at de tager imod deres kunder med et stort smil hver gang man træder ind af døren. De er meget ansvarsbeviste og servicen er altid helt i top. Kan varmt anbefale at man får lavet sine ting der inde. Det går hurtigt og der er aldrig lang ventetid.

Danni Lage

• Mads
  • Aalborg, DK
  • 1 Anmeldelse

Smil, knald go service og kanon gode priser...

Man kommer ind i en butik, hvor man knap nok kan nå at komme ind af døren, før man bliver mødt af smil, hvilket jeg synes rigtig godt om :D
Total god service, reparationerne er helt i top og sidst men ikke mindst prisen holder 100Rrr.. :)

Kan kun anbefale Dinpcpartner.dk !

DBH
Mads M. Jespersen, Aalborg

Værd at køre efter...

For anden gang var min Iphone 4 skærm gået i stykker, træls... Er bosiddende i Randers så kunne vælge om jeg ville give 1200,- i Århus eller køre lidt længere og betale 699,- i Ålborg ved Din Pc Partner.
Så fik den skiftet i Ålborg til min fulde tilfredshed.

God service, specielt Bjørn derinde er knaldhamrende dygtig og venlig.

Martin, Randers

Billige og lynhurtige!

Billige priser og lynhurtigt, arbejdet bliver lavet på 20-30 min og er altid i orden.

Fantastisk service

Er efterhånden blevet en hyppig kunde hos Dinpcpartner, med min Iphone 4, og har aldrig haft noget at klage over. Hvis det produkt, som man får ikke er iorden, giver de med et smil et nyt. Tingene bliver lavet på max en halv time, hvilket er rigtig dejligt. Din pcpartner kan varmt anbefales.

Upåklagelige service

Holder havd de lover – og mere til. Jeg fik skiftet glasset på min iPhone 4, men i processen skete der noget med wifi-antennen – som reaktion herpå fik jeg uden tøven en helt ny iPhone 4. Det er altså god service!

Martin Jensen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk