[REPLY]
Jeg har sat min udbetaling igang for 10dage siden. Den blev accepteret dagen efter at jeg trykkede udbetal. De er så stadig ikke dukket op. Har skrevet til kundeservice hvorefter de siger at det tager 3-10dage. Og at de ikke kan hjælpe mig men jeg skal kontakte payables@playnetsupport.com. totalt dårlig kundeservice at de ikke kontakter deres partnere for en, Så man selv ska til at skrive til et helt andet firma for at få sine penge..
Jeg synes siden virker lidt lumsk og lusket. og er lidt i tvivl om jeg kommer til at se mine penge. Tvivler ihvertfald. Og hvis de gider snyde for et lille beløb som 800 kroner. Så vil jeg nødig se hvis der nu er en der vinder der såkaldte "jackpot"
Opsang til Trustpilot, Peter's "anmeldelse" er tydeligvis fake.
Jeg så en online reklame for siden og lavede et deposit på 100 kr,
da jeg kedede mig og ellers ikke ville bruge mere tid derinde.
Jeg fik så 50 kr i bonus gratis, og 200% i bonus af mine 100%, så ialt havde jeg 350 kr på kontoen.
Jeg går derefter til rouletten og spiller alt, noget på rød, noget på 3 tilfældige tal, og jeg finder kraftedme! Fedt tænker jeg, 1800 kr lige i lommen... Nå man kan så ikke udbetale 2/3 af det da det er bonus åbenbart, så det jeg kan udbetale af 450 kr! Lækkert anyway; Tjent 350 kr!
MEN jeg tager dem direkte til udbetaling og 15 minutter senere er min konto deaktiveret.
FLOT!
god service, jeg fik mine gevinster direkte .